Arama sonuçlarınız

1. Q

Kış için Kıyafet Öneri

Arkadaşlar bu aralar vakit bulamıyorum pek internette gezinmeye bu yüzden kış için (yağmurlu havalar hariç) eldiven ve mont önerisi almak istiyorum sizden. Bütçe olarak 500-600TL civarlarında ikisini de toparlayabilirsem çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
  2. Q

14 Haziran Pazar Buluşma-Etkinlik

Arkadaşlar 14 Haziran'da bir yerde buluşma düzenleyelim. Yaz geldi ama hiç etkinlik yapamadık doğrusu.Hem birbirimizle tanışmış, hem de ilerde yapabileceğimiz güzergahlar belirlemiş oluruz. Ben aşağıda buluşabilecek yerleri belirttim,haritaları ile birlikte.Buluşma saati koymadım burada...
  3. Q

Polonezköy Gezisi- 24 Mayıs 2015 Pazar

Arkadaşlar Pazar günü Polonezköy'e gitmeye ne dersiniz? Gelecek arkadaşlar var ise bekliyorum :) PS:Yalnız geziye gelecek arkadaşlar hız ve birbiri içersinde yarışa tutuşacaksa bir kere daha düşünsün gelmeyi. Benim bahsettiğim bir yere beraberce keyif alarak gidip birşeyler yapmak. Bende...
  4. Q

Şile Yolu Hakkında

Arkadaşlar son zamanlarda Şile yolunu ya da Eski Şile yolunu kullanan var mı? Yol ne durumda? Kamyoncu,tır vb. araç çok mu yolda? Bilgisi olan varsa yorum yazabilir mi?
  5. Q

Önümüzdeki Haftalarda Gezi-İstanbul ve Çevresi

Arkadaşlar önümüzdeki haftalardan bir Pazar günü geziye çıkmaya ne dersiniz? Yalnız geziye gelecek arkadaşlar hız ve birbiri içersinde yarışa tutuşacaksa bir kere daha düşünsün gelmeyi. Benim bahsettiğim bir yere beraberce keyif alarak gidip birşeyler yapmak. Aklıma Belgrad Ormanı tarafı(ki...
  6. Q

Kargo ile gönderim yapmak

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Yakın zamanda bir arkadaşımın doğum günü var. Şirketine doğum günü hediyesi göndereceğim fakat gönderenin benim olduğumu bilmemesi yani anonim olarak gönderim yapmak istiyorum.(Bir süre gizemli kişi olarak kalacağım) Normalde kargo şirketleri kimlik alıyor...
  7. Q

14 Eylül Pazar Günü 16:00 Kireçburnu Buluşması

Arkadaşlar Kireçburnu'na uzun zamandır gitmek istiyorum.(Leyla ile Mecnun dizisini seyretmeye başladıktan sonra daha da ister hale geldim :) Pazar günü saat 16:00 gibi buluşma düzenlemek istiyorum. Gelecek arkadaşlar yemek mi? yoksa çay kahve içip sohbet ile devam etmek istediklerini yazarlar...
  8. Q

Ne gerek var kaska diyenlere

Buyrun haber başlığı http://www.haber3.com/bariyerlere-carpan-motosiklet-surucusu-yaralandi-2884229h.htm Kasksız yakın bir yer olsa bile çıkmayın arkadaşlar. Not: Hiç kask takmayan biri olarak ilk 2 gün bunalmamın ardından alıştım. Bugüne kadar hiç kasksız çıkmadım en kısa gideceğim yere...
  9. Q

Trafik kuralları neden var?

Çok güzel bir video olmuş çok beğendim sizinle paylaşmak istedim. Hayatlarımız çok değerli lütfen değer verelim.
  10. Q

Motorsiklet Çalınmaya Karşı Önlemler (Tek başlık)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Forumda görüyorum ki hergün gözümüz gibi baktığımız motorlarımız çalınıyor. Buna dur demek için bu başlığı başlatıyorum. (Not: Hırsıza kilit mi dayanır çalacak adam yine çalar gibi yorumlar ile gelecekseniz lütfen zahmet etmeyiniz.) Çalınması bir o kadar...
  11. Q

Satılık Sıfır Arai Chaser V Kask-1450TL

Arkadaşlar merhaba, FC Motode sitesinden çok beğenerek aldığım kaskımı bir beden (medium) ufak olmasından ötürü kullanmadan satıyorum. Güneş ışığına bile çıkmamıştır. Alıcılar bana bu numaradan ulaşabilirler.0545 3699585.(sorularınız olursa whats up üzerinden de yazabilirsiniz) Lütfen ciddi...
  12. Q

Sıfır motor alımında masraflar

Arkadaşlar sıfır motorsiklet alımında karşımıza hangi masraflar çıkıyor devir için. Plaka ve ruhsat masrafları dışında masraf var mı? Son zamanlarda yaptıran arkadaşlar kaça yaptırdılarsa yazabilirler mi ?
  13. Q

1000-1500TL arası kask

Arkadaşlar forumda bir süredir gezinmeme rağmen ekipmanlar ile ilgili bir bölüm göremedim. Eğer yanlış yere konu açtıysam affola fakat ben 1000-1500 TL arası kask almayı düşünüyorum full-face olacak. Bununla ilgili en önemli faktörüm güvenlik.İnternette kaskların test sonuçlarını gösteren...
  14. Q

İstanbul'dan herkese merhaba

Arkadaşlar merhaba, Bende aranıza yeni katıldım. Henüz A2 ehliyetimi almadım ama kursa başladım yakın zamanda alacağım. Sonrasında da Honda'nın 2 kursunu almak istiyorum. Bu sürede de forumdan umarım elimden geldiğince keyif alarak bilgi edinirim. Tabi sonra motorumu alıp sürüş keyfi cabası:)

Yeni mesajlar