Merhaba MT Ailesi.

Selamın Aleyküm ağabeylerim,ablalarım,kardeşlerim.
Adım İlker. 22 yaşındayım.İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.Forumu yaklaşık 3 haftadır misafir olarak takip ediyorum daha sonra bu sıcak ortamı görünce kayıt olmak istedim hemen.Şuan için motosiklet sahibi değilim fakat başlangıç motoru olarak CBR-250 düşünüyorum.B sınıfı ehliyet sınavından geçip dosyamı beklettim.Bugün de A2 ehliyet için kayıt işlemlerini halledeceğim.Arkadaşımın YBR 125'i ile ehliyet süreci bitene kadar trafiğe kapalı alanda pratik yapıyorum.Sağ olsun çok destek oluyor.Bu süreçte sizin önerilerinize de dikkat ederek forumu baştan aşağıya inceledim.Her türlü eleştiri ve önerilerinize açığım.Sonuçta bir çoğunuz motosiklet ile ilgili olayları yaşayarak tahlil ediyorsunuz. Tekeriniz düz bassın.Herkese iyi forumlar. :king:

Hoşgeldin kardeşim en kısa zamanda motoruna ehliyetine kavuşursun

hoş geldin hayırlısı olsun ilk motor olarak cbr 250 güçlü (27 bg )gelir bence 15 bg geçmeyen başka bir şey al

hoş geldin hayırlısı olsun ilk motor olarak cbr 250 güçlü (27 bg )gelir bence 15 bg geçmeyen başka bir şey al

Hoş bulduk hocam :) Tavsiyen için teşekkür ederim.Şuan da arkadaşıma ait YBR125 ile kilometre bazında çok tecrübem olmasa da Kazlı Çeşme Meydanı'nda dur-kalk,viraj ve kontra denemesi yapıyorum.Motosikleti alana kadar bununla idare edeceğim. CBR250 ile de bir süre trafiğe çıkmadan yine aynı şekilde kapalı alanda pratik yapmak istiyorum.Kendimden emin olunca yavaş yavaş trafiğe çıkarım.Bu süre zarfında yeni motosiklete de alışmış olmayı umuyorum. :)

Hayırlı olsun inşallah,cbr 250 alırsan iyice alışmayana kadar trafiğe çıkma derim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar