Arama sonuçlarınız

1. P

motosikletimde devir saati yok vites ayarını yapamıyorum

honda cb 125 e kullanıyorum 2 3 hafta oldu kullanmaya başlayalı. motorda devir saati yok zaten yeni kullanmaya başladım. viteslerde geçişi doğru zamanda yapamadığımı düşünüyorum. hıza göre ayarlasam mesela ne zaman vites geçişi yapmalıyım
  2. P

4000 tl'ye kadar alabileceğim motosiklet önerilerinizi bekliyorum

4 5 aydır motosiklet kullanıyorum motoran marka etna 125 kullandım ama çok titreşim sorunu var ve beni tatmin edemiyor ben de yeni arayışlara girdim acemi sürücü değilim ama halen büyük motosiklet sürebileceğimi düşünmüyorum zaten bütçem de yok kaskım eldivenim montum vs var çok önceden...
  3. P

minibüs şoförleri trafikte devamlı üstüme üstüme geliyor

arkadaşlar bi hevesle 2 3 ay önce ehliyete yazıldım motosiklet ehliyetimi aldım 125 cc bi motosikletim de var beni bi yerden bi yere götürür dedim hem de zevk alıyorum kullanırken lakin her şey planladığım gibi toz pembe gitmedi... dün 20 25 km ilerdeki bi beldeye yolculuk yapayım dedim...
  4. P

ehliyet çıkartmak için yapılması gerekenler nelerdir

pazar günü girdiğim direksiyon sınavını geçtim kursu arıyorum devamlı meşguller dosyanızı hazırlıyoruz diyorlar dosya ne zamana hazır olur neler yapmam gerekir ve kaç tl'ye patlar ehliyeti çıkartmam sizce ve tahmini bir süre verir misiniz 3 güne alabilir miyim
  5. P

ufak bir kaza yaptım ceza ne kadar sürede gelir

15 gün önce motosikletten düştüm pansuman için hastaneye gittiğimde doktor adli vaka diyerek polis çağırdı polise ifademi verdim adli bir ceza yemezsin şikayetçi yok ama trafik cezası yer misin bilemeyiz dediler yarın 15 gün oluyor ama hiç ses seda yok gidip karakola bir sorsam mı yoksa bi...
  6. P

yarın direksiyon sınavım varrr

sekiz çizmekte biraz zorlanıyorum parkurda ya da trafikte sorunum olmuyor ama sekiz çizmek beni çok yıprattı umarım geçerim
  7. P

trafik cezaları kaç gün içerisinde gelir ?

kusurlu bir davranışımız bulunduğu takdirde olay yerinde ceza yazılmazsa bu kaç gün içinde gelebilir ve nereden bakabiliriz
  8. P

düşük bütçeliler için kask önerilerinizi bekliyorum

honda cb 125 ace motosikletimi aldım şu an bi kask var ama pek güvenemiyorum sağlam bi şey almak istiyorum ama bütçe de belli öğrenci adamım
  9. P

2. motosiklet için öneriler lazım

çoğu kişi işe pek yaramayacak bi çinli al biraz kullan olayı kap dediler 2 aya yakındır 125 cc 120 kg'lık motoran etna 125 kullandım artık daha sağlam bi şeyler almak istiyorum. 1) motoru satmayı düşünmüyorum kardeşim de var ben kullanmasam o kullanır en azından 5 6 yıl daha satmam 2) uzun yol...
  10. P

2008 model cbr 125 alınır mı

öncelikle sonra satamazsın flan demeyin satmayı düşünmüyorum tarzı bana uygun 3000 tl'ye kadar düştü alacağım motosiklet. başka bi şey alsam bile keyif için süreceğim tarzda bir motosiklet. sizce tercih iyi mi motosiklet sağlam ise 2008 model 3000 tl eder midir?
  11. P

2.el motosiklet fiyatlarında eşeğin namahrem bölgesine suyu kaçırmaları

arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama inanılmaz derece aptal satıcılar var adam 2008 2009 model 5 6 yıl kullandığı ybr'yi aynı fiyattan satmaya kalkışıyor 3 buçuk bin liraya kadar çıkıyor sahibinden.com'da fiyatlar. ya da alıp kullanıyor herhangi bir motosikleti 3500'e aldıysa 3300'e...
  12. P

2008 model ybr'nin fiyatı ne kadar olmalıdır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orjinal-2008-model-tertemiz-yamaha-ybr-125-171697858/detay bu motosikleti beğendim 3400'e bırakırım dedi konuştuk ustayla gidip inceleyeceğiz temiz bir motorsa sizce alınmalı mıdır 6 yaşındaki bir motor için ideal bir para mıdır? kafamda...
  13. P

3000 tl'ye sıfır mondial mi 4500 tl'ye 2006 cbr 125 mi

3000 tl'ye 2014 model mondial mh 125 drift mi yoksa 2006 model 4000 4500 tl'ye cbr 125 mi ? sizce hangisi daha mantıklı olur ?
  14. P

başlangıç motosikleti ve cbr 125 bi kaç sorum var bakar mısınız

ağustosta sınava giriyorum ve bi aksilik çıkmazsa ehliyetimi alıyorum. daha önce bisiklet ve scooter maceralarım olmuştu. başlangıç motosikleti olarak genelde ybr 125 yahut cbr 125 öneriyorlar. cbr 125 çok hoşuma gitti motosiklete başlamak için başta altın elbiseli adam olmak üzere çoğu kişinin...
  15. P

yeni katıldım :) başlangıç motosikleti ve birkaç sorum var bakar mısınız

ağustosta sınava giriyorum ve bi aksilik çıkmazsa ehliyetimi alıyorum. daha önce bisiklet ve scooter maceralarım olmuştu. başlangıç motosikleti olarak genelde ybr 125 yahut cbr 125 öneriyorlar. cbr 125 çok hoşuma gitti motosiklete başlamak için başta altın elbiseli adam olmak üzere çoğu kişinin...