Arama sonuçlarınız

1. Zuzuuw

M10-1.25x40 mm Alyan bBaşlı civata

Herkese merhabalar, Metrik 10 alyan başlı 4 cm civata arıyorum. ( ince diş) Muhtelif civata üreticileri ve Fabrika dahil olmaz üzere birkaç yer ile görüştüm. Tedarik edemiyorum. Elinde olan veya yönlendirebilecek olan varsa yardımınızı bekliyorum.:mrgreen:
  2. Zuzuuw

ŞANLIURFA'DA NELER OLUYOR !!!

2014 Yılında Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde gasp edilip öldürülen iki motorcu Engin Öksüz ve Abdullah Türk'ün acısı dinmeden bu seferde suruç'da motoru bozulan İsmail HAMURLU'un motoru gasp edildi ve cesedi yol kenarında bulundu. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi...
  3. Zuzuuw

Kasktan ALınan Vergi Düşürülsün Kampanyası

Arkadaşlar merhaba, Sosyal medyada denk geldiğim bir kampanyayı sizler ile paylaşmak istiyorum. En temel ekipmanımız olan kasklardan alınan %18 KDV vergisinin düşürülmesi belki kaldırılması için başlatılmış imza kampanyasını imzalamak faydalı olabilir. Hoş şahsi bir umudum yok ama karınca...
  4. Zuzuuw

Doğu Karadeniz Turu - Tavsiye , öneri lütfen

Deerli argadaşlar, http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/132885-6-gun-2300-km-bati-orta-karadeniz-gezisi-2014-a.html linkinde belirtildiği üzere Batı ve Orta Karadeniz turunu daha önce yapmıştık. Kadroyu bozmadan "Kostok" ile birlikte bunun doğu versiyonunu da yapmayı...
  5. Zuzuuw

Ölümlü trafik kazası / Araç sürücüsünün maksadı ne ?

http:// gazeteport.com/2016/soyadi-cengiz-olunca-olum-kaza-yapildi-36926/ Arkadan gelen jeep sürücüsünün maksadı ne sizce? Motosikleti kovaliyor mu yoksa öndeki beyaz dolmusun şerit degistirecegini düşünerek sağ tarafa mi geçiyor. Ayrıca video biz motosiklet sürücüleri için görmeden şerit...
  6. Zuzuuw

Çılgın Bajaj Antalyalı Motorcuları Cosşturuyor

:mrgreen: Benim favorim üzerinde yelek olmayan top sakallı dayı. https://www.facebook.com/tmsia07/videos/1131697533516475/
  7. Zuzuuw

Çılgın Kuryeler Birbirlerini Coşturuyorlar

https://www.facebook.com/Paylasman/videos/1190154744332182/ Bilen birisi şunu GİF yapsa da profil resmi yapsak hep beraber :mrgreen:
  8. Zuzuuw

Maddi Hasarlı Trafik Kazası - Gerekli İşlemler için Yardım

Arhadaşlar merhaba, hepinize iyi bayramlar. 1 saat kadar önce maddi hasarlı trafik kazasına karıştım. Her 2 tarafta da yaralanma yok çok şükür. Öncelikle karşı tarafın isteği üzerine anlaşma yoluna gidecektik ancak kaza yerine gelen yakınları farklı fikirler üretmeye başlayınca anlaşmadan...
  9. Zuzuuw

2016'da Türkiye'de nüfus artışı 80% düşecek

Sıcaklar Yüzünden 15 Gündür Doğru Düzgün Sevişemeyen Türkiye'nin 2016 Yılı Koç Burcu Çocuk Açığı Can Sıkıyor... Son 2 haftadır normalin üzerine seyreden sıcaklıklar Türkiye’yi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aşırı sıcaklar yüzünden doğru düzgün sevişemeyen çiftler nedeniyle 2016 yılında koç...
  10. Zuzuuw

Ön frende aşırı ısınma - Fren gücünde düşüş

Arkadaşlar merhaba, 15 bin km'dir kullandığım Mondial Drift ile son 500 km'dir ön fren problemi yaşıyorum. Sorun genel olarak fren diskinin aşırı ısınması, hiç ön freni kullanmadan 1 km kadar yurttan okula gidiyorum, durduğum zaman ön fren diski el değmeyecek kadar ısınıyor. Eğer parmaklarım...
  11. Zuzuuw

Ucuz Sigorta - Kredi kartı dolandırıcılığı şüphesi

Arkadaşlar Merhaba, birkaç hafta önce forumlarda sürekli ismini duyduğumuz, motosikletler için en ucuz sigortayı yapan meşhur istanbul firması tarafından telefon ile arandım, sigortamın günüde geçmişti, uygun fiyatda verilince yeni sigortayı buradan yaptırma kararı aldım. Telefondaki satış...
  12. Zuzuuw

ABD'de motosikletli gruplar çatıştı: 9 ölü

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Waco kentinde motosikletli gruplar arasında çıkan silahlı çatışmada 9 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Waco polisi yaptığı açıklamada, bir restoranda iki grup arasında başlayan tartışmanın önce yumruklu sonra silahlı kavgaya dönüştüğünü belirtti. Restoranın içinde...
  13. Zuzuuw

Şüpheli Mondial Scooter / ANKARA

Arkadaşlar Merhaba, Dün gece 21 saatlerinde Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi karşısında bulunan, altgeçidin hemen yanından girilen Sağ Sokak içerisinde 2 kişi tarafından kaldırıma çıkarılmaya çalışılan Mondial Scooter gördüm. Durup motorun pilakası var mı diye bakarken onlar da bana...
  14. Zuzuuw

Az da olsa pazarlık payım vardır, Alıcısına şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar Merhaba, Sahibinden ilanlarına baktığım zaman sürekli olarak bu iki ibareyi görüyorum. 3600 Liraya motor koymuş, az da olsa pazarlık payım vardır yazmış. Neden kimse satmak istediği minimum fiyatı yazıp orada noktayı koymuyor? 3400 den aşağısına hayatta satmam diye düşünüp o fiyatı...
  15. Zuzuuw

Kampanyalı Motor Satışı

Arkadaşlar Merhaba, cc yükseltmek için 125 cc MH 125 Mondial motorumu satmaya çalışıyorum ancak fazla müşteri çıkmıyor. Motorun satılmasına yardım ve yaltaklık edecek olan forum üyesine 33 Litre Gaff marka Top case, Branda ve uzaktan kumandalı alarm vereceğim. Aslında bunlar motorun...
  16. Zuzuuw

250 cc Karşılaştırma

Arkadaşlar Merhaba, 125 cc'de yeterince veya kısmen yeterli bir deneyim kazandığımı düşünüp 250 cc ye geçmek istiyorum. Ancak modeller karşısında kafam çok karışık. Öncelikle 250cc'den beklentimin ne olduğunu söylersem sanıyorum ki siin bana yardımcı olabilmeniz için bende size yardımcı olmuş...
  17. Zuzuuw

Doğanın intikamını alan Motorcu

https://www.dailymotion.com/video/x263qse_doganin-intikamini-alan-motorcu_fun
  18. Zuzuuw

Motorla Türkiye Turundan Ölmeden ve Tecavüze Uğramadan Kurtulmayı Başaran Adam

Motorla Yaptığı Türkiye Turundan Ölmeden ve Tecavüze Uğramadan Kurtulmayı Başaran Alessio Perre, Kapıkule Sınır Kapısı'nda Coşku ile Karşılandı Yaklaşık 1,5 ay önce İtalya’nın Bologna şehrinden yola çıkarak başladığı motosiklet turuna Türkiye’yi eklemesinin ardından ailesini ve sevenlerini...
  19. Zuzuuw

2580 km 6 gün Niğde - Konya - Antalya - Mersin

Arkadaşlar merhaba; Bir önceki gezinin üzerinden 1 ay geçtikten sonra bir gece ansızın "neden Antalya'ya gitmiyorsun" vahiyi üzerine yan çantalarıma 3 - 4 günlük kıyafet koyarak ertesi sabah yola çıktım. Ağustos ayının başında staja gideceğim için gitmeden son bir tur atmak istedim herhalde...
  20. Zuzuuw

Devir arttıkça sinyal yanma-sönme hızı artıyor

Arkadaşlar Merhaba, Mondial 125 MH Drift model motosikletimin son zamanlarda bir sıkıntısını farkettim. Dörtlüler yanarken gazı açtığımda daha hızlı yanıp sönmeye başlıyorlar, gazı iyice açınca bu sefer hiç yanmıyorlar. Ayrıca eskiden 1 ay beklese bitmeyen akü 3 gün binmeyince bitmeye...

Yeni mesajlar