Hudson robocop deri ceket hk.

Arkadaşlar merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi hudson robocop deri ceket hakkında ne düşünüyorsunuz?Sitesinden ürünü inceledim,korumaları hakkında herhangi bir ce belgesi benzeri sertifikası yok.Acaba ne kadar güvenilir ve yeterli bir üründür?2. el almayı düşünüyorum.

Fiyatına göre İYİ...iş yapar....:wiinkk:Bol alma-vücuduna tam (sıkı) oturmasına dikkat et..!!!:bounce:

Peki ceketin üzerindeki korumaların herhangibir sertifikası yok bildiğim kadarıyla.Ne kadar güvenlik sağlar bu korumalar?

Bu ceket eylül ayı başına kadar 470 TL idi , havalar soğumaya başlayınca sonra 590 TL ye çıktı şimdi 715 TL olmu .. ben birşey söylemiyorum ... tam alacaktım durumu görünce vaz geçtim , kışın deri çok üşütür yağmuru emer dondurur dediler Bering marka textil mont aldım 500 tl ye kampanyalı harikulade ..

Robocop ceketi 2010 ortasında 200 yada 250 liraya almıştım. Fiyatları katlanarak artıyor.
Ceket oldukça kaliteli ve hudson müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi bir firma. 2011 de aldığım başka bir deri ceketi tamir için 2 ay önce götürdüm. Fabrikaya gönderdiler getirdiler canavar gibi onarmışlar ve 1 kuruş para almadılar. Üstelik deri cekete yapılması gereken hiç bir bakımı 3 sene boyunca yapmadım.
Fiyatların bu derece artması gerçekten hiç hoş değil. Ama piyasadaki diğer deri ürünlerle karşılaştırıldığında da fiyatlar bana hep uygun geliyor

Geçen gün ortaköy deki şubeye uğradım. Tabaka derinin 3-4 kat pahalılaştığından dert yandılar biraz. Malzemeler güzel. Piyasaya göre fiyatlarda hala iyi sayılır.

Motosikleti
BWS 100
Diğer markalara göre fiyatları biraz daha makul.
Korumaları evet onaylı değil.
Robocop kot ceketini kullanıyorum. Hafif bol almışım ama gayet yeterli güzel, Üşütme yok. Maddi imkan biraz daha el verseydi derisini alacaktım 590'a ama geçen gidip sorduğumda 70'ün üstünde dediler şaşırmıştım. Bu kadar artması iyi değil.
AYrıca şuna dikkat et. ARkadaşın biri dikkat et tam otursun üstüne demiş. Doğru diyor ancak dikkat etmen, gidip tshirtinin üstüne tam oturmasın. Kışın içine bi kazak veya polar falan giydiğinde dar kalmasın yani. onu Düşünerek al.

Bugün montu 2. el olarak satın aldım.Satan arkadaşın pek kullanmaya fırsatı olmamış.Ceket gerçekten güzel bir ceket.Dirsek korumaları pek stabil durmuyor ancak.İçimde kazak varken denedim tam oturdu.Kalıpları normal ölçülerden baya bi büyük anlaşılan.

arada ne fark var bilmiyorum ama 4riders armor modelide nerdeyse birebir aynı gözüküyor. bi inceleyin isterseniz fiyatıda daha makul hatta gidip deneyin 4ridersı motomax satıyor

Edit. Son emsajı okumadan cevap yazdım almışsınız zaten güle güle kullanın:queen:

arada ne fark var bilmiyorum ama 4riders armor modelide nerdeyse birebir aynı gözüküyor. bi inceleyin isterseniz fiyatıda daha makul hatta gidip deneyin 4ridersı motomax satıyor

Edit. Son emsajı okumadan cevap yazdım almışsınız zaten güle güle kullanın:queen:

Teşekkür ederim öncelikle.İlk olarak bahsettiğiniz ceketi almayı düşünüyordum.Hudson'un bu ceketi hakkında hiç olumsuz yorum görmedim 4riders'ın aksine.2. el denk gelince kaçırmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar