Arama sonuçlarınız

1. F

Hudson robocop deri ceket hk.

Arkadaşlar merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi hudson robocop deri ceket hakkında ne düşünüyorsunuz?Sitesinden ürünü inceledim,korumaları hakkında herhangi bir ce belgesi benzeri sertifikası yok.Acaba ne kadar güvenilir ve yeterli bir üründür?2. el almayı düşünüyorum.
  2. F

B sınıfı ehliyet ve Motosiklet.

Arkadaşlar merhaba.Henüz a2 sınıfı ehliyeti almadım ancak elimde B sınıfı ehliyetim var.En yakın tarihteki direksiyon sınavına girerek a2'yide almayı planlıyorum.Henüz motosikleti almadım ve büyük ihtimalle alışverişi şehirdışından yapıcam.Bu da yakın zamanda motorla şehirlerarası yolculuk...
  3. F

Kask bedenim ve kaskım.

Herkese merhaba.Dün deneme fırsatım olmayan,sadece mezro ile kafa çevremi ölçerek aldığım Nitro Aikido kaskım kargodan geldi.Daha önce hiç kask kullanmadım.Kafa ölçüm 58.50 civarında,L bedene denk geliyor.İlk olarak kaskı kafama takıp çıkarırken özellikle kulaklarım acıyor.Kask kafamdaykense...
  4. F

Hyosung gt 250 naked ve ekipman.

Arkadaşlar tekrar merhaba.Daha önce bazı sağlık sorunlarım üzerine bir konu açmıştım ve sizlerle istişare yapmıştık. 2. el bir hyosung gt250 naked'ta karar kıldım.Hafta içi şehir dışına gidip motoru almayı planlıyorum.Bunun öncesinde ise gitmeden ekipmanlarımın bir kısmını almak...
  5. F

Selamlar.Supersport Başlangıç Ve sağlık sorunları üzerine...

Öncelikle herkese merhabalar.Forumu bir süredir takip ediyordum ve ciddi ciddi supersporta başlama kararı aldığımdan dolayı foruma kayıt oldum.250 cc ile başlamak istiyorum.Forumda belki yüzlerce konu vardır ve bir çoğunuda şu zamana kadar inceledim.Benim asıl sorum sağlık problemlerimle...

Yeni mesajlar