Muayeneye Giderken

Arkadaşlar Merhaba,

Muayene için randevu aldım, inşallah hafta sonu gidip yaptıracağım lakin 2-3 gün geç gitmiş olacağız, neyse..

Sorum şu..
Bildiğim kadarıyla muayeneye giderken özel bir hazırlık veya ekipman ihtiyacımız bulunmuyor lakin aklıma aslında çoğumuzun da muzdarip olduğu arka çantanın ruhsata işlenmemiş olması durumu geliyor. Bunu sorun ediyorlar mı ? Eğer sorun edeceklerse, gitmeden önce çıkartıp öyle gideceğim.

Teşekkürler

öncelikle bandrol borcu olmaması lazım.
kapalı kask veya açık kask+gözlük olması istiyorlar.
arka çanta hafif kusur olarak geçiyor. sökmesi kolaysa gitmeden sökebilirsin.
far, stop, fren lambası, sinyallere bakıyorlar.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Geçen hafta Esenyurtta yaptırdım.
Sinyaller
Far (hafif kusurlu çıktı)
Ön amortisör
Arka teker kontrolü (göbek bilyesini eliyle salladı)
Arka çanta (hafif kusurlu çıktı)

Frenlerin kontrolü için, yağmurlu havada bahçede kazık ön fren ve arka fren yapmamı istedi benden, senin işini niye ben yapacağım niçin para alıyorsunuz deyince biraz gerginlik oldu. Mecbursun falan filan vs. bende bu ıslak zeminde ani ön fren yapıp motoru yatırırsam oluşacak hasardan sorumlu olduğunuza dair bir belge imzalaman durumunda seve seve yapacağımı söyleyince vazgeçti.

Adamlar hükümetten aldıkları yetkiyle YASAL SOYGUN yapıyorlar kimseninde sesi çıkmıyor. Sağ sinyal, sol sinyal ver 98 TL.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yorum ve bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, bi bakarım arka çantaya, eğer çok zorlmassa çıkartıp öyle giderim...

vergi borcu, trafik sigortası yapılmış olduğundan da emin ol, farlar sinyaller önemli, tekrar gitmek zorunda kalma.

3 yildir hep kisa far acik gezdigim icin park lambasinin oldugunu bile unutmustum. Meger o lamba patlakmis zaten. O sebeple ilkinde gecememistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar