Arama sonuçlarınız

1. K

Hacıosman sabah aksiyonu

Bu öküzcanı da şöyle bırakayım..
  2. K

Bu nasıl bir psikolojidir? Bu nasıl bir hayvanlıktır?

Sabah sabah yine işe giderken.. Bu tipler nerden çıkıyor anlamıyorum..
  3. K

Taksici!!

Sabah işe giderken boğaz havası alayım dedim. Ortaköy'den yukarı çıkarken beynini nerede bırakmış olduğu belli olmayan bir taksici yola geri geri çıktı. Tabii ki bu şekilde yola çıkarken yolu kontrol etmesi mümkün değildi!! Hızım daha yüksek olsaydı kaportayı öpecektim muhtemelen.. Bu herifler...
  4. K

Pazar Enduro gezisi

Selamlar, Pazar günü yaptığımız enduro gezisinin klibini yaptım. Umarım beğenirsiniz.
  5. K

İstanbul trafiğindeki hayvanlar - 34 JS 3302

Sabah sabah sinirleri zıplatan öküz, bunlara hayvan demek hayvanlara hakaret oluyor aslında..
  6. K

İş çıkışı kaza atlattım

Bugün iş çıkışı 34 GP 4541 plakalı servisin benim şeridime atlamasıyla ufak bir kaza atlattım. Aracın tamponuna arkadan dokundum fakat dengemi koruyabildim neyse ki. Bu da bana ders olsun! :jocolor:
  7. K

2015 Kawasaki fiyatları

Merhaba, Bugün motosiklet fuarına uğradım ve meşhur Yamaha R25 ve Kawasaki'nin Ninja 250SL motorlarını inceleme fırsatı buldum. Fuarda dikkatimi çeken Ninja 250SL'in yanında duran Z300 modeli oldu açıkcası. Sanırım bu motosikleti (Z300) alacağım. Motosikletleri incelerken şöyle bir şey dikkatimi...
  8. K

sele döşeme tamiri

Merhaba, Sitemizdeki sevimli kediler, selemi mahvetmiş durumda. Forumda eski mesajları araştırdım fakat bu konuda güncel bir mesaj göremedim. İstanbul Avrupa yakasında 2012 Xmax 250 selesi tamir edebilecek tavisye edebileceğiniz döşemeci var mıdır? Teşekkürler,
  9. K

Uygun Çinli

Merhaba arkadaşlar, Öncelikler herkesin Bayramı'nı kutlarım. 12000 km scooter tecrübesi olan birisi olarak ufaktan vitesliye geçiş yapmak istiyorum. 125-250cc bandında fiyatlar 4000 - 13000 arasında değişiyor gördüğüm kadarıyla. Ucuza alabileceğim, kullanırken ve satarken beni üzmeyecek Çinli...
  10. K

Plakasız Kawa z1000

Merhaba arkadaşlar, Bugün işe giderken Zincirlikuyu köprü girişinde saat 09:00 civarı plakasız bir motosiklet gördüm, Kawasaki Z1000 gibi görünüyor, çalıntı olabilir diye videosunu yükledim. Bu da linki https://www.youtube.com/watch?v=5h_8wSMRUwQ Umarım çalıntı değildir.
  11. K

sırt koruma sorusu

Merhaba arkadaşlar, Bir sırt koruma almayı düşünüyorum fakat anlayamadığım bir nokta var şöyle ki, sırt korumayı ceketin içinde kullanmayı istiyorum, ceket içine yeva üstüne bir de sırt koruma giymek zor gelir. Bu ceket içine yerleştirilen korumalar tüm ceketlere uyumlu mu oluyor yoksa her marka...
  12. K

Disk kilidi

Merhaba, Son zamanlarda artan hırsızlık olaylarından huylanarak bir disk kilidi almayı düşünüyorum. Alarmlı bir şey olması daha caydırıcı olacak sanırım, Internet'te biraz araştırınca aşağıdaki bağlantıdaki ürünü buldum. Bununla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim...

Yeni mesajlar