Arama sonuçlarınız

1. Sosyete59

Fz1 ve cbf 1000 arasında kalmak

Arkadaşlar herkese hayırlı günler Kendime yeni bir motor almak istiyorum geneldr artçılı olarak kullanacağım güçlü yeri geldiğinde agresif konforlu bir motor olması önceliğim bu iki model arasında gidip geliyorum varsa sizinde önerilerinize açığım şuan için bütçem 30.000tl civarında herkese iyi...
  2. Sosyete59

Edirnede Olanlar

haydi bi pazar gezmesi yapalım :)
  3. Sosyete59

karanlıkta egzoza basmak :D

dün gece bir arkadaşımı (ilk kez motora binicek) gezdirirken gösterdim bu ayaklığa basarak benden güç al ve diğer ayaklığa bas diye ama o egzosa basmayı tercih etmiş yaklaşık bi 10-15 dakka sonra iyice koku gelince ve ayağı ısınınca anladıkki egzoza bastı :D ayakkabı bildiğiniz iki kat oldu :D...
  4. Sosyete59

motosiklete amerikan park yaptım

arkadaşlar motosiklete amerikan park modulü alıp uyguladım ama sinyal verdiğimde çok az yanıyor normalde güzel akşama video çekicem atıcam sizce nedendir daha önce yapan var mı ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ---------- ve işte sonuç :)...
  5. Sosyete59

Bajaj 125 discovery test sürüşüm (almak isteyenler içeri)

Arkadaşlar bu gün motosiklet bayilerini geziyordum arkadaşa motor almak için ve bajaj discoveryi test etme fırsatı buldum yeni başlayacak ve bütçesi dar olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim kendi motorum kanuni windy s kendi motorumla karşılaştırarak farkları ve beğendiğim özelliklerinden...
  6. Sosyete59

vites değiştirme yardım (motor bilgisi olan baksın)

Arkadaşlar kanuni windy s motorum vites değiştirirken çok fazla vites mesafesi var yani ayağımı çok aşağı yukarı hareket ettirmem gerekiyo buda beni yoruyo bunu daha az mesafeye indirebilirmiyim sizce ?
  7. Sosyete59

Satılık GDR kask çok temiz !!!!

bir arkadaşımın kaskı ricası üzerine buraya koydum yanlış yere konu açtıysam affola kaskı internetten aldı o sırada iş gereği istanbula gitti kask geldikten 10 gün sonra döndü ve kask bir beden büyük çok az kullandı şimdi satmak istiyor. Marka:GDR Model:FF-816 Fiyat:140 TL
  8. Sosyete59

ff351 1 yıldız tartışmasına SON !! (resimli)

Arkadaşlar bilindiği üzere ff351 modelinin camında 4 yıldız var ama sitede 1 yıldız yazıyor. ff350 4 yıldız yazıyor. kaskın sadece arka kısmında ff351 desing yazmakta diğer yerlerde ff350 yazıyor.
  9. Sosyete59

buji değişimi 10 km sürat :)

bu gün bujiyi değiştirdim hergün gittiğim yolda arada deneme yapardım 110 kmh yi geçemezdim bujiyi değiştirdikten sonra 120 kmh gördüm :) çıkan buji
  10. Sosyete59

Arkadaşlar ebaydan lastik alıcam

motorumun lastiklerini hiç beğenmiyorum ebaydan hiç alışveriş yapmadım uygun lastik arıyorum bizimkilerden daha pahalı gibi yoksa benmi yanlış bakıyorum 90/90-18 lastik arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  11. Sosyete59

egzoz boyama resimli :) Bol Resimli pardon

Arkadaşlar egzozun görüntüsü hoşuma gitmiyordu çokta bişey yoktu ama boş vakit buldum ve boyadım sizce nasıl olmuş
  12. Sosyete59

4 tırnak buji (125 cc içerir)

Arkadaşlar Kanuni windys motoruma 4 tırnaklı buji takmak istiyorum sizce bir zararı olur mu
  13. Sosyete59

Bodrum yolcusu kalmasın :)

Sonun finallerde bitti planladığım geziye çıkma vakti evet arkadaşlar Edirneden başlayıp bodruma yaklaşık 15 gün süren bir gezi yapıcam güncel olarak fotoraf paylaşıcam ayın 4 ünde yola çıkıyorum :)
  14. Sosyete59

yazlık mont aldım sizce nasıl :)

arkadaşlar montum yoktu bütçemde sıkıntılı ama hiç yoktan bir tane almak istedim kendimi güvende hissetmek için çok uygun buldum sizce nasıl http://www.n11.com/nic-airsilver-yazlik-file-motosiklet-montu-P12783324
  15. Sosyete59

Babamın göz yaşartan jesti :)

malum üniversite okuyoruz depoyu dolduramıyorum son zamanlarda iyice para azaldı burs bitti depo tam takır babamlar ziyaretime geldiler laf arasında benzin yok falan muhabbeti geçti gittik benzinliğe sağolsun gırtlağa kadar silme doldurttum :) gözlerim yaşardı motor şaşırdı
  16. Sosyete59

Dip basık motor

motorun arka amostisörlerini söktüm yükseltmek için dibe kadar iniyodu iki kişi binince sökmüşken dip basık fotorafın çektim atıyım dedim :)sadece 2 dakka basık durdu dayanamadm hemen taktım amortisörleri yükseltip
  17. Sosyete59

Arkadaşlar motorumu değiştircem tavsiye

arkadaşlar cc yükseltmeye karar verdim uzun yol çok yapıyorum 125 cc motor beni çok yoruyor kafamda iki tane model var kararsızım kawasaki er5,suzuki inzuma 250 sizce hangisi şimdi biri 500 lük biri 250 lik diyeceksiniz son hızları çok fark ediceğini sanmıyorum sadece uzun yol amaçlı...
  18. Sosyete59

Motor gücü arttırma. saçma olabilir

Türkün aklı nerelerde geldiği malum tam o esnada cc olayını düşünüyordum piston silindir değiştirmektense sadece piston kolunu küçültsek performans alamazmıyız ?
  19. Sosyete59

Piston şeklinde fren merkezi

arkadaşlar bu resimdeki merkezi nerden bulabilirim
  20. Sosyete59

Arkadaşların yanında SHARP amatör kalır

türkiyede yeni kask aldıysanız ve motorcu olmayan arkadaşlarınızın yanına giderseniz kaska vurarak test ederler sonrada oo sağlammış bişey olmadı derler yani sharptan 5 yıldız almış almamış önemi yok o kaskın elinle vurunca kırılmassa arkadaşlar tarafından onay veriliyor :)

Yeni mesajlar