Sevgili RCA,
O şerit acil durumlarda geçiş üstünlüğü olan araçların kullanması dışında, arızalanan veya duraklaması gereken araçların trafiği tehlikeye düşürmeden çekilmesi gereken alandır. O araç belkide arıza yaptığı için veya sadece durmak için emniyet şeridine giriyordu ki bu yasal bir haktır. Bu durumda o haklı ve sende sonuna kadar haksız olurdun bunu biliyormuydun
Senin için de yasak olan şeride girip senden başkalarınında senin ile aynı ihlali yapabileceğini düşünmeyerek kullandığın hakaret ifadesini aslında kendin için de kullanmış olmuyormusun ??? . Ayrıca o sırada emniyet şeridine girmeye çalışan bir otomobil değilde başka bir motosiklet olsaydı ne diyecektin çok merak ediyorum.
Emniyet şeritleri "motosiklet özel yolu" değildir. Bu yolu kanunen kullanma hakkımız yok ve güvenli değil. Bize tanınan gayri resmi pozitif ayrıcalığı böyle suistimal etmeye devam ederseniz çok yakında bizleri oradan da kovalamaya başlarlar .
Sevgilerimle
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
ne yalan söyleyeyim ben bununla başladım, bununla da bırakırım. yakın gelecekte ev değiştirip motor defterini kapatmayı düşünüyorum zaten, bu tür adamlarla başa çıkılmıyor; öyle tın tın giderek de iş trafiğinde eve varılmıyor. istanbulda yaşıyorsanız trafik kurallarına %100 uyma lüksünüz yok zaten, polisler bile bu gerçeğin farkında. bazı arkadaşlar haklı olarak kızıyor ama altına motor olup da istanbul'da iş saatinde emniyet şeridine girmiyorum diyen de yalancı bir dönektir
Bu mesajını okuduktan sonra söylenecek çok birşey kalmadı ....
Emlak piyasası bu aralar peşin parayla gelene müthiş indirimler yapıyorlar , hemen motoru satıp evi değiştir. Zirvedeyken bırakmış olursun
Sevgilerimle