Arama sonuçlarınız

1. MrNobody

2015 pulsar ns200 Motorumdaki arızayı çözemiyorum yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba motorumda rölanti dalgalanması ve arıza lambasından sonra oluşan 4 bin devirlere kadar çıkarıp gaz yememe gibi bir durum vardı.Servise götürdüm rölanti sensörü değişti diğer sorun içinde aküden olabilir dendi yeni bs akü taktık. Ancak sorun halen devam ediyor. 2 uzun 4 kısa...
  2. MrNobody

Staj yeri bulamadım lütfen yardım edin

İyi akşamlar.Açık mesleki lisede 3.sınıftayım Bölümüm Bilişim Teknolojileri Web Tasarım ve Programlama.Bursada yaşıyorum.Ne yaptım ne ettiysem bir türlü stajyer alan bir Bilgisiyarcı vs bulamadım.Herkes almıyoruz kardeş çok uğraştırıyolar diyor. Bursada yaşayıp bildiği tanıdığı kendine ait olan...
  3. MrNobody

Bir kaza yapan mağdur dostunuz daha oldu

Selamlar iyi akşamlar Bugün arkadaşımın ehliyet sınavı giriş belgesi için 2 kişi motosiklet ile Bursa Fomaraya gidiyorduk. Yol 3 şeritli 20 30 metre ileride trafik lambaları var ve Yeşil yanıyor Yolun 2 şeridi orta ve sağ şeridi dolu.Sola döneceğim için soldan gidiyorum hızım 40 km var yok orta...
  4. MrNobody

Ehliyet Dosyası Saçmalığı

Arkadaşlar iyi akşamlar. 1 martta dirkesyon sınavına girdim Sınavı geçtim.10 gün oldu hala dosya yok ortalarda bende inadına ehliyetsiz geziyorum.Olay ehliyetsiz gezmek değil zaten okula gidiyorum sadece.Fakat sorun şu Kursu arıyorum meb 15 güne veriyor dosyayı diyor.Arkadaşa soruyorum 1 güne...
  5. MrNobody

Kazadan kıl payı zor bela kurtuldum

Arkadaşlar merhaba.Bugün başımdan geçen bi olayı sizlerle paylaşmak istediğim için böyle bir konu açtım.Bursada oturuyorum evimin yakınlarında havanın güzel olması vasıtasıyla küçük bi tura çıktım.Tam eve dönüyorum caddedeyim ileride ışıklar var ve kırmızı yanıyor.Hızımı azalttım yaklaşık 60 70...
  6. MrNobody

Mondial scooter 3 arıza hakkında sorum olacaktı ?

Herkese merhaba arkadaşlar.İlk motorumu aldım acemiliğimize geldi biraz.2005 model Mondial 125 mt scooter'ım da 3 sorun şöyledir 1-satte 40 km hızı geçtikten sonra direksiyon sağa sola çekiyor titreme gibi sanki böyle patlak lastikle gidiyormuş gibi oluyor 2-Ön fren kolu çok ama çok aşırı sert...
  7. MrNobody

Gün itibari ile ilk motorumu almış bulunmaktayım :)

Evet arkadaşlar herkese selamlar.Bugün ilk motorumu aldım.Mondial 125mt Scooter.Babamın desteği sayesinde ilk motorumu o almış oldu bana :D 2006 model.Çok heyecanlıyım yazacagım herşeyi unuttum :D Fakat zerre kadar motor kullanmayı bilmiyorum.Bakalım yarın hava güzel olursa boş bi yola gidip...
  8. MrNobody

Bursada 2.el motorsiklet satan yerler varmı ?

Arkadaşlar merhaba sorum basit ehliyeti alıp işe girene kadar peder beye motor almayı kabullendirdik.Beşyolda bir yer var dedi babam ama sizlerede sormak istedim bursada 2.el motorsiklet satan mümkünse varsa taksitle satan bir dükkan varmı ? Böyle bir dükkan aramamdaki tek sebep taksitle almak...
  9. MrNobody

Aranıza katılmaktan çok memnun oldum

Arkadaşlar merhaba yaşım 17 çok yakında ehliyete yazılacağım ehliyeti alır almaz bi şekilde motor alıp Motor dünyasına adımımı resmen atmış olmayı çok istiyorum.Bu arada yeni üyeyim.Aranızda bulunmaktan çok memnunum.Bursada yaşıyorum Fakat bir sorunum var :( Bursada ehliyet kursları motorsiklet...

Yeni mesajlar