Cobancesme motosiklet kazasi

Arkadaslar selam bu aksam 18.40 civari cobancesme de avcilar istikametinde bir kurye abimiz basi kanlar icinde yerde yatiyordu. Ambulans gelmis sedyeye koymus etrafinda bir suru motorcu arkadas vardi. Az ileride de bir okula ait sanirim okyanus kolejleri servis vardi suc kimde bilmiyorum ama gercekten cok uzuldum hepimiz bir gun o duruma dusebiliriz allah korusun. Akibetini bilen var mi kurye abimizin.

Bende Akşam 6:45 gibi Haliç Köprüsüne gelmeden (Mecidiyeköy) yönünden bir kaza gördüm yerde bir motosikletli polis yatıyordu ,etrafında arkadaşları vardı ve sakinlerdi.Motosiklet kazaları artık haber değeri bile taşımaz oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Bende Akşam 6:45 gibi Haliç Köprüsüne gelmeden (Mecidiyeköy) yönünden bir kaza gördüm yerde bir motosikletli polis yatıyordu ,etrafında arkadaşları vardı ve sakinlerdi.Motosiklet kazaları artık haber değeri bile taşımaz oldu.

Oraya polıslerlerle beraber gıttık ufak onemsız bı kaza hıcbır sıkıntı yok

Kulelide yeterler mağazasının orası bu servisler yüzünden resmen felç! Köprünün altınıda minibüsler ve mavi otobüsler tıkıyor!Yani mümkünse yan yola girmeyin kardeşim!Ben yenibosnada oturuyorum :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar