Enduro touring tavsiyeniz

Merhaba MT ailesi uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmak yeni kısmet oldu.

1 Senedir Honda Fizy 125 kullanıyorum motor kullanmayı öğrendim ve artık istedigim tarz bi motor almak istiyorum.

Enduro touring tarzını çok seviyorum scooterla bile gidebildigi kadar uzun yol yapıyorum fakat öğrenci olduğum için bütçem 7.000 Tl :pr:

250 cc bi motor alıp enduro touring tarzına cevirmek istiyorum (arka ve yan çantalar,gps,ön cam vs) buna uygun bütcem dahilinde motor tavsiyelerinizi paylaşırmısınız :cat:.

Sıfır yerine temiz 2. el taraftarıyım.

Bu resimdeki arkadasın Bajaj Pulsarı yaptıgı gibi bi düşüncem var

Pulsar mı o, çantadan görünmüyo ::koop:: İnazuma güzel olur da 2. eli uyar mı bilmiyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Pulsarın Türkiyede olmayan bi modeli :) İnazuma süper olurdu ama bütcemi fazlasıyla aşıyo :)

Honda CBF nin artçı ve şöför selesinin birleşik ve düz olmasına acayip uyuz oluyorum öyle olmasa çok güzel benim için:pr:

Yamaha YBR250 gayet uygun amacıma onunda 2.ellerinde KM çok fazla oluyo :pr:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Bütçe düşük olduğu için , ben cbf 150 diyorum . :cherry:

enduro olamz da touring olur, güzel de olur. ben de bi dönem araştırmıştım. gidonla oturuş pozisyonunu düzeltip öne güzel bir cam gerisini de hallediver oh hayat ne güzel :)

200-250cc bak ama. uzun yolda yormasın.

enduro olamz da touring olur, güzel de olur. ben de bi dönem araştırmıştım. gidonla oturuş pozisyonunu düzeltip öne güzel bir cam gerisini de hallediver oh hayat ne güzel :)

200-250cc bak ama. uzun yolda yormasın.

Aynı kafadayız bende öyle düşünüyorum zaten ;)

Mondial in yeni motorunu bekleyin.

Suzuki freewınd bakın.

Dostum o motoru gorunce çok heycanlandım 250 cc lik enduro ama mondiali görünce bi o kadarda üzüldüm

Mesela bu arkadaşınkide çok güzel dikkatimi çekti ama model ve yıl yanlış gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-250-cc-endro-satilik-183731999/detay

Son düzenleme:
pulsar? inazuma? touring enduro mu? yok burgman al.
mephamd freewind demiş tavsiye ederim.

aprilla pegaso bu paraya alınabilecek 650 cc iyi bir motosiklettir.650 cc gözünü korkutmasın top speedi düşüktür

aprilla pegaso bu paraya alınabilecek 650 cc iyi bir motosiklettir.650 cc gözünü korkutmasın top speedi düşüktür

Doğru diyosun gerçek bi enduro benim için fakat üretim yılı ve Kilometrelerinin fazla olması korkutuyo gözümü

pulsar? inazuma? touring enduro mu? yok burgman al.
mephamd freewind demiş tavsiye ederim.

Touring enduro değil kardeş benim düşündüğüm öyle bi motor alıp touringe çevirmek

Scooter tarzı hosuma gitmiyo skıldım 1 yıldır :)

Freewind modell yılları 99 98 çok eski değilmi

Doğru diyosun gerçek bi enduro benim için fakat üretim yılı ve Kilometrelerinin fazla olması korkutuyo gözümü

Touring enduro değil kardeş benim düşündüğüm öyle bi motor alıp touringe çevirmek

Scooter tarzı hosuma gitmiyo skıldım 1 yıldır :)

Freewind modell yılları 99 98 çok eski değilmi

eski tabi 2001 e kadar var ama motor sistemleri rulmanlı olduğu için daha dayanıklı ve hakkaten bu adamlar zamanında daha iyi motor yapıyorlarmış dedirtiyor. teknoloji ilerledikçe ürünlerin ömürleri de düşüyor. tüketim çılgınlığı.

Freewınd yaşından çok öte bir motor. Aprılıa pegaso veya Kawa klr650 de düşünülebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar