ufak bir kaza yaptım ceza ne kadar sürede gelir

15 gün önce motosikletten düştüm pansuman için hastaneye gittiğimde doktor adli vaka diyerek polis çağırdı polise ifademi verdim adli bir ceza yemezsin şikayetçi yok ama trafik cezası yer misin bilemeyiz dediler yarın 15 gün oluyor ama hiç ses seda yok gidip karakola bir sorsam mı yoksa bi ceza gelecek olsa gelir miydi ne dersiniz

DEvlete ait kamu malına zarar verdin mi ?
Işık
tabela
kaldırım
bariyer
gibi....

hayır hiçbir zarar vermedim sadece dizimde bir sıyrık vardı ceza yiyip yememem önemli değil sadece yemiş miyim bilmiyorum bu stres canımı sıkıyor ne kadar sürede gelir nerden öğrenebilirim bilmiyorum

Ceza yazabilecekleri tek konu kamu malına zarar vermek , böyle birşey yoksa cezada olmaz.

2009 da Arkadaşım Şahinle drift yapıcam diye Sağa otobana çıkan virajda yan vermiş çıkıştaa toplayamamış sonuç gözünüzde canlanması için 6 direk lık bariyer i yedi arabayıda yedi.
1 buçuk ay sonra 4 bin kusur kamu malı zararı faturası çıktı. ödeyemedi haciz e gitti mahkemelik oldu 9 ay hapis verdi sonra bozdular 2 bine cektiler taxit yaptılar.
Arka itişli araca töbeli şuan :mrgreen:
Niyemi yazdım bunu bilmiyorum bende :queen:

öncelikle geçmiş olsun! anlattığınıza göre sadece motordan düşmüşsünüz ,her hangi ibr kamu malınada zarar vermemişsiniz ve her hangi bir araca ve insanada zarar vermemişsiniz,bencede hiç bir şey çıkmaz,bu iş sadece doktorun işgüzarlığından ibaret,tekrar geçmiş olsun!

Kamu malına ve insana zarar vermediğiniz sürece nasıl ceza alacaksınızki sakin olun işleyiş bu şekilde .Biraz google amcaya başvurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar