Arama sonuçlarınız

1. Orn1905

Yakıt

Öncelikle herkese iyi forumlar.Ben motor işine 2 aydır yoğunluk verdim acemi sayılırım paramı biriktiriyorum kısmetse yakında alıyorum motorumu neyse asıl merak ettiğim konu hep benzin 5 tl felan fıstık muhabbetler ediliyor ama aklımdan hep şu soru geçiyor mazotlu motor üretilmiyormu ?
  2. Orn1905

Bir açıklık getirin artık !

Arkadaşlar yeni ehliyet tasarısında a1,a2,a saçmalığında tek ve tek öğrenmek istediğim 16 yaşında a1 alınıyormu ben 15 yaşındayım seneye a1 alabiliyomuyum sadece bunun yanıtını verin (başka konulara girmeyin)
  3. Orn1905

Nasıl ?

Kanuni fox alıcam sizce nasıl yada kullananlar varmı benim incelemerimde 100 cc lik rakiplerine göre daha güçlü sizler ne düşünürsünüz ? Not:2590 tl Garanti: 2 Yıl Motor Silindir Hacmi: 97 cm3 Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı Silindir Çapı ve Strok: 50 x 49,5 mm Sıkıştırma Oranı: 8,6:1 Soğutma...
  4. Orn1905

Direksiyon sınavı

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı ehliyet kurslarında direksiyon sınavına kendi motorumuzla girebiliyomuyuz cevapsız bırakmassanız sevinirim şimdiden teşekkürler :king:
  5. Orn1905

Bayii indirimde bulunurmu ?

Arkadaşlar cümleten merhabalar ben kanuni fox almayı planlıyorum 2590 tl ama peşin verirsem 2300 lerde bir rakama alabilirmiyim öncelerde bi konu görmüştüm arkadaş peşin vermiş 2200'e bırakmışlar banada öyle indirimde bulunurlarmı cevapsız bırakmayın lütfen şimdiden teşekkürler.
  6. Orn1905

Arkadaşlar motor alıcam fikir edinmek istiyorum yardım edin

Arkadaşlar benim daha önce hiç motorum olmadı ama kuzenimin yada eniştemin cup motorunu sürmüşlüğüm var otomatik motorlarda zaten sıkıntı yaşamıyorum ilk deneyim olduğu için cup ideal diye düşünüyorum fakat kanuni fox'la mondial 100 SFS Sport arasında kaldım aslında foxun teknik özellikleri daha...

Yeni mesajlar