Arama sonuçlarınız

1. atoprak

Ayna görüşü ve iyileştirme, kör nokta aynası

Arkadaşlar Merhaba, Motorum da ki aynalar nedense pek içime sinmiyor. Tam olarak arkamı görmeyi beklemiyorum lakin görüşümün yeterli olup olmadığından da emin olamıyorum. Boyum biraz uzun .. belki onunda etkisi vardır bunda. Aslında şu ana kadar aynamın yetersizliği ile ilgili bir sorun da...
  2. atoprak

Macna Ürünleri Kullanan var mı ?

Arkadaşlar merhaba, Bu markayı kullanan var mı ? Yazlık bir mont almak istiyorum. Honda Anes de denedim, üzerime iyi oldu .. korumaları vs de güzel. Hollandalı bir marka ancak üretimi Çin sanırım ... Kalbur üstü bir marka gibi ancak baktığım montun fiyatı da Revit, Dainese ve Alpinestars...
  3. atoprak

Yazın İç Giyim

Arkadaşlar merhaba, Genelde, özellikle motor ile işe gittiğimde, mont altında direk kıyafet yerine bir içlik giyip, iş yerinde asıl üst kıyafetimi (tshirt veya uzun kollau birşey) giyiyorum... eğer bunu yapmazsam giydiğim asıl kıyafet mont altında kırışıyor, iyi durmuyor. kış için WedZee...
  4. atoprak

Güneşi engellemek için yeni vizor mü, yoksa güneş gözlüğü mü?

Arkadaşlar merhaba, Zaten hep aklımdaydı lakin dün neredeyse 60km boyunca gözüme giren güneş neticesinde bir aksiyon almalıyım dedim. Şu anda şeffaf (standart) vizore dahip Shoei Nxr kullanıyorum. Soru malum, acaba koyu renk bir vizör alıp mı bu güneşten kurtulmalı ...yoksa kask içine inçe...
  5. atoprak

Muayeneye Giderken

Arkadaşlar Merhaba, Muayene için randevu aldım, inşallah hafta sonu gidip yaptıracağım lakin 2-3 gün geç gitmiş olacağız, neyse.. Sorum şu.. Bildiğim kadarıyla muayeneye giderken özel bir hazırlık veya ekipman ihtiyacımız bulunmuyor lakin aklıma aslında çoğumuzun da muzdarip olduğu arka...
  6. atoprak

Lastik tercihi, Metzeler, Michelin veya Pirelli

Arkadaşlar merhaba, Kullanmakta olduğum Beverly 350 min lastiklerini değiştirmek istiyorum. Aklıma gelen modeller halen üzerindeki Michelin City Grip, Pirelli Diablo ve Metzeler Feelfree Özellikle scooter uzamanı olan bir arkadaşım Metzeler leri, Michelin e göre daha iyi buldugunu, Michelinler...
  7. atoprak

Lastik seçimi ve fuar hakkında

Arkadaşlar merhaba Kullanmakta oldugum Piaggio Beverly 350 nin lastiklerini değiştirmek istiyorum. Yıla bağlı olarakta CityGripler eskidi .. biraz araştırdım ve bu konulardan anlayan bir kaç arkadaş, özellikle Metzeller FeelFree lerin daha iyi ve güvenilir olduğunu belirttiler... Bende...
  8. atoprak

Rüzgar saptırıcı (deflector) kullanan var mı ?

Arkadaşlar Merhaba, Bu gün kendi çapımda ilk uzun yolumu yaptım (İstanbul Halkalı->Arnavutköy->Karaburun->Çatalca->Silivri->Gümüşyaka-> Halkalı) Tabi özellikle yüksek sayılabilecek hızlarda uzun süre gitmeye bağlı olmakla beraber boyumun da uzun olmasından ötürü biraz kaskta ciddi rüzgar...
  9. atoprak

AlpineStar Parlor, Dainese Germain ve diğer günlük kullanıma uygun botlar...

Arkadaşlar Merhaba, Motor kullandığım zamanlarda maksimum güvenliğe dikkat ettiğim için eksiksiz olmaya çalışıyorum. Şu anda elimdeki "bel altı" malzemeler pantalon olarak Rider Denim Bora ve Gearne G. Altus bot... Gearne bot aslında taban olarak çok sert değil, deriside esnek.. tabiki...
  10. atoprak

Sony HDR-AS200V Action Cam Kullanan Var mı ?

Arkadaşlar Merhaba, Action cam almayı planlıyorum. Bu konuda Sony ve GoPro genel olarak öne giden markalar gibi gözüküyor. Sony AS 200V modelini inceledim, fiyat/performans olarak iyimiş gibi geldi. Sitede kullanan var mı ? Tavsiye edilir mi ? Teşekkürler
  11. atoprak

Kayıp muayene kağıdı ve egzos pulu, ne yapmalı?

Arkadaşlar merhaba, Dalgınlığıma geldi, atladım. Motorun eski sahibide sanırım kaybetmiş ruhsat cüzdanını. Çok acayip bir şekilde 1 ay sonra anladım durumu. Motorun satışını yaptık, ruhsatımıda çıkarttım ama ruhsatın üzerinde muayne bilgilerinin olmadığını anladım (yani polis bana ruhsat...
  12. atoprak

Zincir Kilitler Tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba, Geçen hafta Piaggio Beverly marka/model bir scooter aldım. Güvenlikli bir sitede oturuyorum lakin gittiğim yerlerde motorun güvenliğini sağlamak için iyi bir zincir kilit almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka/model var mı ? Bütçem 300TL civarında lakin ABUS...
  13. atoprak

2nci el Piaggio Bv350 mi, 0km Kymco Downtown 300 mü?

Arkadaşlar merhaba, genel foruma yazdım ama kimse yanıtlamadı :) Boyum uzun olduğu için dizlerimin gidon altına girmesi ve gidonunda belirli bir noktadan sonra dizlerime takılıp dönmemesi gibi bir sorun yaşamamdan dolayı oldukça kısıtlı sayıda scooter içinden tercih yapabiliyorum. Bütçem 2nci...
  14. atoprak

2nci el Piaggio Bv350 mi, 0km Kymco Downtown 300 mü?

Arkadaşlar merhaba, Boyum uzun olduğu için dizlerimin gidon altına girmesi ve gidonunda belirli bir noktadan sonra dizlerime takılıp dönmemesi gibi bir sorun yaşamamdan dolayı oldukça kısıtlı sayıda scooter içinden tercih yapabiliyorum. Bütçem 2nci el 2012-2013 model Beverly bv350 veya yeni...
  15. atoprak

Mantık çerçevesinde alacak motor bulamamak!

Arkadaşlar, Bir arkadaşımız aslında benzer bir konu açmış, cb 500 lerin anlamsız fiyatlandırması ile ilgili. Biraz içinde bulunduğum durumuda özetlediği için, aklımda karışıklığı gidermek adına yardımızını rica edeceğim. 35 yaşında, 196cm boyunda ve 110kg civarındayım. Motor ehliyetimi alalı 5...
  16. atoprak

Beyaz renk kask aldım ama aklım grafik li olanlarda kaldı!

Arkadaşlar, Büyük bir erdem gösterip, güvenlik çok önemli, görünürlükte bir o kadar diyerek Shoei Nxr model kaskı ı bu gün satın aldım. Aslında hiviz model (fosforlu renk ağırlıklı renkler) olsa onu alacaktım ama Türkiyeyeye Hiviz nxr gelemdiğinden alamadım. Neticede düz beyaz model aldım...
  17. atoprak

Kararsızlık, ne yapacağını bilmeme.. Yamaha, SYM, Kymco .. Piaggio

Arkadaşlar, Aylar önce buraya tanışma mahiyetinde benzer bir mesa daha atmıştım. Artık işlet ciddileşti diyelim. Zaten zaman planımda bu şekilde olmuştu, fuarı beklemiştim. Fuara gittim lakin o kalabalıktan gına geldi... çıktım .. bayi gezerim daha iyi dedim ... Neyse, özet şu .. Scooter...
  18. atoprak

Fuarda avantajlı neler var ?

Arkadaşlar, Bu konuyla ilgili bir başlık göremedim. Fuarda gerek ekipman gerekse motor olarak özel avantaj sağlayan firmalar ve iyi ürünler var mı ? Örneğin daha avantajlı fiyatlara kask bulunabiliyor mu ? Gidenlerin yorumlarını alalım .. Teşekkürler
  19. atoprak

Honda nın Hangi Eğitimine Gitmeliyim?

Arkadaşlar Merhaba, Geçtiğimiz ay ehliyet alma işini aradan çıkarttıktan sonra, motor almadan önce hem eğitimimi pekiştirip, hem de ekipmanlarımı tamamlama aşamasına girdim. Motosiklet seçimi konusunda fuarda son değerlendirmemi yapmak ona göre ilerlemek istiyorum lakin eğitim konusunda da...
  20. atoprak

Kask Konusunda Kararsızlık.... Arai vs Shoei vs Schuberth

Arkadaşlar Merhaba, Motosikleti almadan önce ekipmanları tamamlama aşamasındayım. Motosiklet ceketi, eldiveni ve botunu aldım. Geriye kask ve pantalon kaldı. Kask için kısa bir liste yaptım, yurt dışından getirtmeyi planlıyorum. Önce HiViz modelleri düşündüm ama her markanın veya modelin...