Ehliyet Dosyası Saçmalığı

Arkadaşlar iyi akşamlar.
1 martta dirkesyon sınavına girdim Sınavı geçtim.10 gün oldu hala dosya yok ortalarda bende inadına ehliyetsiz geziyorum.Olay ehliyetsiz gezmek değil zaten okula gidiyorum sadece.Fakat sorun şu Kursu arıyorum meb 15 güne veriyor dosyayı diyor.Arkadaşa soruyorum 1 güne aldım ben diyor.Başkasına soruyorum 2 3 güne aldım diyor.Millet benimle dalga geçiyor bi işi beceremiyosun diye
Bu işler nasıl oluyor biri bana anlatsın yoksa kafayı sıyırmak üzereyim bir imza meb için 15 gün mü olur yahu insafffff
Hatam olduysa kusura bakmayın şimdiden özür dilerim

Benimde 4 gunde cikti bulundugun ile ilceye gore degisir cok kalabalik yogunluk varsa en fazla 1 hafta olur ama 15 gun ne bileyim bence cok fazla

Bursada yaşıyorum fakat 2 ay önce ehliyet alan arkadaşım 3 güne almışken ben 2 ay sonra 15 gün deniyor

Bişey olmaz havalar ısınana kadar yetişir :)) Herşeyi kafaya takmayın boşuna canınızı sıkmayın.

Hocam haklısında hem işe başlayacagım o yüzden lazım hemde Kasımdan beri ehliyet için can atıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kursla ilgisi yok mebteki memurun yoğunluğuna bağlı benimki de 10 gün sürdü, no panik.

Arkadaşlar iyi akşamlar.
1 martta dirkesyon sınavına girdim Sınavı geçtim.10 gün oldu hala dosya yok ortalarda bende inadına ehliyetsiz geziyorum.Olay ehliyetsiz gezmek değil zaten okula gidiyorum sadece.Fakat sorun şu Kursu arıyorum meb 15 güne veriyor dosyayı diyor.Arkadaşa soruyorum 1 güne aldım ben diyor.Başkasına soruyorum 2 3 güne aldım diyor.Millet benimle dalga geçiyor bi işi beceremiyosun diye
Bu işler nasıl oluyor biri bana anlatsın yoksa kafayı sıyırmak üzereyim bir imza meb için 15 gün mü olur yahu insafffff
Ha 5 gün ha 15 gün. Azıcık sabırlı olsan sonunun selamet olduğunu anlayacaksın

Allah sabır versin kardeşim

1 aya yakın beklemiştim bende

Sanırım bulunduğun ilçeyle alakalı

hsk

Şuan yeni sisteme geçiş olacagından ötürü aşırı yoğunluk var ehliyet işlerinde randevu almak olsun dosya çıkması olsun mecbur sabır edeceksiniz yapacak birşey yok malesef..

mesela o değil. İstanbuldaysanız emniyetten randevu almak kısmı var sistem adamı meeletiyor resmen.

Arkadaşlar iyi akşamlar.

Benim 12 gün sürmüştü. Kurs ise dosya gelir gelmez haber vermişti. Benden 2 ay sonra sınava giren arkadaşım da 9 günde aldı dosyasını. Kafaya takmayın bu kadar.

tabi hayatında hiç bürokrasi ile işi olmamış kişiler için bunlar saçma gelebiliyor. Daha durun bir de bu ehliyetlerin yeni ehliyetlerle değiştirme işi var 100 küsür TL kart parası verip aldığımız ehliyetleri bu yıl sonunda 15TL verip yeniden değiştireceğiz. nasıl?

tabi hayatında hiç bürokrasi ile işi olmamış kişiler için bunlar saçma gelebiliyor. Daha durun bir de bu ehliyetlerin yeni ehliyetlerle değiştirme işi var 100 küsür TL kart parası verip aldığımız ehliyetleri bu yıl sonunda 15TL verip yeniden değiştireceğiz. nasıl?

O çok kötü oldu ya zaten hiç karıştırma orasını :sunny:

Verilen bilgiler için teşekkürler arkadaşlar iyi çalışmalar :) http://www.ikoll.com.tr

kursa ilgisi yok. sertifikan basılması gerekiyor.
sen inadına gez, Allah korusun bir kazaya karış o zaman göreceğim ben seni. inadına gezmek ne demek yahu. sabırsız olma...

Atilla çok haklısın fakat Kasımdan bu yana 5 aydır bekle bekle nereye kadar Motorun olupta hergün garaja inip motor sana bakıyor sen motora bakıyorsun çok üzüyo abi zaten şurda bişe kalmadı allahtan bu şekilde avutuyorum kendimi ama çok fazla bi süre bu Paranla rezil oluyorsun resmen
TÜM CEVAP YAZAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

benim dosyamda 15 gün sürmüştü bekle az sabret ama ehliyetsiz gezmenide önermiyorum tabi sadece inat yapıcam diye 3000TL ceza yemek pek mantıklı diğil bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar