Arama sonuçlarınız

1. adenizkusu

Mitas Sport Force Lastik

Mitas sport force lastikleri kullanıp tecrübe eden oldu mu ? rosso ların fiyatlar malum.
  2. adenizkusu

Kaska kamera almaliyim ?

arkadaslar. kaska kamera takmalimiyim ? buradaki goruntulerle ustune kiran vs suruculere ceza kestiren oldumu. kameranin genel kullanim amaci hobi sanirim ?
  3. adenizkusu

Anadolu yakası egzoz

selamlar. motosikletime egzoz taktırmak istiyorum.da anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bi yer var mı ?
  4. adenizkusu

Ufak motosiklet plakası hakkında.

selamlar. Motosikletimde plaka cok büyük bunu ufaltmak istiyorum. yanılmıyorsam şu anki boyutu 18x25cm ebadında. internette n11 sitesinde bi kaç ilan gördüm .. 10x16 cm 12x18 cm ebadında . şimdi sorun şu ben 10x16 cm olanını yaptırmak istiyorum. ve bu arkadaşlar cemiyet mühürlü olarak...
  5. adenizkusu

Motosiklet hırsızlığı hakkinda.

Gunaydin. Bu zamana kadar motosikletink çaldiran arkadaslar. Nerede ? Saat kacta ? Hangi guvenlik ekipmanlari ( zincir kilit.disk kilidi vs) takiliyke. calindigi bilgisini yazarsa bundan sonraki arkadaslarsa bir nebze yardimi dokunur ?
  6. adenizkusu

Disk kilidi yerine uygun fiyatlı sağlam Abus U-kilit

Bugün tesadüfen Abus marka u kilidi gördüm disk kilidinden daha mantıklı geldi. Zaten genel olarak disk kilidi yerine u kilidi tavsiye ediliyor. Fiyatıda gayet uygun. Dechatlon da 89 tl. Bu arada Dechatlondaki bisiklet bölümünden motosiklet için baya birşey çıkıyor. ürünün güvenlik seviyesi...
  7. adenizkusu

Carub marka motosiklet alarmı hk.

Arkadaşlar . motosikletine alarm taktıran ve kullananlar söyleyebilirler mi? ne kadar süre yatarsa akü biter? taktırıp taktırmama konusunda kararsızım.
  8. adenizkusu

2014 Cbr 500 yada ????

Oncelikle.gunaydin gecen gun cbr 250 motorumu sattim. 15000 tl butcem var. İkinci el absli yuksek model 2 silindir yeni teknoloji cbr 500 mi almayilim yoksa daha dusuk model 4 silindir 600 cc motorlara bakmam daha mantikli olur ? (Fazer 6 vs.. ) son surat merakim kesinlikle yok
  9. adenizkusu

Alınık cbr 125 için tok sesli egzoz

Alınık cbr 125 için tok sesli egzoz.. tiger olur, leo vince olur.
  10. adenizkusu

ALINIK TURUNCU GRİ KASA CBR 125 R

İstanbul anadolu yakasında alınık 6500 tl ye kadar 2011-2012 temiz hor kullanılmamış yeni turuncu gri kasa cbr125 r aramaktayım.