Arama sonuçlarınız

1. sevilesiadam

bugün motoru biraktigim gündür.

Bugün kardeşim dediğim adam motosiklet uzerinde can verdi. Olayi tam bilmiyorum gorenlerin anlattigina göre seridinden ilerlerken servis araclarindan biri arkadan vurup altina almis mekanin cennet olsun canım kardeşim Normalde şeritten gitmezdi aralardan kacardi dun bana dediki, yarin...
  2. sevilesiadam

Trafik magadasının söylediği laf

Bugün sinyal kullanmadan şerit değiştiren birini ışıklarda yakaladım cama tıklattım camı açtı. Konuşma bu şekilde oldu; -Neden sinyal kullanmıyorsun kardeşim? +Nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmezde ondan. :mrgreen: diyecek söz bulamadım adama :queen: Araç beyaz şahin. Modifiye falan yoktu...
  3. sevilesiadam

Aracıma arkadan çarptırttım

Yenibosna yan yoldan çıkmıştım sefaköy'e doğru gidiyordum. Yanımda kuzenim vardı. Önümde kahverengi doblo ilerliyordu motosiklet araba ile bariyer arasından geçerken üstüne kırdı motosikletlinin. Motosiklet sürücüsü sakin biriymiş birşey demedi gitti ama benim içime oturdu onun o hareketi...
  4. sevilesiadam

nerede motosiklet test edebilirim?

Bajaj pulsar 200ns Megelli 250 Asya major 250 Bunlari test edebilecegim herhangi bir firma var mı?
  5. sevilesiadam

Fuarda çalışmak hk.

Şubat ayında olan fuarda suzuki'nin standında genç bir arkadaşımız çalışıyordu. Belki hatırlayanlar vardır hayabusanın üstüne oturtmuşlar arkadaşı, göz kulak oluyordu alete :queen: Yanlış bilgi almadıysam nisan ayında da fuar olacakmış. Fuarda herhangi bir standta çalışmak için nereye...
  6. sevilesiadam

Two brothers sadece tüp takılır mı?

Hyosung gt250r kullanıyorum. Ebay'den two brothers egzoz almayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru sadece tüp alsak ne gibi + ve -'leri olur? Komple set değiştirmek gerekir mi?
  7. sevilesiadam

Zeytinburnu motosiklet kazası

Zeytinburnundan mertere doğru giderken metrobüs durağının oradaki yolda kaza olmuş. Saat 5 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Gördüğüm kadarıyla motorcu kardeşimiz kamyona arkadan çarpmış. Motosiklet paramparça ambulans görevlileri yanındaydı içim gitti duramadım diye ters taraftaydım dönecek yolu...
  8. sevilesiadam

Enduro mu supersport mu?

Günde 10km ve yılda 1 kez 700km yol yapıcam. Hız benim için önemli değil max. 150 yeterli bana. Şehirler arası yollarda 150 basarım anca dediğim gibi yılda 1 kez :mrgreen: 2. el gt250r alıcaktım max 10 bin km, bmw f650gs'yi görünce aklım karıştı ne yalan söyleyeyim :queen: Arazi endurosundan...
  9. sevilesiadam

Buyrun birde siz yorumlayın

Nasıl bi psikoloji ile ybr bu hale getirilebilir :queen: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-arabayla-takas-olur-keyfe-keder-153411575/detay
  10. sevilesiadam

Yeni Tvs Draken

250cc sıvı soğutmalı 12000 RPM'de 38.50bhp güce 9500RPM'de 23nm maksimum torka sahip 4 valf DOHC tek silindir motor ve motorun kuru ağırlığı 134 kg 250cc motosiklette 38hp olması ilginç geldi. Fiyatı 13bin üstü olur bence :mrgreen: Frenler yoksa durum kötü azrail ile karşılaşabiliriz :queen...
  11. sevilesiadam

Yeni bir araba vakası [Videolu]

Arkadaş az daha sağda olsa biçeçekmiş neredeyse :jocolor: Aracın plakası: 34 DC 5674
  12. sevilesiadam

2014 Motosiklet fuarı için bilet

Motosiklet hevesim 2 yıl önce başladı. Motosiklet fuarına gitmek hiç nasip olmadı. inşallah bu sene gidip bi motosiklet alacağım ama biletler nereden alıyor fiyatları nedir bilgilendirirseniz sevinirim :)
  13. sevilesiadam

Asya Major 250 bana uyar mı?

Yılda 1 kez gidiş geliş toplam 500km yol yapıcam. Motosiklet ile yılda en fazla 8000km yaparım. Benim için önemli olan yedek parçasının ucuz olması ve sorun çıkarmaması. Hız önemli değil maximum 140 olsa yeter. Asya major çok sorun çıkarır mı? Yedek parça fiyatları nasıldır? İlk motorum olacak...
  14. sevilesiadam

trafikte dikkatsiz suruculere yaptiklariniz

Motosiklet ile giderken sizi sikistiran suruculere haddini bildirmek namina neler yaptiniz anlatirsaniz zevkle okumaya hazirim. Korumali kiyafetlerle hic kavga ettiniz mi?
  15. sevilesiadam

2. el motosiklette kredi cikiyor mu?

Bankadan motosiklet almak icin kredi cekebiliyormuyuz? Hiç bir yerde net bir cevap bulamadım. Örnek olarak diyelim motosiklet 8000 tl 9000 tl kredi çekebilir miyim? Malum ekipmansiz yola cikmak intihar etmekle eşdeğer :)
  16. sevilesiadam

Motosiklete radyo takmak

Arada sokaklarda görüyorum. Adam motora teyp takmış son ses açıp gidiyor. İnsanın ister istemez komigine gidiyor. Var mı motosikletinde ses sistemi olan? :)
  17. sevilesiadam

Size göre motorsiklet nedir?

özgürlüğün ta kendisi. bir tutkudur motosiklet. kendini özgürce yollara vurmaktır. otomobilin penceresinden görünen dünyanın bir parçası olmaktır. rüzgarı hissetmektir. riske girmektir motosiklet; brokoli yiyip, lahana suyu içerek yüz yıl yaşamaktansa bol yağlı cızbız köfte ve patates...
  18. sevilesiadam

A1 Ehliyet yasasıyla ilgili sorum var

Başka bir forumda okudum yeni bir yasa çıkacakmış anladığım kadarıyla 16 yaşında a1 ehliyet alınacak 2 sene boyunda 125cc üstüne çıkılmadan tamamlanacak ve 2 sene sonunda a2 ehliyeti alınacak 125cc üstü motorsiklet sürülebilecekmiş. Ben 18 yaşıma girdim bu sene a2 alıp cbr 250 almayı...
  19. sevilesiadam

Motorsikletin altından kayması sorunu

Henüz motorum yok inşallah oluncada böyle bir durumla karşılaşmam ama izlediğim çoğu videolarda sürücüler kaza yapmadan 2-3 metre önce motorsikleti altında bırakıyor yani yan yatıyor belkide frenlere doğru düzgün basabilseler kurtulacaklardı. Bu durumla karşılaşmamak için ne yapmak gerekli?
  20. sevilesiadam

İstanbul Sefaköyden Aranızdayım :)

Adım Ahmet Yaşım 18 Böyle duyarlı abilerimin, arkadaşlarımın olduğu foruma üye olma gereği duydum. Sizden öğreneceğim çok şey var :) Bir dahaki sene honda cbr 250 ile aranıza tamamen katılmış olucam inşallah :mrgreen: Tekeriniz daima düz bassın :)

Yeni mesajlar