- Konu Yazar
Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar.Daha önce buna benzer konular birçok kez açılmış ancak çoğu eski konular ve önerilen ürünlerin linkleri kırık veya eski ürünler olduğu için tekrar açma gereği duydum.
Aranıza yeni katıldım.Ayın 27 sinde ehliyet sınavım var. Motor olarakta cbr 125 ile başlamayı istiyorum.
Ancak öncelikle kıyafeti ve koruyucuları tamamlamak taraftarıyım.
Genel olarak birçok marka ve modeli internetten araştırdım.
Mont :Revit marka orta düzey bir mont alarak işe başladım.
Kask : Nolan marka kasklara baktım, kalite fiyat oranı başarılı gibi yinede siz üstadlardan değerli fikirlerini bekliyorum.
Ayakkabı,Eldiven,bellik,dizlik konusunda ise hiç bir fikrim yok.Özellikle eldiven için bilekleride koruyabilecek bir şey almak isterim.Her türlü önerinizi ve değerlendirmenizi sizden rica ediyorum
Maddi olarak ise Mont hariç(Montu aldım) 1500TL ye yakın bir bütçe ayırdım.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz ürünler varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Aranıza yeni katıldım.Ayın 27 sinde ehliyet sınavım var. Motor olarakta cbr 125 ile başlamayı istiyorum.
Ancak öncelikle kıyafeti ve koruyucuları tamamlamak taraftarıyım.
Genel olarak birçok marka ve modeli internetten araştırdım.
Mont :Revit marka orta düzey bir mont alarak işe başladım.
Kask : Nolan marka kasklara baktım, kalite fiyat oranı başarılı gibi yinede siz üstadlardan değerli fikirlerini bekliyorum.
Ayakkabı,Eldiven,bellik,dizlik konusunda ise hiç bir fikrim yok.Özellikle eldiven için bilekleride koruyabilecek bir şey almak isterim.Her türlü önerinizi ve değerlendirmenizi sizden rica ediyorum
Maddi olarak ise Mont hariç(Montu aldım) 1500TL ye yakın bir bütçe ayırdım.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz ürünler varsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.