Arama sonuçlarınız

1. O

Ybr 125 rolanti dalgalanmasi ve kalkistaki silkeleme

Selamun aleykum oncelikle Arkadaslar baslikta da yazdığım gibi kalkista silkeleme yapiyor bunu sadece isininca yapıyor sogukken hic bir sey yok bu son zamanlarda iyice artti tepemi attiriyor birde sicak dahi olsa rolantide bi dalgalanma var baska ybrlere bakiyorum saat gibi çalışıyor motor 8500...
  2. O

Kararsiz kaldim abiler bi akil verseniz

Abilerim kardeşlerim 2. El motor alicam ama kararsiz kaldim simdi 2 secenek var elimde saglik stajyeriyim hastaneye gidip gelmek icin alicam ogrenci oldugum icin 3n fazla 2500 tl gibi butcem var en fazla bu kadar cikiyor abi elimden simdi konu 2. El mondial süperboy var 11.000 de 100 luk birde...
  3. O

bayır çıkarken gelen ses

selamün aleküm herkeze... mondial xtreme var bende 2 kişi ile bayır çıkarken motordan mı parçadan mı bi ses geliyor çok farklı bi ses ama tarif edemem ama sanki motorun ust kapağı titriyor gibi geliyor normal yolda giderken ya az yada hiç bi ses gelmiyor
  4. O

zincir sıkı olursa ne olur

öncelikle herkeze selamünaleyküm.. mondial xtreme max var bende zincir ayarı yaprım bugun şunu farkettim motosikletin üzerine binince zincir dahada sıkı oluyor 2 kişi binnce dahada gerilir anladıgım kadarıyla.normal ayaklığın uzerinde baya bi sarkma oluyor gozle direk farkedilir yani uzun yola...
  5. O

mondial xtremax çok yakıyor 150 cc

Merabalar abiler Yaklasik 12 gun once sıfır olarak xtreme max imi aldim şuan rodaji yeni bitti 502 km de frlan bu süreç icerisinde toplam 95 veya 105 tl lik benzin koydum normalde bir depoyla bu km yi yapmasi gerekiyordu 50 tl hadi en fazla 60 abilerim bu nedir ne innesidir itanayla rodajini...
  6. O

yeni ehliyet yasası

Öncelikle merabalar... Benim 150 cc 11 beygir motorum var henüz ehliyetim yok motosikletimi köyde kullaniyorum tarlada vs. Yanu trafiğin olmadığı yerlerde yeni yasa yürürlülüğe girerse eğer ocakta ehliyetime kavusuyorum ama 125 cc ve 15 beygir motorlar için geçerli oluyor alabilicegim ehliyet...
  7. O

mondial xtreme max kesici

Meraba millet :) Mondial xtrme max im var 440 km de dun kesicisine bakiyim dedim verdim gazi birşey olmadi 440 km de ama dayanamadim sesini çok merak ediyodum çünkü şimdi asil konu motosikletin beynini degistirsek kesicisi olurmu ve kaç tl ücret tutar
  8. O

600 tl ye ekipman

Herkeze meraba oncelikle Kask:190tl ( ls2 mx426 ) Mont:225tl ( scoyco k-360 ) Dizlik:110tl ( prosev kross dizliği ) Eldiven:70 tl ( scoyco mx40 ) Nasil sizce ? Bu arada Motosikletim Mondial xtreme-max 150
  9. O

mondial xtrme depoda benzin azalinca benzini cekmiyor

Arkadaslar meraba carsamba günü xtrme max 150 cc mi aldim bi sorunu var ama şimdi geziyodum depoda en az 1-2 lt benzin var ama benzini cekmiyo galiba giderken stop etti yedeğe gectim calisti bebzinlige gidip benzini aldim yedekten cikardim calisti korkuyorum cidden bide çok yakiyo gibi yeni...
  10. O

ls2 mx426 cross kaski cene kilidi bağlama

Merabalar n11.com dan kaskimi aldım oncelikle ilk sorum şu:ilk kez kask kullaniyorum ve kask sıkı biraz ve öyle olması gerekiyomus ama bana çok sıkı geliyor kafami hızlıca cevirince oynamiyor kask kafa derim oynuyor kaski cikarinca başım agriyor normalmidir yoksa kask sıkı mi 2. Sorum ise çene...
  11. O

mondial xtreme max

merabalar mondial xtreme max 150 son hızı kaçtır arkadaşlar Teşekkürler
  12. O

2. el motor alımında faktör ne demek ?

Öncelikle herkeze selamün aleyküm ben 2. el ybr almaya karar verdim ama mesela ilanın adı (temiz 2012 ybr faktör) yazıyo bu faktör ne anlayamadım yardım ederseniz sevinirim...
  13. O

Balcı motor mh 125 drift

merabalar balcı motorun sitesinde mondial mh 125 drift in fiyatı 3000 tl olarak gözüküyor sizce o motor eski model felan mıdır şüphe duymalımıyım Teşekürler...
  14. O

babam motosiklet kullanmama kızıyor ne yapabilirim

öncelikle herkese meraba babam arkadaşlarımla motosiklet kullanmama izin vermiyor motor arkadaşımın yazın çalışıp bende almayı düşünüyorum ama babam aldırmamakta ısrarcı ne dersem ne yapsam bi türlü vazgeçmedi huyundan neler önerirsiniz
  15. O

bajaj pulsarda kesici varmı

merabalar bajaj veya cbr 125 düşünüyorum ama cbr deki kesici çok hoşuma gidiyor bajaj da varmı bilmiyorum biliyosanız söylemisiniz bide sizin tercihiniz hangisi olurdu teşekkürler
  16. O

a1 ehliyet yaşı 16 mı

merabalar a1 ehliyet yaşı 16 mı oldu
  17. O

Rks mi Mondial mi

merhabalar... 2 MOTOSİKLET ARASINDA KALDIM RKS 150 TİTANİC Mİ? MONDİAL 150 XTREME MAX Mİ? TEŞEKKÜRLER...
  18. O

Yavaş giderken direksiyon hakimiyeti

merhabalar motosiklette yavaşlayınca direksiyonu sabit tutamıyorum hızlı giderken bişey yok sadece yavaşlayınca oluyor mesela kasisten geçerken yavaşlıyorum direksiyon bi sağa bi sola çeviriyorum sabit tutamıyorum nasıl düzeltebilirim bu sorunu anlamadım ve sizlere sormak istedim teşekkürler...
  19. O

24 gun yatiicak

Merhabalar tatile gidicem ve motorumu yikayip garaja koyucam 24 gun sonunda yag degisimi zincir temizleme gibi seyler yapmalimiyim ve ilk calistirdigimda biraz rolantide bekletmelimiyim motorum mondial 125 mx grumble 0 aldim 880 km de
  20. O

125 cc motor ve 1 litre benzin

125 cc motor ve 1 litre benzin ile en fazla kaç km yaptınız cevaplarken motorunuzuda yazınız illa 1 litre benzin olması gerekmez ne karlık benzinle ne kadar km yaptınız sadece onu soruyorum

Yeni mesajlar