Kaza !!!

Merhaba

arkdaşlar dun aksam ybr 125 ıle kaza gecırdım ustumde full koruma olmasına ragmen kalcamı bırde elımı ıncıltım suan yataktan yazıyorum ::pale:
ybr 125 moturumda baya mı sıkıntılar var

rugarlık komple
ön amartısor (yamulmus)
vıtes kolu
debrıyaj manetı
far komple
far maşası
sol on granej
sol arka granaj
ön camurluk
sol on basamak
bıc kac ufak parca
bır de gıdon
hepsını orjınal taktıtır sam 1550 tl fyat cıkardı
yamaha servısı yan sanayıde yarısının altında fıyat cıkardı ne yapmamı onerırsınız
ayrıca bu kadar cok hasar alması benım hosuma gıtmedı
arabada 65 lıra arka sag far kırıldı bende bu kadar masraf cıkmasına anlam veremıyorum

ılk buyuk kazamdı motordan sogudum bıraz ama helen heveslıyım saglam olsa bınerım suan mesela

Cok gecmis olsun, bence orjinal parcalarini taktirmaniz daha iyi olur, karsi taraf sucsuzmu?

Geçmiş olsun bu nasıl kaza arkadaş motorda sağlam yer kalmamış ucuz atlatmissin

LONG LIVE ÇİN MALIIIIII

300-400 TL tutardı benim motor olsaydı, onunda yarısı amasörler olurdu.

Sana geçmiş olsun, ileriki maçlara bakacan artık. Ancak parçaları internetten yada sanayiden kendin alırsan yne 500 TL geçmeyeceğine inanıyorum. Ustalar kabataslak sallıyorlar, eğer ağlarına düşersen ne ala düşmezsen, yan sanayi olur onu ayarlarız diye yine sana dediğim fiyatı verecekler.

İnternette YBR parçası çok fazla, kendin bul.

Son düzenleme:
Ne uzuluyorsun dunya malina az kalsin dunya degistiriyormussun bosver takma kafaya...

bendede suc var adamda suc var buyuk suc bende saglı sollu gıdıyoruz onumde adam yoll daraldı sag tarafta park yerlerı var ben sagdan gecıyım dıye gaz actım adamda lop dıye saga kırdı frene basma ımkanı dahı bulmadım cunku aramızda 1 .5 metre vardı ansızın oldu kendımı yerde buldum motosıklet sola yattı ılk kafayı carptım ama buyuk hasarı yere dusunce gordu normalde farla kurtaracaktık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun,abi motorunda koruma demiri falan yokmuydu :silent:

olsaydı sadece far arka grenaj gibi şeyler yazmaz mıydı ? :santa: geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğru diyorsun kardeş.
keşke taktırsaydın koruma demirini,en azından bu kadar kabarık bir fiyat çıkmazdı.

Geçmiş olsun. Kazadır olur, sağlığın iyileşsin gerisini boşver. Zamanla yaptırırsın motorunuda. İlk seferde soğuma yada hevesinin kırılması normal. Zaman geçtikçe, daha dikkatli sürdükçe hevesin yerine gelir.

Ve unutma... Biz motor sürenler düşmeye, düşüncede zarar görmeye mahkumuz. Yeterki canımız acımasın..

Kaza tutanağı tutmadınızmı? Kaza tutanağı tutup fotoğrafları çekip, sen adamın belgelerinden fotokopi alıp onun sigortasına başvurcan. Onun sigortası senin masrafı karşılıycak. Aynı şekilde adamda senin sigortana başvurcak. Trafik sigortası niye var ? Bunlar için. Ben minibüsle otoya arkadan vurdum oda öndekine oda öndekine derken 3araç tren olduk. Onlar benim sigortadan yaptırdılar tek kuruş bende onlarda ödemedi.

bıraz once adamı aradım abı boyle boyle tutuanak tutmamız lazım dıye oda dedı ben uzun yola gıdıcem arabayı yaptırdım sımdı fotograf nasıl cekcen nasıl yaptırcan motorunu dedı ben de bısey dıyemedım adam arabanın farını yaptırmıs zaten 65 lıra sımdı fotografı ceksem ne olur cekmesem ne olur napmam lazım gıdıp tek taraflı cektıremem ya

Çok geçmiş olsun. Motora gelince üzüldüm Allah daha beterinden korusun.

Hele bi ayaklan sağlığına kavuş...
Arar bulursun 500 600 e toplarsın işçilk vs yarı yarıya orjinal parça dediğin japonyanın göbeginden gelmiyor bunu unutma onlarda uzak doğuda yapılıyor artık.

Haa en önemlisi nedir x parça mı onu orjinal bildiğinden al ki kafan rahat olsun plastık aksam vs far bunlar ha orjinal ha yan sanayi.

Arkadaşlar, kaza anında araçları olay yerinden kaldırmadan fotoları çekelim. Hem yakından hem uzaktan. Hepimizde foto çeken telefon var. Dostum geçmiş olsun masraflar sana kaldı artık.

Kaza anında fotoğraf çekmemeniz çok kötü,

Adam suçlu ise arayacaksın en azından yarısını karşıla de çekinme. İsteyenin bir yüzü istemeyenin 2 yüzü demişler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
geçmiş olsun dostum, anlaşılan masraflar sizden çıkacak, yerinde olsam yan sanayi ile grenaj, far, gidon gibi parçaları alırım. orijinal alcaksan amortisörü al mesela, yürüyene etkisi olan parçaları yan sanayi alma derim. şekil şemal yan sanayi olabilir. araçların sağından gitmek hep bi tehlike zaten, benzer kazayı ben de yaşamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar