Arama sonuçlarınız

1. Mehmet_SIRLI

390 duke 6-7 bin devir aralığı dalgalanma ve bir çekip bir çekmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba 390 Duke motorumda 6-7 bin devir e geldiğimde gazı sabit tuttuğumda motor bir çekip bir çekmeme yapıyor yani yolda stabil gitmiyor devir göstergesi sürekli 2-3 birim ileri geri hareket ediyor bu beni rahatsız ediyor. Servise götürdüm. Ateşleme bobini değişti. Buji temiz...
  2. Mehmet_SIRLI

Halic sutluce yanyol edirne istikameti ceza yazilmasi

Arkadaslar halic sutluce edirne istikameti yanyolda ki emniyet seridinde ceza yazmislar 51 numarali eds. buradan emniyetten gecmeyin. Otomatik yazildigini sanmiyorum. muhtemelen motorlara gicigi olan bir memur vardir burada kameranin basinda gordugune basiyordur hiyar. Gecis 6 ay oncesine ait...
  3. Mehmet_SIRLI

Tek maşa arka teker kaldırma aparatı

Arkadaşlar tek maşalı motor için arka teker kaldırma aparatı arıyorum zincir temizleme yağlama için. Sırf tek maşa diye fiyatı uçuk veriyorlar. bildiğiniz bir link yada yer var mıdır?
  4. Mehmet_SIRLI

İşe KTM 1290 super duke gt ile gidip gelmek...

Arkadaşlar merhaba 5 senedir KTM 390 kullanıyorum ve memnunum günde 60 km yapıyorum ama artık daha yüksek güçlü, hem sabah 08-09, akşam 18-20 arası e5 trafiğinde hem de hafta sonları yada 1 haftalık izinlerde 200 den başlayıp -3.000 km lere kadar rahat yol yapabileceğim bir motor istiyorum. KTM...
  5. Mehmet_SIRLI

duke 390 vites boşa atma sorunu

Arkadaşlar selam. Benim duke 390 da 5. vitesten 6. vitese geçiyorum 2-3 saniye sonra bir anda vites boşa geçiyor ve ödüm patlıyor o an zincir falan koptu zannediyorum Her 10 tane 5 ten 6 ya vites geçişinden 1 tanesinde oluyor bu. Diğer vites aralıklarında olmuyor sadece 5 ten 6 ya geçince...
  6. Mehmet_SIRLI

Seleme yapışan poliuretan köpüğü nasıl çıkarırım?

Arkadaşlar merhaba. Apartmanın otoparkında bir inşaat çalışması esnasında zannedersem üzerinde poliüretan köpük olan bir çırak heves edip 390Duke min üzerine oturmuş ve selem köpük olmuş. Bunu nasıl çıkarabilirim? İnternette araştırdığımda hiç bir maddenin çıkaramadığı söyleniyor. Çok moralim...
  7. Mehmet_SIRLI

AEE S60+ aksiyon kamerası yorumlar

Arkadaşlar merhaba media markt ta gezerken bu kamerayı gördüm ve doğrudan aldım. başka kamera kullanmadığım için kendim bir yorum yapamıyorum. Kullanan ve başka kameralarda da tecrübesi olanlar varsa yorumlarını beklerim. Çektiğim bir HD video yuda yükledim görüntü kalitesini ben beğendim ama...
  8. Mehmet_SIRLI

E5 Emniyet şeridinde kaza

Arkadaşlar merhaba. henüz başıma gelmedi ama allah korusun büyük risk her an olabilir trafik durmuşken emniyet şeridinden giderken hıyarın biri aniden kapı açsa ve kapıya çarpsak bu durumda suçlu kim olacak? Başına gelmiş olan yada duyum almış olan var mı? Emniyet şeridinde gidende mutlaka...
  9. Mehmet_SIRLI

MT07 ile uzun yol yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar 22 bin km duke 200 kullandıktan sonra MT07 ye geçmek istiyorum. Rüzgar yeme dışında amortisör konforu sürüş konforu vs uzun yol için nasıldır? Duke 200 le şile ağva kerpe, iğneada, Edirne derken max 480 km yaptım bir günde tabi sonra pert oluyorum kıç baş kol bacak ağrımadık...
  10. Mehmet_SIRLI

Zincir döndükçe periyodik olarak bir yere sürtünüyor

Merhaba Arkadaşlar. Duke200 16 bin bakımı için spormotoya gitmiştim. Zincirim gevşediği için ayar yapmışlar ve sanırım iç dış çevrimi gibi bişey yapmışlar tam anlamadım ya neyse. lakin Servisten geldikten sonra normal viteste giderken bir şey olmuyor yada anlayamıyorum ama debriyajı sıkıp...
  11. Mehmet_SIRLI

Cam isitmali kask

Kisin bugu olayi mahfediyor ozellikle de belli bir hizin altina inince cam aninda bugulaniyor onumu goremiyorum cami acsam bu sefer burnum bogazim donuyor bu kask caminin otomobillerdeki gibi isitmalisi yok mu :) bi kablo ile motora baglasak oyle gitsek.
  12. Mehmet_SIRLI

Sasi no yazan etiket yikamadan sonra yirtilmis

Arkadaslar gecen gun motoru yikamaciya verdim yikanirken sanirim sasideki sasi no vb bilgilerin yazili oldugu etiketin yarisi gitmis bu muayene de falan sorun olurmu sasi no bilgisi bence metale kazili olarak verilmeli idi boyle bi yer varmidir motor duke200
  13. Mehmet_SIRLI

Yilda kac km yol yapiyorsunuz

Arkadaslar selam. Belki daha once boyle bi konu acilmistir bilmiyorum ama merak ettim motorla yilda ortalama kac km yapiyorsunuz. Benim 2014 kasimdan bu zamana 11500 km olmus.
  14. Mehmet_SIRLI

e5 sefakoy yokusunda bir kardesimiz vefat etmis

18.40 civari bir arkadasimiz kaza gecirmis ve vefat etmis allah rahmet eylesin.
  15. Mehmet_SIRLI

lastik havasi sorunu

Merhaba 10bin km deki motorumun on lastiginde cok sinir bozucu bir durum var.30 gun once 32 psi hava bastim bu aksam tekrar basayim dedim 17 ye inmis. Motoru sifir aldigimdan beri bu sorun var 15 gunde 7- 8 psi azaliyor havasi. Arka lastikte boyle bir sorun yok bu normal midir. Ne yapmak lazim...
  16. Mehmet_SIRLI

Macna nasıl bir markadır?

Arkadaşlar Macna diye bir marka var bir tane pantolonunu gördümde karar veremedim nasıl kaliteli bir markamıdır? Boşuna para vermeyelim. http://www.fc-moto.de/Macna-Fulcrum-Textile-Pants?gclid=CjwKEAiAmeyxBRCJxoKk7IWLl2oSJABvZjhh4W3VfxFi6u1EgBDNqfwxh4TpgYXCdKN4ULVxc8vwGhoCnrrw_wcB
  17. Mehmet_SIRLI

Cobancesme motosiklet kazasi

Arkadaslar selam bu aksam 18.40 civari cobancesme de avcilar istikametinde bir kurye abimiz basi kanlar icinde yerde yatiyordu. Ambulans gelmis sedyeye koymus etrafinda bir suru motorcu arkadas vardi. Az ileride de bir okula ait sanirim okyanus kolejleri servis vardi suc kimde bilmiyorum ama...
  18. Mehmet_SIRLI

Zincirleme kaza

Arkadaslar selam. Bakirkoy sahil yolunda yogun trafikte ilerlerken arkamdan cok fena sekilde taksi carpti. Inip baktim onada arkadan bmw jeep carpmis.allahtan motorla degil de araba ile cikmistim bugun allah korumus iste. Zincirleme kazada form nasil dolduruluyor bilen var mi. Ben ile bana...
  19. Mehmet_SIRLI

Köprü ve otoyolda %50 indirim

Merhaba. Geçen gün karayolları motosikletlere %50 indirim uygulayacağını açıklamış haberlerde duydum. Daha önceden aldığımız HGS lerde bir işlem yapmaya gerek var mıdır? Doğrudan indirime dahil olması gerekiyor normalde. HGS sini kullanan oldu mu köprüden gerçekten indirimli mi geçiyor...
  20. Mehmet_SIRLI

motorlarin ortalama ekonomik omru nedir?

Merhaba arkadaslar. Otomobillerde duzenli bakim yapildigi taktirde 100 bin den 200 bine kadar agir masraf acmadan (toyota kullandigim icin biliyorum) kullanilabiliyor. Bu agir masraf acmadan ekonomik omru goz onune aldigimiz zaman ( motor inmesi sanziman inmesi beyin gitmesi vs vs) kaliteli...

Yeni mesajlar