Arama sonuçlarınız

1. ilkerakdag

Motovlog Hakkında

Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle tekeriniz düz bassın diyorum. Dallanıp budaklandırmadan konuya giricek olursam eğer ; Motovlogglerların yaygınlaşması üzerine bende bir kanal açıp yayın yapma kararı verdim. Sizden yardım beklediğim bir kaç şey olucak. Şuan aklımda gelenlerden bir kaçı ; -...
  2. ilkerakdag

Ebay'den manet siparişi.

Arkadaşlar,bu sabah avm otoparkında zemin ıslak ve kaygan olduğu için motosiklet yan düştü ve sol manet kırıldı.Fren maneti ise önceden eğilmişti.Şuan debriyajı işaret parmağımla zor sıkıyorum tutacak yer kalmadı neredeyse eve zor geldim iş dönüşü.Artık kullanılmaz hale gelmişken altın rengi...
  3. ilkerakdag

Boya sorunu.Yardım!

Geçen hafta seyir halindeyken altından geçtiğim geçitte çalışma yapılıyordu tamir falan olduğunu düşünerek toz bulutunun içinden geçtim.Neyin ne olduğu ertesi gün ortaya çıktı.Yapılan çalışma onarım değil boyaymış.Motosikletin her yeri fotoğrafta görüldüğü gibi boya oldu.Islatıp tırnağımla...
  4. ilkerakdag

28 Eylül dirensiyon sınavı

Merhaba arkadaşlar 28 Eylül'de Yenibosna'da direksiyon sınavına gireceğim.Yağış yüzünden ertelendiğine dair dedikodular var.Hem aynı yerde sınava girecek olan arkadaşlarla haberleşmek hem de bu dedikodulara açıklık getirmek için açıyorum konuyu.Net bir bilgi paylaşabilecek olan arkadaşlardan...
  5. ilkerakdag

SS'de artçı tecrübesi yaşayan abimiz :)

İzlerken epey bir güldüm umarım sizin de yüzünüz de bir tebessüm oluşur :) https://www.youtube.com/watch?v=MLd2s7IgcEs
  6. ilkerakdag

Full Face kask önerisi.

Merhaba arkadaşlar.Kask için 500-600 lira bütçem var.Parlak yada mat düz siyah ve tam kapalı olması öncelikli tercihim.Fiyat/performans bakımından bütçeme göre en uygun kaskı satın almak istiyorum.Ben Agv K3 düşünmüştüm fakat Hudsonderi'den getirtmesini istememe rağmen tedarik edemeyeceğini...
  7. ilkerakdag

Merhaba MT Ailesi.

Selamın Aleyküm ağabeylerim,ablalarım,kardeşlerim. Adım İlker. 22 yaşındayım.İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.Forumu yaklaşık 3 haftadır misafir olarak takip ediyorum daha sonra bu sıcak ortamı görünce kayıt olmak istedim hemen.Şuan için motosiklet sahibi değilim fakat başlangıç motoru...

Yeni mesajlar