Arama sonuçlarınız

1. Zeronix

Shim yada şim

selamün aleyküm arkadaşlar bugun yzf r25 subaplardan şaşkırtı sesi geliyodu sevise götürdüm shim denen bir parçada sıkıntı oldugunu ve 150 tl gibi bır masraf cıkarttılar bu shim yada şim ne haltsa nasıl bişey bu kadar pahalımı ?
  2. Zeronix

kask önerisi !!!

Merhaba arkdaşlar ls2 FF350 modelını kullanıyorum sıkıntısı yok gıbı iç pedler ve vizor degısmesı gerekmekte artık 3 4 sene oldu alalı gayet memnundum kask arayısına basladım önerebileceğiniz kask modellerinı sizlerden yorum olarak bekliyorum intenette bakındıgım kask modelleri: fiyat...
  3. Zeronix

2.el de olası sıkıntı uyarı !!!

Merhaba Arkadaşlar ; yaklaşık 3 4 hafta once arkdaşım korfez otoyolunda kaldı RKS marka 150 titanic motosıklet ile ıstanbuldan kocaeliye gelıyodu motor kıtledı arabayla cektik motoru gece oldugundan dolayı servıse goturemedık gecen cumartesı benı aradı kocaelide şiman motosıkletın onunde...
  4. Zeronix

africa twin hakkında

Merhaba arkadaşlar ; yzf r25 kullanıcıyım motorum cok guzel ama africa twin 2016 verisyonu cok hosuma gıttı tam ıstedıgım ozellıklerde cok hızı seven bırı degılım daha öncede wr125x kullandım cok memnundum cıft sılındırlı bır makına gecme hıssı benı r25 surukledı bende aldım sımdı afrıca twın...
  5. Zeronix

Motosikletiniz ?

Selamun aleykum arkadaslar Motosikletin bilginiz gibi 4 tekerli araçlara göre çok fazla avantajı ve dezavatajı olabiliyor. Size bir soru; Siz motosikletinizi hangi araca benzetiyorsunuz her açıdan düşünülebilir ?
  6. Zeronix

motosiklet arka sehpa hk...

Selamün aleyküm arkadaşlar motosıklet arka sehpa satın alıcam önerileriniz ve uygun fiyatlı bişeyler lazım zincir temizlemek için yağlarken kullanıcam sadece
  7. Zeronix

Emniyet tedbırlerının önemini bir kere daha anladım bir motorcu olarak

Merhaba arkaşlar dün akşam iş yerinde nöbetçiyim bir arıza geldi ona cıktık arkdaşla 2 arabayiz e5 de ilerliyoruz bu arada şirket telefonunda diğer araçtaki arkadaşımla konusuyorum Bana telefonda kardeşim dikkat et çarpcak dıye bagırdı tak diye carptı allahtan arkdaş uyanık arkadakı arabaları...
  8. Zeronix

yzf r25 aldım önerileriniz...

selamun aleykum arkdaslar dün yzf r25 aldım cok mutluyum motor suan 40 kusur km de :d rodajı var malum basamıyoz .... makına o kadar dengelıkı hayretler ıcındeyım... sürüş konusunda ve diğer konularda yorumlarınızı beklıyorum ... cok keyıflı makına onceden okudum yorumlar bos degılmıs ...
  9. Zeronix

wr125 x hakkında yardim

selamun aleykum arkadaşlar bende wr125 x motosiklet mevcut şimdi bugun durup dururken gıttım bır aksesuar satan yere ünivarsal elcik koruma aldım şu ledlilerden yanlız takmaya başladıgımda sole bıir sıkıntı var benim gidonun içi bos değil verdikleri çelik dübeller bırak ıcıne gırmeyı cıvatası...
  10. Zeronix

2 gundur nefret ettirdiler

Selamün aleykum kocaelide yasıyorum 2 gündür canım sıkıldıkca mtorla gezinti yapıyorum.Ama nefret ettirdiler keşke kamera olsaydıa sizede izletebilseydim görüntüleri.Dün bir araba sağ cıkıyo bakmadan nabıyosun dayı öldürcen mi bizi diyorum haklıymıs gıbı el kol hareketı yapıyo donuyo monuyo bıde...
  11. Zeronix

action camera hk.

Selamun aleykum arkadaşlar action cam almayı dusunuyorum alttakı ilan 350tl anlastık mantıklımmı sızce http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sjcam-sj4000-wifi-hd-1080p-action-camera-full-hd-222713182/detay/
  12. Zeronix

vites artırma

Salamünn aleyküm arkadaşlar bugun başıma ilginç bir olay geldi kocaelide outlet center ışıklarındayım önümde polis var oda motorlu yan yana geldik ışık yeşil oldu malum benim motor çok seri vites istiyor (wr125x 6 vites ) neyse sanayi ışıklarına geldık polis abim bakarmısın dedi buyur abi dedim...
  13. Zeronix

Motosiklet kullanmak için sebebler

ilk olarak herkez şu formatta yazarsa sevinirim... Motosiklet kullanıyorum çünkü ekonomik vs....
  14. Zeronix

hysoung gv650 hakkında görüşlerinizi almak istyorum

Merhaba arkdaşlar hysoung gv 650 hakkında cok kararsız kaldım sizce alınabilecek bir motor mu kronık sıkıntıları varmı konjector arızası gibi tavsiye ve yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler
  15. Zeronix

Aydınlatma hakkında

MERHABA ARKDASLAR YOUTUBE DA GEZERKENE :d DIKKATIMI BIR DIKKAT CEKME UYGULAMASI CEKTI VIIDYO IZLERKEN BIR MOTOSIKLETTE DEGISIK BIR AYDINLATMA GORDUM YERI YILDIZ SEKLINDE AYDINLATAN MOTOSIKLETTEKI BU SISTEMI NERDEN BULABILIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER
  16. Zeronix

birazda gülelim

17. Zeronix

Yamaha ybr 125 ten sonra önerebileceğiniz motosikletler nelerdir

MERHABA arkadaşlar; Yamaha ybr 125 ten sonra hem fıyat hemde racing haricinde önerebileceğiniz motosikletler nelerdir. 1 şehir içinde cok geziyorum. 2 biraz apacılık var. 3 sureklı arıza yapan bır motosıkletten nefret ederım 4 çin malı olmasın 5 tork yuksek olsun (kocaelide yuksek tepelerde...
  18. Zeronix

Kaza !!!

Merhaba arkdaşlar dun aksam ybr 125 ıle kaza gecırdım ustumde full koruma olmasına ragmen kalcamı bırde elımı ıncıltım suan yataktan yazıyorum ::pale: ybr 125 moturumda baya mı sıkıntılar var rugarlık komple ön amartısor (yamulmus) vıtes kolu debrıyaj manetı far komple far maşası sol...
  19. Zeronix

ADAMA BAK :D

20. Zeronix

Husqvarna NUDA 900R hakkında

BU motor hakkında tecrübe ve bilgisi olan var mı ?