KumanBayram Katılım 16 Ara 2014 Mesajlar 287 16 Ara 2016 Konu Yazar #1 Kaskı ilk aldığımda vizörü gayet iyi kapanıyordu fakat düştükten sonra vizör tam olarak kapanmamaya başladı r: yandaki vidalarını sıktım fakat yine bir değişme olmadı Ne yapılabilir bu durumda Fotograflar Bu şekilde kapanıyordu düşmeden önce
Kaskı ilk aldığımda vizörü gayet iyi kapanıyordu fakat düştükten sonra vizör tam olarak kapanmamaya başladı r: yandaki vidalarını sıktım fakat yine bir değişme olmadı Ne yapılabilir bu durumda Fotograflar Bu şekilde kapanıyordu düşmeden önce
Eyong Süper Moderatör Yönetici Katılım 10 May 2005 Mesajlar 4,908 Motosikleti Harley Davidson Softail 107 16 Ara 2016 #2 İkinci resimde kocaman bir yılzdız vida var ya hani, onu hafif gevşetip mekanizmayı uygun konuma getirince tekrar sık. İnşaallah olur.
İkinci resimde kocaman bir yılzdız vida var ya hani, onu hafif gevşetip mekanizmayı uygun konuma getirince tekrar sık. İnşaallah olur.
KumanBayram Katılım 16 Ara 2014 Mesajlar 287 16 Ara 2016 Konu Yazar #3 Hocam dediğinizi yaptım fakat vidanın tuttuğu o siyah kısım kayıyor Şimdi şöyle bir şey sorayım işaretlediğim yere bir parça koysam öyle sıksam olur mu acaba
Hocam dediğinizi yaptım fakat vidanın tuttuğu o siyah kısım kayıyor Şimdi şöyle bir şey sorayım işaretlediğim yere bir parça koysam öyle sıksam olur mu acaba