Arama sonuçlarınız

1. K

2014 Bakımlı YBR 125

Herkeze selam, yaklaşık 1 yıldır kullandığım motorumdan ayrılma vakti geldi. İlgilenenler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-model-temiz-ybr-125-226981771/detay/ linkinden bana ulaşabilir. Fiyat Bazında değişiklikler olmuştur. İyi günler
  2. K

125cc -> 250+ cc Geçiş Motoru Sorunsalı

Arkadaşlar Selam, Uzun yıllar motosiklet almak için heveslendikten sonra geçen yıl ehliyet ve ilk motorumu aldım. Yaş: 28 full koruma geziyorum.Şu anki motorum ybr125. Yaklaşık 2500 km sürüş tecrübeye sahibim. Bu yaz gis akedemide ileri sürüş eğitimlerine katılacağım.Hedef en güvenli şekilde bu...
  3. K

Yeni Taktırdığım Lastik'te kayma hissi

Arkadaşlar selam, Yaklaşık 1.300 km tecrübesi olan aranıza geçen sezon katılan biriyim. Motoru alır almaz ilk işim michelin street pilot seti taktırmak olmuştu. Ne yazıkki geçen ay çok büyük bir çivi ön tekerleği tamamen deldi tamir falan ettirdik ancak oda 3 hafta idare etti .Daha sonra tekrar...
  4. K

Israrla Garaj Önü Park yapan arabalar

Arkadaşlar,abilerim, tüm forum ahalisi herkeze selam. Yaklaşık 2 ay önce 2.el ybr 125 alarak aranıza katılmıştım. Motorcu olmak sadece motor almakla olmadığını tahmin ediyordum.Elbette tahminimde yanılmadım . Yazlıktı kışlıktı korumasıydı derken tüm konuları sırayla hallettim. Bu aralar sıksık...
  5. K

Başlangıç Kıyafet ve Korumaları

Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar.Daha önce buna benzer konular birçok kez açılmış ancak çoğu eski konular ve önerilen ürünlerin linkleri kırık veya eski ürünler olduğu için tekrar açma gereği duydum. Aranıza yeni katıldım.Ayın 27 sinde ehliyet sınavım var. Motor olarakta cbr 125 ile başlamayı...