- Motosikleti
- V-Strom 800 DE
- Konu Yazar
Merhaba herkese
Cumartesi günü vialand otoparkında çıkışa yönelirken bir su birikintisine girmiş bulundum. Daha doğrusu yolu boydan boya kaplayan bir su vardı ve dik konumda geçerim birşey olmaz dedim. Otopark zemini malum kuruyken bile kaygan, su ile buluşunca da daha feci oldu muhtemelen. 25 ile ilerlerken su birikintisini geçtiğim anda nasıl olduğunu da anlamadan arka teker altımdan gitti ve yere düştüm. En mantıklı ihtimal biraz gaz açmam diyeceğim ama şu an emin değilim neden kaydığı konusunda. Ya da vücut ağırlık merkezi biraz değişti ve kaydı. Bende birşey yok, dirsek koruması sag göğüs kısmını biraz incitti o kadar. Biraz sinir bozucu bir düşüş oldu. Sonrasında motorda garip şeyler olduğunu düşündüm eve dönerken ama düşüşümle alakalı bir psikolojiden kaynaklıdır dedim.
Bugün düşüşten sonra tekrar motosiklet ile işe geldim ve belirgin şekilde şu farklar vardı. Sürüş esnasında gidon her zamankinden fazla titriyor ve zemindeki her farklı dokuyu ben hissediyordum motor üstünde. Arka teker (belki de psikolojik) hiç güven vermedi, gidip lastik basınclarını kontrol ettim. onda da sıkıntı yoktu. Korka korka işe geldim malesef, hiç olmayan bir titreşim ve güvensizlik hali sebebiyle. Acaba ne olmuş olabilir? Motor Suzuki İnazuma.
Gs2 eğitiminden sonra motorla bir parça gibi hissetmeye başlamıştım kazandığım hakimiyet sonrasında. Şu an bu şekilde olmak bi üzücü oldu.