yeni motor almadan nasil deneriz

Herkese merhaba oncelikle uygun bir konu basligi bulamadin ilk motorumu almam baya garipti aceleye geldi ustune bile oturmadan sectim aldim suanda 1400 kusur km de yeni bir motor alcagim nasil desem motorlari deneme imkanimiz oluyormu kiralama gibi 5000km 7000 km gibi 250 cc almak istiyorum ss yide gorunuste cok begeniyorum ama misal umarim anlatabilmisimdir

BMW ve Vespa'da bu imkan var, keşke başka markalarda da olsa. Bunun dışında bazı markalarda genelde yeni çıkan modellerde bazen test motoru bulunuyor.

Vespayi duymadim daha bmw den nasil yararlanabiliyoruz bu imkanlardan kiraliyormu eger oyleyse sartlari felan nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

Bmw nin sitesine baktim bir tek test surusu kismini bulabildim ama en ufak motor 650gs die gordum oyle birseyi vermezler zaten

Vespayi duymadim daha bmw den nasil yararlanabiliyoruz bu imkanlardan kiraliyormu eger oyleyse sartlari felan nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

Bmw nin sitesine baktim bir tek test surusu kismini bulabildim ama en ufak motor 650gs die gordum oyle birseyi vermezler zaten

veriyolar ama biraz kriter arıyolar detaylı bilgiden devam et o kriterleri de görüceksin
http://www.bmw-motorrad.com.tr/tr/tr/individual/kampanya/kisa-donem-kiralama.html

Son düzenleme:
Dedigim gibi en az 2 yil ehliyet diyor benim aradigim 250 chooper ve supersuport hangisini almaliyim artik 250 cc gecme zamani geldimi gibi bu arabalar gibi kiralama sirketleri olsaydi her yerde gerci % 70 i en az ybr olurdu :)

çoğu firmanın test motorları var. yetkili satıcılar ile görüşürsen yardımcı olurlar. yeterli süre kullanıp test edebiliyorsun..

Peki tesekkurler arastiricam bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim malum bilgisayarimda internet yok

Çok umutlanmayın... Herkese test motoru verilmiyor. Yetkilinin insiyatifine kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar