Arama sonuçlarınız

1. G

Fren yaparken debriyaj ve vites düşürme

merhaba abiler,sorum motosiklette fren yaparken debriyaj ne zaman çekilir.Ve vites düşürürken kompresyonu nasıl önleriz?
  2. G

Avrupa'da böyle değil adamlar seneler önce düşünmüş

https://instagram.com/p/BIXqufKBYBv/ adamlar trafik konusunu aşmışlar çoktan.Bizde böyle gitmeye kalksan zaten yerler ıslakken asfaltın hali belli,bir 5 arabadan sonra kapı açarlar adam da kazada can verirdi.
  3. G

A1 ehliyet için..

16 yaşındayım 1 ay içinde gidip kursa yazılacağım; -Kendi başıma yazılabilir miyim?(Veli izin dilekçesi gerekir mi?) -Derslere girmek zorunda mıyım,girmeden sınava girebilir miyim? -Ehliyeti her şey düzgün gittiği takdirde kaç günde alabilirim?
  4. G

Kaş Kalkan

birçok motosikletli arkadaşımız yaz olunca kendini yollara atıyor.Kalkan da kiraladığım villalar var bakmak isterseniz; Kalkan'da Triplex Villa;Kendi havuzu ve muhteşem manzarasıyla Haftalık,Aylık,Sezonluk Şirketlere ve Şahıslara kiraya verilecektir. 7 Kişiliktir,Amerikan mutfaklı ve Full...
  5. G

Yamaha güvenli sürüş

15 yaşındayım yaş sınırı yokmuş yani 18 yaşının altındakiler de eğitim alabiliyormuş ben eğitim almayı düşünüyorum yazları skuter kullanıyorum fakat hiç vitesli sürmedim biraz bilgi olur diye istiyorum ne işi var lan bu bebenin durumu olur mu?tavsiye eder misiniz?
  6. G

Skuter anahtarsız marş

Şehir dışındaki kanuni wiki 125 imin ahahtarı kayboldu nasıl çalıştırabilirim motorumu büyük ihtimalle akü de zayıf.
  7. G

Gün geçmiyor ki bir acemi daha...

Arkadaşlar yaklaşık bir saat önce E-5 te mt 07 li bir acemi arkadaş gördüm üzerinde sadece kaskı vardı ve altına skuter verin onu bile süremeyecek derecedeydi motoru çevirmesini bile bilmiyordu az daha arabamıza çarpacaktı korkudan aniden gazı açtı ve motora yön vermek için gidonu çevirmeyi akıl...
  8. G

Test motoru

Ehliyetim yok test motoru verirler mi?
  9. G

Kask eldiven dizlik

1.Bell qualifier kaskı iyi midir?antifog değil galiba yani yazmıyor. 2.yazın ağırlıklı kullanmak için bir eldiven tavsiye edebilir misiniz? -ben scoyco nun bir eldivenini beğendim ama daha getirmiyoruz dediler. 3.dizlik hakkında hiçbir fikrim yok bunları scooter kullanmak için alacağım 50 tl ye...
  10. G

Elektrikli bisiklet kullananlar öneri

Artık motosiklet sevdamı bir seviye öteye taşımak istiyorum bunun için elektrikli scooter almak istiyorum.Volta vs4 modelini düşünüyorum değer mi ne gibi sorunlar çıkar?
  11. G

GTA V Hayabusa ile wheelie

http://youtu.be/vPj8eVE9OMw
  12. G

Cahil cesaretli motorcu

Az önce gördüm 60 ile giderken iki elini de bırakmış ve mesaj yazıyordu bence böyle insanlara vermeyeceksin motor haksızsam söyleyin-scooterda-
  13. G

Devletten 125cc sınırı

Bildiğiniz gibi yeni yasa tasarısında a1 ehliyeti 16 yaşında kalıp sadece motor hacmi yükseltilecekmiş a1 ile 250 lik bir ss kullanılır mı yani bir çevirmede bir kaç ceza yer miyim bir abim kask ve ekipmanlar tam olarak 1,5 sene gezdiğini sadece plakaya baktıklarını zaten seni sadece motorlu...
  14. G

A1 ehliyeti bir ara 16 yaştı..

Bildiğiniz gibi geçen sene a1 ehliyet 16 yaşa çekilmişti fakat internette bir makale gördüm a1 ve a2 ye 17 yaş gerekli diyor a1 ehliyetine sahip biri varsa bana yardımcı olabilir mi veya nerelerden alabileceğimi söyleyebilir mi?

Yeni mesajlar