Elektrikli bisiklet kullananlar öneri

Artık motosiklet sevdamı bir seviye öteye taşımak istiyorum bunun için elektrikli scooter almak istiyorum.Volta vs4 modelini düşünüyorum değer mi ne gibi sorunlar çıkar?

Hiç bulaşma derim nedenini soracak olursan yokuşlarda seni çok yorar zorlanır artçıyla zaten tam bi traji komik trafikte hızın yeterli olmadığı için tehlike faktörü seni daha çok kollayacak çünkü minibüsçüsü taksicisi bilmem necisi seni sıkıştırıcak vs elektrikliyle zor yani.Bu arada yaş kaç bilmiyorum öyle mahallede trafiğe çıkmadan süreceksen orasını bilemem.Birde şarj süresi 60 km yazıyosa 45 gidiyo 100 ise 80 gidiyo yani şarj süreside tam anlaşılmıyo bu çoğusu için geçerli.

Yaşım 15 ancak bu makine bayılır mı bilmiyorum yani parasını hak ediyormuş bayağı konuştum sahipleriyle ancak sizin önerebileceğiniz bir elektrikli var mı benim kanuni wiki kadar atak olur mu bilemiyorum.

Elektrikli motor ney ya o parayla bisiklet al kaliteli daha çok zevk alırsın 😒

Bilgisizim gıcık konuştum biraz ama bence para israfı kardeşim be

Benden sana tavsiye paranı boşa harcama 2 sene daha bekle ehliyetini al bir tane 100 luk al en mantıklısı elektrikli bisikletler uzun vadede masraftan başka birşey değil tecrübeli birisi olarak konuşuyorum akü değiştirmekten illahlah ediceksin ömürleri çok kısa motorun tipi güzel deyip alma.

elektrikli bisiklet alacaksan watt değeri 2000 den fazla olmalı yoksa bisiklet ondan iyi olur yani arkadaşımda var Yuki 3000watt olanlardan cup gibi tipi var motosiklete uyum sağlıyor gezerken öyle fazla bayılmıyor 60 km son hızı güzel yani :D bunun aynısı
1_image_for_silan_5208177_580x435.jpg

Şu saçma sapan aletlerden uzak durun bence. Trafikte büyük tehlike. Sanki çok hızlı gidiyormuş yola atlıyorlar. Veya çok küçük aletmiş, bisikletmiş gibide kaldırama dalıyorlar. Son derece saçma bir cihaz. Bazı kullanıcılarsa iyice oyuncak muamelsi yapıp tersden yolda gitmeler gece hızı düşmesin diye far yakmamalar falan filan trafikde beni rahatsız eden cihaz bu şahsen. Güzel bir cup veya basit bir scooter bundan 1000 kat daha iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar