Yazın İç Giyim

Arkadaşlar merhaba,

Genelde, özellikle motor ile işe gittiğimde, mont altında direk kıyafet yerine bir içlik giyip, iş yerinde asıl üst kıyafetimi (tshirt veya uzun kollau birşey) giyiyorum... eğer bunu yapmazsam giydiğim asıl kıyafet mont altında kırışıyor, iyi durmuyor.

kış için WedZee marka bir içlik kullandım, gayet iyiydi lakin bu gün artık kullanamayacağımı anladım (çok sıcak gelmeye başladı) ...
Yaz için ne giyebilirim sizce.. terletmeyen, havadar iyi bir içlik öneriniz var mı ?

Veya siz ne yapıyorsunuz ? olmadı eski usul 2 t-shirt taşıyacağım...

Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

Genelde, özellikle motor ile işe gittiğimde, mont altında direk kıyafet yerine bir içlik giyip, iş yerinde asıl üst kıyafetimi (tshirt veya uzun kollau birşey) giyiyorum... eğer bunu yapmazsam giydiğim asıl kıyafet mont altında kırışıyor, iyi durmuyor.

kış için WedZee marka bir içlik kullandım, gayet iyiydi lakin bu gün artık kullanamayacağımı anladım (çok sıcak gelmeye başladı) ...
Yaz için ne giyebilirim sizce.. terletmeyen, havadar iyi bir içlik öneriniz var mı ?

Veya siz ne yapıyorsunuz ? olmadı eski usul 2 t-shirt taşıyacağım...

Teşekkürler

Nike Dri-Fit t-shirt'lerle işe gidip iş yerinde üstümü değişiyorum. Bu t-shirtler hem gözenekli yapısıyla bolca hava alıyor hem de teri mümkün mertebe tenden uzaklaştırıyor. Başka spor markalarda da farklı isimlerde aynı teknoloji ile üretilmiş t-shirtler var. Onları da deneyebilirsiniz.

Bir de yaz kış ince likralı kumaştan imal edilmiş balaklava giyin. Kışın ısı yalıtımını sağlarken yazın da teri emerek kaskın içinin vıcık vıcık olmasına engel oluyor.

Aslında aynı sorundan muzdaribim. Yedek tişört ile şimdilik idare ediyorum ama daha makul bir çözüm arıyorum bende. Dry-fit tişört konusunu bir deneyeceğim.

Kask için ise 70-80 TL'ye satılan Tucano Urbano marka ipek balaklava kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

Ben atlet giymeden softshell mont giyiyorum montun altına ama dri-fit t-shirt de iyi fikirmiş.

Dri-Fit ve Kalenji tavsiyeleri için teşekkürler. Kalenji ye gidip bakacağım, drifit te çok mantıklı geldi.

Bunu diyen hem kullanıcı hem de kalenji eski departman müdürü. Teri emer buharlastirir.

Valla İzmir şimdiden insanı yakmaya başladı, erkek olarak (çoğumuz leş gibi terliyoruz) çok tertlediğimden dolayı yanımda 2-3 t-shirt dolaştırıyorum ama çok zor oluyor gerçekten, terin üstüne rüzgar yiyince en az 3-4 gün öksürmeye başlıyorum bir türlü alışamadım, motoru satma noktasına bile getirecek neredeyse :) O yüzden farklı öneriler vs. varsa her çeşidinden eski abilerimizden bekliyorum, konunun takipçisiyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar