Kazadan kıl payı zor bela kurtuldum

Arkadaşlar merhaba.Bugün başımdan geçen bi olayı sizlerle paylaşmak istediğim için böyle bir konu açtım.Bursada oturuyorum evimin yakınlarında havanın güzel olması vasıtasıyla küçük bi tura çıktım.Tam eve dönüyorum caddedeyim ileride ışıklar var ve kırmızı yanıyor.Hızımı azalttım yaklaşık 60 70 metre var ışıklara 40 km/h orta şerit giderken sağdan ara sokaktan pat diye bir bayan sürücü atladı önüme.Çok soğuk kanlıyım panik yapmadan fren yaptım arka ön sıktım scooter kullanıyorum.Fren yapmam yetmedi.Artık çarpıcam derken birden nasıl olduysa sol şerite arabayı sıyıraraktan attım.Şükür kurtulduk bu olaydanda.
Olay şu tamam dalgınlıgına gelir gün içinde çok kötü şeyler yaşamış olursun eyvallah önüme atladın diyede kızmam.
Sen niye hem bir elinle telefonla konuşuyorsun hemde elinde kağıtla birlikte direksyonu tutuyorsun.
Tabi o zaman benim keçiler kaçtı ışıklarda durdum döndüm arkamı kadına bağırıyorum olayın vermiş oldugu heyecanla bide o telefonu görünce deli oldum.Keşke sakin olabilseydim.Kadına bir sürü şey söyledim saydım ettim kadın bir banamısın ya demedi bi kusura bakma kardeşim demedi.Hadi özürüde geçtim gözlerini bile çevirip bakmadı bana.Bastı yol ayrımından gitti.
Şimdi altında Fluence sorsan kültürlü kitap okuyan üniversite mezunu akıllı hanım hanımcık bir bayan.
Tek dileğim allahtan aynısın 1000 katını görürsün inşallah.

bunlar böyle arkadaşım. ne versen yalayıp yutuyorlar. suratlerına tükürsen yarabbi şükür diyorlar.

o da bişi mi ben bi elinde sigara bi elinde telefon bayan gördüm istanbulda günde 100 km yap bakalım, daha neler neler görürsün .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar