Arama sonuçlarınız

1. F

ANKARA 2014 MONDİAL MH 125 DRİFT

Motor iyi durumdadır 2014 model beyaz 2015 trafiğe çıkışlı şuanda resim eklemiyorum ama whatsapptan yollayabilirim bir süre sonra buradada güncel şekilde paylaşıcam motorla ilgili herhangi soru için mesaj atabilirsiniz aynı gün dönerim
  2. F

gezi planı öneri

herkese merhaba motorla gezi yapmak istiyorum hernekadar çadır kampı yapıp deşarj olmak istesemde yanlız olunca çekinio insan varmı önerisi olan
  3. F

Hayabusa hikaye bu motor şahane

https://www.facebook.com/26Mariliasp/videos/1085661978114506/?__mref=message_bubble
  4. F

yeni motor almadan nasil deneriz

Herkese merhaba oncelikle uygun bir konu basligi bulamadin ilk motorumu almam baya garipti aceleye geldi ustune bile oturmadan sectim aldim suanda 1400 kusur km de yeni bir motor alcagim nasil desem motorlari deneme imkanimiz oluyormu kiralama gibi 5000km 7000 km gibi 250 cc almak istiyorum ss...
  5. F

hareket halinde ilk dususum

Herkese merhaba daha once ufak tefek dususlerim olmustu ama durdugum yerde hep utanc verici sekilde tabiki bu gun u donusu yaparken yerlerin cakil olfugunu fark edemeyip hafif yatarak dondum ve ne oldu diyemeden kendimi yerde buldum bende birsey yok neyseki ama motorun gorebildigim kadariyla...
  6. F

ilk motorumu aldim ve biraz yardima ihtiyacim var

Herkese merhaba mondial drift aldim bu gun sonunda bi sekilde sorucak olanlar icinde ehliyetim dizlik eldiven kask tamam kisa sure sonra montta alicam bir gezinti yapiyim dedim motor 0 kaza ile bir teker kalkma durumuda oldu yokusta agirliktan dolayi bir indim rolantide 4000 devir de kaldi...
  7. F

kuryelik hakkinda bilgi yada tecrubesi olan varsa bakabilirmi

Herkese merhabaehliyetimi yeni aliyorum sinavlari gectim yani birtek emniyet isi kaldi ama malum yas 17destekte yok ucuz bir motor almak icin calismak istiyorum ehliyette yeni yani dominos veya benzeri yerlerin tecrube isteme gibi bir durumu varmi kabul edilirsemde tek korkum yollari bulamamak...
  8. F

acil asya motor hakkinda herkez bakabilirse

Birazdan evkurdan asya motorun elegand yada swift modellerinden birine siparis vericem hangisi sizce daha iyi 120 kg 1.76boy guc olarak katologda aynilar ama bilgii olup paylasabilicek birileri varsa memnun olurum
  9. F

almayı düşündüğüm motorda ters vites sorunu

herkeze merhaba bir süredir araştırmıştım ama şuanda beklemediğim nedenlerden dolayı görünen %50 ihtimalle asya swift 150 alıcam gibi gözüküyor ve biraz araştırdım vites sistemi 12345 aşşağı bastıkça artıyor diye okudum benmi yanlış anladım bilmiyorum bunu değiştirip diğer motorlar gibi yukarı...
  10. F

ankara da ders verebilcekler bakabilirmi

Herkese merhaba Ankarada mumkunse eryaman ve civarinda kendi motoruyla uygun ucretle ders verebilicek varmi daha once sadece bisiklet ve araba surdum sadece
  11. F

herkez bakabilir ve fikrini söyleyebilirse sevinirim

merhaba herkeze 13 aralıkta yazılı sınava girdim ve açıkcası daha önceki sınavlara göre biraz kazık geldi bana :) ama büyük ihtimalle geçtim hayla direksyon sınavı korkum var henüz daha hiç oturmadım bile motosiklet selesine ama inşallah geçerim diyerek sormak istiyorum kredi çektirme durumum...
  12. F

ankara sürücü kursu tavsiyesi

herkeze merhaba benim şimdi sürücü kursum direkyon dersini sınava yakın bir tarihte vericek benimde endişem var o yüzden ankarada yakın tarihte ders alabiliceğim bir kurs bilen kimse varmı herkeze şimdiden teşekkürler
  13. F

Birkaç sorum olucak anlayanlar bakabilirmi

Öncelikle herkeze merhaba ilk önceliklen direksyon sınavından korkum olsada geçiceğimi hesaba katarak ehliyetimi aldıktan sonra bir motor almak istiyorum ama nakit param yok kredi de çekme imkanım yok ankarada senetle alabiliceğim biryer bilen varmı 2. olarakta çalınmasına karşı nasıl önlemler...
  14. F

13 Aralık yazılı sınav çalışma soruları ?

Merhaba herkeze bu 13 aralıktaki yazılı sınav ile ilgili hangi sitede sorular bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim bu yeni müfredata göre
  15. F

İLK ADIM

bu gün ilk adımı attım ve kursa başladım inşallah ocaktan sonra son acemi konum olucak 2. el fikirlerinizi sorucağım bir konu açarım :D bu arada bu ekipman konusunda bilgilendirebilirmsiniz bir konuda sadece kaskın 900 tl lerde olduğunu gördüm ama soğuktan ve ufak çaplı çarpmalardan koruycak bir...
  16. F

Yeni yasa hakkında yardım ve görüş

beyler merhaba ben inşallah a2 için başvurucaktım ama birkaç yazı okudum ve yeni bir konu altında sormayı uygun gördüm a2 alırsam şuan 2 ay sonra nolucak kurslan bugün konuştum yazılı sınav aralıkta ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------...
  17. F

yeniyim yardımcı olursanız sevinirim

merhaba öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın başlıktada dediğim gibi yeniyim 17 yaşıma giriyorum ve şimdi sanırım a2 ehliyeti için başvurabilirim ehliyet sınavı ücreti ve uygun motor tavsiyesinde bulunursanız sevinirim yakıt maliyeti düşük olucak scooter tarzı birşeyler düşünüyorum...
  18. F

ehliyet

herkeze merhaba foruma yeni üye oldum yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın a2 ehliyeti almak istiyorumda bilgilendirirmsiniz biraz en önemliside yaş konusunda 97 liyim

Yeni mesajlar