Arama sonuçlarınız

1. rca

2015 600RR

sezon ortası aldığım motorum evleneceğim için satılıktır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-repsol-600rr-tramersiz-872281304/detay
  2. rca

2008 1000rr Alınır Mı ve Alırken Nelere Dikkat Etmeli

Merhabalar, Uzun bir aradan sonra tekrar iki tekere dönme isteğim var. 30bin civarlarına motor bakarken temiz bir 1000rr ilgimi çekti, fakat yanlış bilmiyorsam bu seride yağ yakmaya dair kronik bir sıkıntı mevcuttu. 3-5bin bakımına ayırsam bile bile lades denir mi sizce? Konu hakkında bilgi ve...
  3. rca

Kazadan Ucuz Kurtarmak

Motorun zor sığdığı yarım emniyet şeridine de atlamazlar herhalde diyorum ve o da ne? Hızım görünüşe göre tam 60km/h.
  4. rca

2013 cbr 600rr maşa(süspansiyon) düzeltimi için öneri

Takip edenler belki hatırlar mahkemelik bir kazam var, ancak iş uzayacağından bu baharda kendi imkanlarımla yavaştan toplamak istiyorum motoru. Alt mesnetin az aşağısından geriye doğru bir eğilme var sol ön süspansiyonda(aracın tamponuna çarptı tam o noktadan). Gidon tam düz pozisyondayken ön...
  5. rca

Hasarlı 600RR - 2013 Repsol - 17650km

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hasarli-2013-600rr-repsol-17650km-servis-bakimli-235540769/detay/ İlanda gerekli tüm detaylı açıklama mevcut. Motor başında 24bin son fiyattır, pazarlık teklif etmeyiniz.
  6. rca

Maslak Civarlarında 600rr Ustası

Merhaba, geçen haftalarda İTÜ Maslak Kampüsü içerisinde motosikletimle kafa kafaya bir araçla kaza geçirdim. Karşı taraf hatasını kabul etmediğinden mahkemelik oluyoruz ve bu sürecin sonuçlanmasının hayli uzun olacağı aşikar. Lakin hem finansal sıkıntılardan, hem de motoru bu haliyle sürerek...
  7. rca

Fakülte (özel mülk) içerisinde kaza yaptım, süreç belirsiz

Merhaba, bugün itü-maslak fakülte alanı içerisindeki anayolda ilerlerken karşı şeritten kendi solundaki park alanına dönmek üzere bir araç direksiyon kırarak şeridime daldı. Fren yaptım ama çok kısa mesafede gerçekleştiğinden duramadım ve ben de sağıma yatarak aracın önüne çarptım. Kafa ve sağ...
  8. rca

Koruma Takozunun Delrin Parçası

daha geçenlerde universal takoz olarak adlandırılan bu takozların resimdeki altın renginde olanından alıp binbir uğraşla takmıştım; gel gelelim uç kısmını iyi sıkmamışım herhalde ya da (ısınınca takoz genleşti, sıcakken sıkmalıydım) takozun ucundaki siyah delrin kısmı gevşeyip düşmüş, sırf bu...
  9. rca

2013 600RR için Koruma Takozu Bulamıyorum

Merhaba, motosikletimin eski sahibi grenajı delerek koruma takozu taktırmış ancak geçenlerde bir tanesi gevşeyip düştü, şimdi bir takım alayım diyorum ama 2013 kasa için bulamıyorum, universal bazı çeşitlerini gördüm ancak istediğim tarzda değiller çünkü ekstra parça ile grenaj boşluğuna...
  10. rca

Topkapı-Şirinevler E5 Üzerinde Güvenli Parkyeri

Beylikdüzü'nden metrobüsle her sabah Şirinevler'de iş servisime aktarma yapıyorum, ama evim metrobüse çok yakın değil eziyet çekiyorum resmen her sabahın 5:30unda metrelerce yol yürüyerek. Bu güzergahta E5e çok uzak olmamak kaydıyla motorumu bırakabileceğim güvenliği yerinde bir otopark/garaj...
  11. rca

Repsol ceket arıyorum

Malum marka deri montlar oldukça pahalı, sanki kalitesine değil de markaya para veriyormuşum gibi bir hissiyata da kapılmıyor değilim. Şu sıralar bütçem de kötü durumda, gidip 1500 lira vermek içime sinmiyor ki tasarım olarak motoruma da uysun istiyorum biraz. Ebay'da gezerken böyle , böyle...
  12. rca

Trafik Sigortası vs

7 Nisan'da 2013 model 600rr aldım, sanırım 1 ay kadar eski sigortası geçerli oluyormuş, süresi dolmadan yaptırayım diyorum ama bu işlerden hiç mi hiç anlamıyorum. Noterden çıktıktan sonra henüz hiçbir şey yapmadım, Pendik/Kurtköy civarlarında en uygun fiyata sigortayı nerede, nasıl ve ne kadara...
  13. rca

İlandaki motorun ederi nedir sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-temiz-sifir-ayarinda-cbr-600-rr-183479056/detay/ Lastik, egzoz harcaması battı ilk bakışta gözüme, ederi hakkıdna fikir belirtir misiniz?
  14. rca

kartal civarında motor gösterebileceğim bir yer?

2010 model bir 600rr beğendim, istanbul kartal civarlarında motosikleti gösterebileceğim bir servis mevcut mudur? ve aşağı yukarı ne kadar isterler bakmak için?
  15. rca

2008+ 600RR bakıyorum

Merhabalar, İstanbul'da ikamet etkmekteyim, temizliğine göre 23bin civarlarına bir 600rr bakıyorum. İlgilenenler isterlerse ilan linklerini özel mesaj ile atabilirler.
  16. rca

İlandaki motosikleti inceleyebilir misiniz?

Merhabalar, bu ilandaki motosiklet hakkında ne düşünürsünüz? İyi bir pazarlıkla alınır mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-motosah-tan-2006-gsxr-600-167804206/detay en az 2006 model olmak kaydıyla 600cc ss bakıyorum, başka öneri ilanlarınız varsa memnun olurum, teşekkürler.
  17. rca

İlandaki motor hakkında yorum belirtir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-soylu-motors-dan-cigerli-2005-model-takasli-25.yil-ozell-165487590/detay/ Tasarımının hoşuma gitmesi sebebiyle bir süredir 2.el gsxr600 bakıyorum, ücretin bir kısmını kredi etme opsiyonu sunması dolayısıyla bu ilandaki araç oldukça...

Yeni mesajlar