Arama sonuçlarınız

1. KumanBayram

Mont tavsiyesi arıyorum

3 mont arasında kaldım üçü de mevsimlik montlar siz hangisini tavsiye edersiniz.? Kullananlar varsa yorumlasınlar lütfen pek bilgi bulamadım montlar hakkında DURT - BLAST Prohel 3002 volt 4Riders Street Uygun fiyatlı(öğrenci) başka öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz :)
  2. KumanBayram

Kask vizörü tam kapanmıyor

Kaskı ilk aldığımda vizörü gayet iyi kapanıyordu fakat düştükten sonra vizör tam olarak kapanmamaya başladı :pr: yandaki vidalarını sıktım fakat yine bir değişme olmadı Ne yapılabilir bu durumda Fotograflar Bu şekilde kapanıyordu düşmeden önce
  3. KumanBayram

Pulsara kavuştum sonunda :)

Pulsar Türkiye'ye geldiğinden beri motoru almak istedim ve öğrenci halimle azar azar 2 yıl boyunca hem biriktirdim hem çalıştım sağolsun babamında yardımıyla Oktay Motordan 2016 model Sıfır bir Pulsar 200 NS alıp aranıza ilk vitesli motorumla katıldım :) Oktay abi ve çalışanlarına ilgilerinden...
  4. KumanBayram

5.000 Km de Honda Fizy 125

Vitesliye geçmek için satılıktır https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-5.000-km-de-temiz-fizy-125-320350685/detay/
  5. KumanBayram

Honda Fizy 125 bakıma götürücem nelere dikkat etmeliyim

Selamın Aleyküm Honda fizy 125 motorum var şuan 4800 km de şehir dışında olduğum için 4000 bakımına götüremedim babamda götürmeyince bakım aralığını aşmış. Size sorum bakıma götürdüğümde nelere dikkat etmeliyim teknik bilgim pek yok. 4800 km de nesi biter nesi değişim ister beni düdüklesinler...
  6. KumanBayram

Honda Fizy 125 Kampanadan ses geliyor

Selamın Aleyküm. Honda Fizy 125 Kullanıcısıyım motosiklet 3.500 e geldi arka freni sıktığımda kampanadan ses geliyor bu sorunla karşılaşan oldu mu ya da bilgi verebilcek birisi var mı ? Şimdiden teşekkürler
  7. KumanBayram

Enduro touring tavsiyeniz

Merhaba MT ailesi uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmak yeni kısmet oldu. 1 Senedir Honda Fizy 125 kullanıyorum motor kullanmayı öğrendim ve artık istedigim tarz bi motor almak istiyorum. Enduro touring tarzını çok seviyorum scooterla bile gidebildigi kadar uzun yol yapıyorum fakat...