Arama sonuçlarınız

1. ectuna

Köprü yolunda Emniyet Şeridi için polisin cezayı nasıl, niye yazdığını gördüm?

Sabah her zamanki gibi anadoludan avrupaya karşıya geçmek için, 3-5 motor peşpeşe emniyet şeridinden ilerliyorduk. Gene her zamanki gibi kerameti kendinden menkul bir sivil aracın arkasında ağır ağır ilerlerken altunizade ayrımındaki boşluktan faydalanarak en öndeki arkadaş sağdan koptu ve...
  2. ectuna

Honda GS2 Eğitim Sonrası video ve izlenimler

Merhaba Arkadaşlar, Bu hafta sonu Honda Güvenli Sürüş 2 ( GS2 ) eğitimine katıldım. Linki bu isteyen tıklasın baksın Sizleri de bu veya benzeri eğitimlere katılmayı özendirici olabileceğini düşündüğüm bu başlığı açtım. Öncelikle şunu belirteyim ki paylaştığım tüm içerik için Hem eğitmen...
  3. ectuna

Ebay sitesi hacklanmiş. Üye olan arkadaşlar şifrelerini değiştirseler iyi olur.

Ebay sitesi hacklanmiş. Üye olan arkadaşlar şifrelerini değiştirseler iyi olur. http://www.slashgear.com/ebay-hacked-passwords-reset-after-servers-raided-21329868/
  4. ectuna

Altın Elbiseli Adam "MOTOSİKLETTE FREN YAPMAK 2" Videosunu yayınladı

İzlemek isteyenlere: http://www.altinelbiseliadam.com/motosiklette-fren-yapmak-2/
  5. ectuna

1000 km Rodaj bakımı sonrası, artçı alınır mı sorunsalı?

Selam arkadaşlar. Suzuki Inazuma motorum 14 günde 1000 km'ye yaklaştı. Eşim, gezip duruyorum diye, yamuk yamuk bakmaya başladı iyiden. Ben niye gelemiyorum, dedikçe "Rodajdan rodajdan" diyorum sürekli. Perşembe kısmetse 1000 km bakımı yapılıyor. Bakım sonrası, Eşimi sakin sakin Riva yada Şile'ye...
  6. ectuna

En büyük terörizm: Her 25 sn de bir can alıyor. Kimse motora laf etmesin

Yayalım arkadaşlar millete. Öyle "motor tehlikeli" beylik lafını söylemek ile bitmiyor. [/url][/IMG]
  7. ectuna

Konu içine resim yüklerken boyutlandırma ve açılan sayfanın daha kolay yüklenebilmesi

Arkadaşlar, her gün pek çok konu açılıyor ve açılan konulara resimler yükleniyor. Akıllı telefonların fotograf kalitesi arttıkça bunlarla çekilen fotolarda büyüyor. Bunları yeniden boyutlandırma yapmadan siteye yüklediğimizde ise sayfada oldukça büyük duruyor ve sayfanın yüklenmesi oldukça uzun...
  8. ectuna

Motosikletine el koyulan genç intihar etmek istedi (haber linki)

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, denetim yapan emniyet ekipleri tarafından evrak eksikliğinden dolayı motosikletine el koyulan genç, yaklaşık 15 metrelik ağaca çıkarak intihar girişiminde bulundu...
  9. ectuna

Karamürsel - iznik - Gemlik - Yalova (2 Gün) Rodaj Tadında

Rodajı yapmak bahane yeni motoru almışım feci gezesim var. Hafta içi şehir içinde dolaşmalar gezmiyor. Rodaj zaten sıkıntılı bir şey. Hafta sonu sağnak falan dese de dayanamadım çıktım yola. Hafta içi bir gezi okudum site de aman diyim o ne? Adamlar torosları aşmış biz 30 km açılacağız diye...
  10. ectuna

Motor Ayarları Üzerine Güzel Bir Yazı

Sizler de inceleyin bu yazıyı diye konu açtım. Faydalı olur umarım: http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=284 [/url][/IMG]
  11. ectuna

Honda Eğitim Mayıs Ayı Takvimi Açıklandı

Arkadaşlar Honda Güvenli Sürüş eğitimi için yer bulamayan varsa Honda Mayıs Ayı Takvimini açıkladı. ilgilenenlere duyurulur. Reklam diye kızmazlar inşallah. Konu eğitim olduğu için hoş görür moderatörler beni diye düşündüm. Ben ne zamandır hafta sonu yer bulamıyordum. Adamlara rica etmiştim...
  12. ectuna

Bazı 2. ellerin sıfırndan daha pahalı olma sebebini anladım !!!

Bu akşam yeni motorumu teslim aldım çok şükür. 1 haftadır motorsuz kurtlandım zaten. 1 haftadır da kitapçığı hatmetmek ile meşguldüm. Rodaja dikkat edeceğim ve güzel güzel bineceğim. ilk hissim vay anam vay oldu. 125 likten 250 liğe geçince bu kadar fark edeceğini hiç beklemiyordum. Bahsettiğim...
  13. ectuna

Motorsuz Uludağ

Merhaba Arkadaşlar, Bu hafta sonu tam patladım. Cuma günü yeni motorumun plakası yetişmedi ve bayi teslim edemedi. Kısmetse pazartesiye. Eskisini de nakite saymak için, adamlara vermiştim kaldım motorsuz. Bayağı zormuş. Biz de bir arkadaşımla pazar sabah erken kalkıp günü birlik Bursa gezisi...
  14. ectuna

Youtube ve Twiitter'a girebilmek. DNS - VPN vb. yöntemler

Arkadaşlar merhaba, Malum artık bazı sitelere erişim kapalı. İşin politik yönüne hiç girmeyeceğim ama yasaklı sitelere zahmetsiz girmenin yolunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Belki bilmeyenleriniz vardır. Ya da daha iyi yol bilen de buraya ekler. Chrome browser kullanııyorum. Buna ufak bir...
  15. ectuna

Bu konuda çözüm hepimizi rahatlatır: Acil Durumlar!

Merhaba arkadaşlar, Dün maçtan sonra nette ne var ne yok diye baktığımda gördüm ki bir arkadaşımızın benzini bitmiş. Kavacık'ta köprüyü geçince orada kalmış. "Yok mu yardım edecek?" diyor. Ne acı ki mesajı ben 1-1.30 saat sonra gördüm. İstanbul'un göbeğinde otobanda arkadaşımıza kimse yardım...
  16. ectuna

Bu nasıl video?

17. ectuna

Ne olur artık olmasın bu haberler!!!!

Ne olur olmasın artık haberler. Gerçekten bizim başımıza gelmez zannetmeyelim. Kasksız bu alete binmeyelim Alkollü bu alete binmeyelim. Uykusuz bu alete binmeyelim... Ne kadar iyi kullanıcı olduğumuza inanırsak inanalım...
  18. ectuna

Bu kaskı kullanan var mı? SCORPION EXO-2000AIR RPM (veya 1000, 500 de olur 400, 50?

İlgili olduğunu düşündüğüm bir topice koydum ama yüz veren olmadı. Kask konusunda açılan onca topice bir de ben ekledim idare edin ne olur? Özellikle ses yapıp yapmadığını merak ediyorum: Arkadaşlar bu kaskı kullanan var mı...
  19. ectuna

Elektrikli Motorsiklet: 96,5 hp,127 Nm, 0-100 3.9sn 182 km menzil

http://www.agilitymotors.com/ kolon taktırıp ses efekti de vermek lazım gazlarken. kim kullanır böyle sessiz bir şeyi bilmem. Ha tipi çok mu güzel, ne diyim... Bana sövmeyin siz de görün diye koydum. ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00...

Yeni mesajlar