Trafik kuralları neden var?

Çok güzel bir video olmuş çok beğendim sizinle paylaşmak istedim.
Hayatlarımız çok değerli lütfen değer verelim.

Yemin ediyorum sinirlerim alt üst oldu :pr: trafikte sürekli bu öküzlerle birlikteyiz ve her an bir kazanın olmaması mucize. Her saniye bir tehlike atlatılıyor gözümüzün önünde. Nasıl bu şekilde araç kullanabiliyor bu insanlar?? İnsan nasıl olabilecekleri tasavvur edemez?
60-70 saniye ışıkta beklemek ne kaybettirir insana? Millet dolmuşlarda otobüslerde iki büklüm dakikalarca yolculuk yapıyor.
Daracık sokaktan geçerken gaza basmanın keyfi nedir? Kime ne ispatlarsın?
Slalom yapıp 2 araba fazladan geçmeye çalışmazsan ne kaybedersin?
Sonra ah ahh vah vahh...

Türkiyede de oluyor böyle kazalar ama kazalar ölümle sonuçlansa bile sonu hapishane değil para cezası oluyor

Bir anlık tutkunun esiri olmayalım arkadaşlar biraz geç gidin gideceğiniz yere bedelini canımızla ödemeye gerek yok

Milletimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Umarım sadece bilgilendirme videosu olarak kalır gerçeklerini de izlemeyiz.

bilinçlenmek lazım bazı angutlar yüzünden masumlar gidiyor hele 6:30 daki tünel kazası
aklımda olan video vardı onu da paylaşmak istedim

Türkiyede de oluyor böyle kazalar ama kazalar ölümle sonuçlansa bile sonu hapishane değil para cezası oluyor

Evet ne yazık ki öyle. Çok yakın bir akrabamı kaybettim alkollü denyonun biri çarpıp kaçtı kaldırımda yürürken yakalandı 1 sene yattı tanıdık,bakan makan derken çıktı. Bu ülkede adalet haklının değil güçlünün elinde ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar