Arama sonuçlarınız

1. Kur4y

Honda Cbr 250r Sol grenaj

Arkadaşlar merhaba sol grenajı degistirmek istiyorum ama servisten detaylı fiyat bilgisi almayı unuttum çift farlı modeli sol tarafta 2 parça var sipariste ikisi gelir dedi sadece büyük kısmı gelmiyormuş fiyat hakkinda bilgisi olan varmı ?
  2. Kur4y

Kornam durduk yere çalışmıyor

Evet arkadaşlar sabah bir bindim korna çalışmiyor kobloları kontrol ettim herşey yerli yerinde ne olabilir durduk yere düşünceniz varmı? 🙂
  3. Kur4y

Cbr 250R önden gelen bulamadığım ses

Selam arkadaşlar seslere karşı hassasiyetim var sorunuma gelince , devir yükselince titreme başlayınca motosikletimin ön tarafından vida oynama gibi değişik bir ses geliyor vidanın ağzı varda konuşmaya çalışıyor gibi :)) ilk incelememde sanki sol sinyal bağlantı kısmından geliyor gibi yada ön...
  4. Kur4y

Soğutma sıvısı değişimi :153:

selam beyler , bayanlar Motosikletimin soğutma suyunu değiştirmek istiyorum acaba piyasada hazır bulunan su-antifriz karışımı birşey varmı , yoksa hangi antifrizi kullanmamı önerirsiniz Teşekkür ederim :wiinkk:
  5. Kur4y

Castrol power 1 ve Honda Genuine CBR250R için uygun yağlarmıdır ?

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu motosiklet yağları uygunmudur ? Honda olan full sentetik ama Castrol power 1 hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
  6. Kur4y

Bu sabaha karşı 4:15 motosiklet hırsızları

Arkadaşlar bu sabaha karşı beyaz bir açık kasalı kamyonetle 5 kişi iki tane motosikletimi çalmaya çalışırken gördüm birinin kilidi kırmışlar tam kasaya yüklüceklerken farkettim motosikleti hemen yere atıp kaçtılar yakalayamadım panikleyip Kaçtılar Dikkatli olun Edremit / Akçay / Altınoluk...
  7. Kur4y

Honda cbr 250R için arka sehpa

Honda cbr 250R için arka sehpa nerden bulabilirim ve universal olanlar uyumlu olurmu acaba bilgili olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim [/url][/IMG]
  8. Kur4y

Kurumuş su Lekesi Nasıl temizlerim

motosikletimde ufak tefek izler oldu iyi durulayamadığım için nasıl çıkartabilirim bu lekeleri bi kaç konu buldum kimisi demiş sirke kimisi demiş limon Peki sprey gibi birşey varmı önerebileceğiniz lekeleri çıkartabilecek metal ve plastik aksama zarar vermeden ? Teşekkürler
  9. Kur4y

Honda CBR 250R 2015 sonunda aldım ilk resimler ilk saniyeler

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  10. Kur4y

Vekalet ile plaka ruhsat işlemi

arkadaşlar daha önce Kanuni leopard motoruma plaka çıkarttım Fatura adı vesayre benim adıma bunda sorun yok , şimdi Honda CBR 250R aldık fatura babamın üstüne yani motoru babamın üstüne alacağım , Babam bana vekalet yolladı bu vekaletle ruhsatı babamın üstüne aynı şekilde işlemleri yapıp...
  11. Kur4y

Racing 250 CC motor tavsiyesi

arkadaşlar 250 CC Supert sport bir motor almak istiyorum önerebileceğiniz Motorlar varmı varsa açıklamasını yaparmısınız bu aydan sonra almaya düşünüyorum acele karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
  12. Kur4y

Akçay / Güre Gezintisi :)

13. Kur4y

Ön Fren Balatasını değiştim Ses gitmedi

arkadaşlar ön Fren balatasından ses geliyordu bugün serviste değiştirdiler ses geçmedi hala aynı ses ''gırtt Gırtt'' kollarımda hissediyorum . Ön Frene hafif basınca ses kesiliyor Freni bıraktıgım an Ses Devam ediyor ? yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş ? Frene basınca ses gidiyor Freni...
  14. Kur4y

Kanuni Leopard Digital Gösterge

Kanuni Leopard kullanıpta digital göstergede sorun yaşayan varmı ? . yada her hangi birinizin Motoruda digital göstergeli olabilir bir sorun yaşıyormusunuz digital gösterge ile ?. Kanuni leopard almıştım 2hafta önce digital göstergesi km sayacı ve hız göstergesi çalışmıyor .garantiden parça...
  15. Kur4y

Digital Gösterge sorunu ¿?¿?¿?

S.a Kanuni Leopard motorum var daha 1haftalık , Digital göstergesinde km/Hız göstermiyor 0 yerinde duruyor . işin değişik tarafı 1gün sonra sabah bindiğimde düzelmişti 5dakika sonra gitti gidiş o gidiş yarın servise götürüceğim , bir fikri olan varmı ? Tekmelemek istiyorum motoru o derece :sunny:
  16. Kur4y

Kanuni Leopard Yeni motorum

Titreme , Sarsılma hiç yok Neredeyse eski motorum Windy S 150 , Windy'e göre Farları çok çok iyi Özellikle selektör çakabiliyorsun uzunları açmadan bu ayrı bir güzellik katmış , ve Uzunlar yeterince uzaklığı yüksekliği ileriyi gösteriyor , sadece ön fren disk - balata kısmından ses geliyor oda...
  17. Kur4y

Ön Fren disk Balata yağ sorunu

arkadaşlar dünde Konu açmıştım ön Fren diskinden balatadan ses geliyordu gurc gurc diye bu gün sprey kullandım yağda mevcuttu çok az kullandım ses %100 geçti ama ön fren az tutuyor Balata Disk Spreyi ile temizledim yarın servise gidicem tekrardan sabahtan gel dedi.. bu yağ olayından dolayı...
  18. Kur4y

Motorsiklet ön Fren diskten gelen ses

Arkadaşlar s.a Yeni bir motor aldım 150cc Kanuni Leopard şu an 129KM'de Sorunum yolda giderken Yada düşük hızla giderken daha çok hissettim ön fren diskinden ses geliyor (gıcırdama , Gocurdama) Bu Durum sinirimi bozuyor Servise götürdüm Balataya söküp bir kaç yağlama işlemi yaptı Temizleyici...

Yeni mesajlar