Arama sonuçlarınız

1. Y

Sağlık Raporunun Ne Kadar Süresi Var ?

Arkadaşlar.b ehliyeti almıştım dosyasını aldım daha duruyor.bastırmadım ocakta bastırıcam çünkü ehliyetler yenileceği için şimdi bastırıp yenilerken tekrar masraf yapmak istemiyorum. ocakta b ehliyetini basıtırcam da bu sağlık raporunun süresi olduğunu duydum.bu süre ne kadar ? 6 ay olmuş raporu...
  2. Y

Hayabusa Kazası (Suç Kimde)

http://www.youtube.com/watch?v=9V6VbVLtbo0 s.a :king: Bence %80 suç motorcuda. adam yanlış yere sinyal vermiş olsa da arabanın yönü değişmeden dar açı ile solllamaya çalıştı.tamamiyle yanlış bir hareket. sizce :silent:
  3. Y

İlk Kazam :/

İlk kazamı yaptım allah korudu beni ve artcımı. Halısaha maçı yaptık arkadaşlarla.maç 12 de bitti dinlendik biraz çıktık yola.ben sürüyorum arkamda arkadaş var.yağmur başlamıştı zaten.yavaş yavaş gideriz dedik.yağmurda iş sebebiyle çok yağmurlu hava tecrübem var.ama tabi lastik farkıda var...
  4. Y

Ruhsattaki kw nedir ?

:king: Çok merak ediyorum ama sorumun cevabını bulamadım. benim motorun servisi 12 beygir diyor motor için ama ruhsatta motor gücü 8.23 kw yazıyor.kw nedir ? 8.23 yazdığına göre benim motor 12 beygirmi gerçekten ?
  5. Y

3500 tl bütçe ile ne alınabilir ?

3500 tl bütçe ile ne alınabilir ? arkadaşımın 3500 tl parası var.bu paraya az yakışıklı az kalıblı motor ne alabilir ? :king:
  6. Y

Motosiklet Sevgisi Bitermi Hiç ? :)

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size motora karşı sevgim nasıl başladı onu anlatıcam.Okursunuz umarım Ben hep dayımın motorunu sürerdim ta ki işe girip çalışıp kendi paramla motor alıncaya kadar. İlk motorla dayımın motorla tanıştım.mondial 100 mh idi yanlış hatırlamıyorsam. İlk motoru sürerken...
  7. Y

Moto HID Xenon zenon Far

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-moto-hid-xenon-zenon-far-sok-kampanya-sadece-69-tl-kargo-bizden-143688881/detay merhaba :king: linkteki ürünü motoruma takıcamda benim motora fazla gelir gibime geldi.akü sorunu verir mi ...
  8. Y

Kuba cg150 Vs Yamaha Ybr 125

Arkadaşlar şimdi arkadaşın ybr 125 var.bendede 150 cc kuba cg var. Kuba 150 cc yi ybr 125 ile geçebilir mi ? Daha önce ybr ile kapıştım 2 kişilerde bende 2 kişiydim sonuç olarak geçmiştim. Sizce sonuç ne olur ? Tepkileri kendinize saklasanız iyi olur :) düzgün cevaplar bekliyorum.
  9. Y

Bir Sorun Var Bakarmısınız ?

Arkadaşlar motor daha 3 aylık. şimdi soğuk havada giderken motor boğuluyor gibi oluyor ve susuyor.durup kontağı kapatıp açıp tekrar çalıştırıyorum. ben hava ayarından olduğunu düşünüyorum sizce sorun ne olabilir ? sorun kesinleştikten sonra tamire gidicem de.karbüratör kirlenmiş olamaz 3 aylık...
  10. Y

125 cc motor 104 km hızı geçmiyor

arkadaşın 125 cc motor 104 km hızı geçmiyor. bu neden olur ? 120 i görmesi lazım değilmi. dişlilerle oynasak hızı artarmı ne yapalım ?
  11. Y

motora sonradan balansör takılırmı

motora sonradan balansör takılırmı ? az titreme var tamamen gitsin istiyorum titreme
  12. Y

Bu Motoru Alsam Pişman Olurmuyum ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sorunsuz,temiz,2013-model-2-aylik-xcg150-143562034/detay/ Motor güzel gözüküyor.gittim baktım sürdüm sesi ilanda yazılan gibi güzel.sevdim yani ama biraz araştırayım akşam haber veririm dedim.sizce ne yapayım :) ?
  13. Y

Motor Alıcam Fikirleriniz Çok Önemli :)

S.a arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.1 seneye yakın forumu takip ediyordum ve kayıt olmaya karar verdim.sizlerden takip süresince gerçekten çok şey öğrendim çok teşekkür ederim. Şimdi ben motor alıcam.3 bin net bütcem var. Arkadaş git yamaha ybr al diyor.ben rks titanic 150 de karar...

Yeni mesajlar