Arama sonuçlarınız

1. selsa

Long Way Home

Serinin yenisi 🥳 1746055246 Bilmeyenler için önceki seriler; Long Way Round (2004) Long Way Down (2007) Long Way Up (2020)
  2. selsa

Turuncu takip sistemi ve akü

Merhaba arkadaşlar, sanırım aküm komple tükendi fikir almaya geldim.. İş yoğunluğu vs derken 20 gün falan hiç motosiklete binmedim. Turuncu takip sistemi kullanmaktayım ve cihaz uyku süresi diye bir ayarı varmış ne yazık ki bilgi verilmemişti bana da. Onu ayarlamadığım için dakikada bir gps...
  3. selsa

Performans Hava filtresi ile alakalı

Merhaba herkese. Dna'in 800de için tasarladığı hava filtresini aldım. 2 parça halinde satılıyor. Bir hava filtresi, ve stock plastik kaplamayı üstüne tekrar kapatıyorsunuz. Bir diğer seçenek de filtre ile birlikte stage 2 dedikleri ayrı bir kapak alıyorsunuz ve stock plastik kapaktan...
  4. selsa

İstanbul için ''ileri sürüş eğitimi'' alabileceğim yer önerisi var mıdır?

Çok fazla bu eğitimi verdiğini söyleyen yer var da, tecrübe eden arkadaşlar varsa önerilere açığım. Honda Güvenli Sürüş 3 alayım dedim de onlar da yeterli sayıda insan olmayınca kurs açmıyorlar sanırım.
  5. selsa

V-Strom 800De ile 2023Km (İstanbul-Köyceğiz-Fethiye-Antalya-İstanbul)

Tüm rodaj şehir içinde işe git-gel ile tamamlanmıştı. İlk fırsatta eş dost görme bahanesiyle yollara vurdum kendimi. Daha önce en fazla 400km civarı turlarım olmuştu. Benim için de çok iyi bir deneyim oldu. 800De ile alakalı inanılmaz memnunum. Sanırım tek şikayetim yok belli...
  6. selsa

Tur camı gerçekten konforlu mu

önceki naked motorda bol bol da rüzgar yemeye alışık biri olarak soruyorum. Yola çıkacağım cumartesi, motora uygun gp kompositin camı almıştım, 1.90 boy kurtarmadı haliyle sadece kafaya vurdu rüzgar. bir de deflektör takayım dedim. Bu çirkinliğe değiyor mu fikir almak isterim. Yoksa bir şey...
  7. selsa

Vstorm800DE Kısa Tur (İstanbul-Edirne-Kırklareli)

Selamlar, tüm rodajı iş git-gelinde halletmek durumunda kalmıştım. İlk müsaitlikte yollara düştüm. 558.9km 5,6 lt / 100km
  8. selsa

4Riders City Bot

Merhaba, 4 sene önce alıp 1 kere falan kullandım. Niyeyse rahat olamadım pek botla, öyle kenarda kaldı belki kullanırım diye. Satmakla uğraşmaktansa ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. 46 Numaradır. İstanbul içi elden teslim edebilirim veya karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim...
  9. selsa

Nukrotech MRT Titreşim Modüllü Telefon Tutucu

Selamlar, linkteli ürünü satmaktayım ilgilenen olursa. Motor gelmeden ekipman topladığımdan sonrasında hediye quadlock gelince bu ürünün montajını bile yapmadım. Garantisi devam etmektedir. İlgilenen olursa yazabilir, iyi forumlar. Fiyat 600tldir...
  10. selsa

Güncel (11.03.2023) Fcmoto alışveriş deneyimi

Alışveriş yapmadan önce sorun yaşar mıyım diye baya forumu kurcalamıştım. Kendi deneyimimi paylaşayım istedim. https://www.fc-moto.de/en/Cardo-JBL-45-mm-Speaker-Audio-Set Bu ürünü aldım, Türkiye fiyatı en uygun 6000 civarından başlıyordu. Vergilerle bu fiyata yaklaşır mı, ya da elime sorunsuz...
  11. selsa

Vavacar benzeri motosiklet satışı veya al-sat ta çok öldürmeyen motosikletçi var mı?

Selamlar herkese, benzer bir konu varsa hemen uçurulabilir başlık. Ben bulamadım. Malum siteyle, bitmeyen pazarlıklarla, satış öncesi motorun çalınma riskini düşünmeden al-sat yapabileceğimiz ve fiyatı korkunç öldürmeyen mağazalar var mıdır acaba İstanbul'da.
  12. selsa

Sizce alınabilir bir risk mi? (X Cape 650)

MARKA Moto Morini MODEL X-Cape RENK Carrara White, Red Passion, Smoky Anthracite MOTOR HACMİ 649cc HP 59hp TORK 54nm SELE YÜKSEKLİĞİ 820mm KURU AĞIRLIK 213kg ÖN JANT EBATI 110/80-19M/CPirelliScorpion Rally STRinc ARKA JANT EBATI 150/70-17M/CPirelliScorpion Rally STRinc Nc bulunamaması ve...
  13. selsa

Düşüş ve sonrasında motosiklette farkettiğim olumsuz değişimler

Merhaba herkese Cumartesi günü vialand otoparkında çıkışa yönelirken bir su birikintisine girmiş bulundum. Daha doğrusu yolu boydan boya kaplayan bir su vardı ve dik konumda geçerim birşey olmaz dedim. Otopark zemini malum kuruyken bile kaygan, su ile buluşunca da daha feci oldu muhtemelen. 25...
  14. selsa

Dün akşam Alibeyköy'de gerçekleşen kaza

Herkese iyi forumlar Dün evden çıkmış arkadaşıma giderken tam önumde gerceklesti kaza. Saat 20:30 civarı. Ben sağ şeritte ilerliyordum ve solumda da bir araç vardı. Sağ taraftan yaklasan ışıkları yanmaya bir cg gördum yola paralel yaya gibi yola atlama ihtimalini düşünüp yavaşladim biraz ve...
  15. selsa

Satılık Zandona Sırtlık

Ürün budur arkadaşlar; http://www.feyizoglu.com/Sirtlik-1007_43927.html#0 Ekipman topladığım zaman acemiliğime geldi ve aldım fakat hiç kullanmadım. Mont içi sırtlık kullanmaktayım. Bedeni; XL. Fiyat: 250Tl
  16. selsa

İlk motor, ilk gün, ilk düşüş

Herkese merhabalar. 29 yaşındayım ve uzun süredir motosiklet edinme isteğiyle hayatımı sürdürmekteydim. İlk hevesim Hyosung gv250'di. Ama zaman içinde markanın ülkemizdeki durumu malum. Son bir yılda başlangıç motoru için Gts Evo 250i, crf250 ve Suzuki inazuma arasında sürekli git-gel yaşadım...
  17. selsa

Harley and the Davidsons

İlginizi çekebilecek bir mini dizi serisi. Sanırım 3 bölümden oluşuyor. "Milwaukee’de bir barakada üretilen motosikletler, hayal edilebilen her türlü durumdan sağ çıkmayı başarıyor. Özellikle Walter motosikletlerin limitlerini zorluyor. Dizginleyemediği hırsı, onu tüm ülkeye yayılan ölümcül...

Yeni mesajlar