Arama sonuçlarınız

1. T

çalıntı mavi r25 görmem ve polise bildirmem ( ama? )

bursa eski fakültede bir r 25 mavi renk gördüm dün. 10 dk sonra yine denk geldi kasksız 2 genç, 20 li yaşlarda biniyorlardı.dikkatlice baktığımda kabloların yanında sarktığını farkettim .belliki çalıntıydı.sonrasında hemen 155 i aradığım,hemen gelirseniz yakalarsınız dedim polislere.çünkü...
  2. T

türk veya yabancı heyecanı seven mt. sürücü youtube tavsiye edermisiniz?

??????abone olup izlemek isterim.
  3. T

bu lastiklerin gelmesini 4 GÖZLE BEKLİYORUM

https://www.youtube.com/watch?v=g26wcq0PGPA
  4. T

CBF 150 ye insan koruma demiri için fikir varmı?

sa. arkadaşlarım cbf kullanıcısıyım.internette kapalı kabin motosikletler var özellikle elektrikli cinsleri. onlara bakarken aklıma geldi 40 la 50 yle vs giderken önteker kayar vs vs. düşme anında motorda yanlarda ufak insan kalça vs korumak için inip binmeyi engellemeyecek koruma demiri...
  5. T

Türk malı motor neden yok sizce zor birşeymi

Yerli araba yapmaktan bahsediyorlar. Çok mu zor abi şaseye 2 teker koymak türk yapımı motor yapmak???
  6. T

Direksiyon kilidi neden bir tekmede kırılıyor

Direksyon kilidinin olduğu yere bir hırsız saatlerce söküp o kısma ulaşmaz bence. Madem böyle neden direksyon kilidini bir tekmede kırılacak şekilde yapar bu üreticiler. Yada şöyle düşündüm arkadaşlar Şöyleki o kısmı çelik yaptırsak ne dersiniz?????
  7. T

soğuk havalarda motora binmek ileride sorun yaparmı

kardeşlerim ben bursada yaşıyorum .yaklaşık 3 senedir yaz kış motor üzerindeyim.sabah bişeyler içmek için kahveye girdim .çıkışta 40 yaşlarında bir kardeşimiz bişey diyecek gibi oldu.selam verdim.direk binme soğuk havalarda kardeşim diye söze başladı.ben bindim zamanında şimdi heryerim ağrıyor...
  8. T

kadın sürücülere dikkat

ne zaman trafikte saksağan saksağan hareketler yapan veya garip garip durduk yere frene basmak gibi hareketler yapan birilerine rastlasam hemen suratına bakmak için hız arttırdığımda karşıma hep bayan sürücüler çıkıyor:)) hepsi tesadüf dimi:))))

Yeni mesajlar