kask önerisi !!!

Merhaba arkdaşlar

ls2 FF350 modelını kullanıyorum sıkıntısı yok gıbı iç pedler ve vizor degısmesı gerekmekte artık 3 4 sene oldu alalı gayet memnundum kask arayısına basladım önerebileceğiniz kask modellerinı sizlerden yorum olarak bekliyorum

intenette bakındıgım kask modelleri: fiyat aralıgı 0~650 arası

nolan n64
nolan n86
hjc marka kasklar
bell marka kasklar
ls2 ff310
ls2 ff396
ucuz kalıtelı kask aramaktayım acıkcası
termoplastık veya karton kask önermeyin :D:D:D

ls2 kullanıcısı olarak Ls2 önerebilirim beğenerek kullanıyorum cidden kaliteli bi mal parasının hakkını veriyor

Nolan N64 kullanıyorum şuanda. Kaskın konforu ve havalandırması güzel ancak çok ses alıyor maalesef.
Sessiz kask arıyorsan kesinlikle başka kaska yönel.

Önceki kaskım HJC markaydı ve gerçekten daha sessizdi. HJC nin modellerini denemeni öneririm.

650tl ye marushin de bulabilirsin. Üstelik fiberglass. Marushinlerde de ses alma sorunu olduğunu duymuştum ancak çok hafif ve sağlam kasklar üretiyor, bir incelemeni tavsiye ederim.

nolan n64 kullanıyorum. memnunum ama rüzgar olayı uzun süre sürünce rahatsız ediyor. ikinci bir kask alsaydım icon veya marushin alırdım.

Bell vortex 650ye aldim memnunum.snell sertifikasi var.gerci bu sertifikalara da ne kadar guvenilir bilmem ama

Merhabalar ben de biraz kask araştırmasi yaptim MT marka kaska bayildim. Incelemenizi tavsiye ederim kaliteye göre fiyat çok uygun

HJC IS17 kullanıyorum lorenzo versiyonunu memnunum bütçene uyuyorsa tavsiye ederim.

AÇıkçası hiç kaza yapmadım. Ama forumda çeşitli kazaya karışan arkadaşlar, youtube vidyoları var. Belli bir düzeyden sonra tüm kasklar aynı şekilde koruyor. 200km/s hız değilse tabi. Örneğin 90km/sa hızla yaptığınız kazalarda.

Farkı şu yaratıyor. 700 TL lik AGV K3 veya Nolan 90km/sa üstünde kulakları iyice rahatsız ederken; 1.500 TL lik Shoei de hafif bir vızıltı geliyor. Ya da yaz sıcağında pahalı olan Shubertte terleme daha az oluyr ve kulaklarınız yanmıyor. Bunun gibi.

Her model kask ve her hız skalasında sesi kesen bir teknoloji var. Kulak sağlığınızı da düşünüyorsanız mutlaka kulak tıkacı kullanmanizi tavsiye ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar