Arama sonuçlarınız

1. H

Çökmüş rögar kapakları ve yollar

Herkese salamlar, hepimizin malumu olan yollar maalesef motor sürmeyi eziyet haline getiriyor. Belediyelerin bilinçsizce yaptığı yollar en fazla bir hafta sonra çökme, burkulma, yarılma ve hele ki rögar kapaklarında çökme motor ve arabaların baş düşmanı. Gece sürüşlerinde caddelerde bile sürekli...
  2. H

Otomatik vitesli HONDA NC700S ve NC750X ile ilgili

Mart ayında piyasaya çıkan bu iki modelle ilgili siz değerli forum üyelerinde bilgi almak istiyorum. Hali hazırda Honda PCX kullanıcıyım. Her gün işe gidip geldiğim için trafikte çok rahat otomatik olması. Bu yüzden de vitesli motor sürmeye erinmeye başladım. Hondanın bu çıkan NC serilerinin...
  3. H

Yağışlı havada motorsiklet sürmenin verdiği keyif

Bugün İstanbul Avrupa yakasında şiddetli sağanak yağmur vardı. Hatta yer yer dolu da yağdı. Ama şöyle bişey var ki yeterli ekipman ve kış lastikleri ile yağmurda motor sürüşü harika oluyor. Tem de yanınızdan geçen İETT otobüslerindeki insanların ilginç :silent: bakışları :bounce: size yol veren...
  4. H

Honda PCX - 125

Merhabalar, Honda - pcx aldım motor çok iyi çekiş olsun hızlanma olsun mükemmel. Ancak motorda frenler pek hoşuma gitmedi, çok çabuk gevşedi. Günlük olarak İstanbul trafiğinde kullanıyorum. Frenlerdeki bu gevşeme normal mi yoksa benden kaynaklanan bir sorun mu?