egzoz boyama resimli :) Bol Resimli pardon

Arkadaşlar egzozun görüntüsü hoşuma gitmiyordu çokta bişey yoktu ama boş vakit buldum ve boyadım sizce nasıl olmuş

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Güzel olmuş.Ne tür boya kullandınız?

soba boyası kullandım üzerinde yazıyo 8 saat ısıya maruz kalmasın falan motoru çalıştırmıycam bakalım maliyeti çok düşük ama uğraştırıyo insanı toplam maliyet 11 tl :) boyanın markası akçalı soba boyası

Emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş.

Soba boyası olayını beğendim bende vaktim olunca deneyeceğim :)

Bende dun egzoz koruma demirimi boyadim cok guzel oldu presto marka 600 derece isiya daynikli sprey boya ile boyadim tafsiye ederim...

Son düzenleme:
temiz işçilik, beğendim...

Tabi birde kullandıktan sonra durumu burada yazmayı ihmal etme.. O na göre bizde yapalım mı, yapmayalım mı karar verelim..

güzel olmuş bende boyadım 2 ay önce falan...önce soba boyası ile boyadım ama boyayı dinlendirmedim boya pul pul döküldü...
sonra motip 650mi 800cydi galiba onla güzelce boyadım ve hala atma falan olmadı ve ilk boyadığım hafta yamurda 2 saat sürdüm..tavsiye ederim..

Önem olan hangi motora bindiğimiz değil ona nasıl baktığımızdır bence.

Elinize sağlık.

eline sağlık bu soba boyasıyla ısıya (600- 800 derece neyse)dayanıklı boya aynı şey mi, kaç kat uyguladın ve illa açıkta kuruması mı gerekiyor bazı arkadaşların önceden ısıya dayanıklı boyayı motoru çalıştırarak kuruttuğunu biliyorum .belki ileride bizede lazım olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar