Sağlık Raporunun Ne Kadar Süresi Var ?

Arkadaşlar.b ehliyeti almıştım dosyasını aldım daha duruyor.bastırmadım ocakta bastırıcam çünkü ehliyetler yenileceği için şimdi bastırıp yenilerken tekrar masraf yapmak istemiyorum.
ocakta b ehliyetini basıtırcam da bu sağlık raporunun süresi olduğunu duydum.bu süre ne kadar ? 6 ay olmuş raporu alalı.

21.3.2013 te almışım sağlık raporunu.şimdi süre bittimi. ? ocak ayının içinde gidip bastırıcam.saygılar :king:

internete Bunun gibi resmi belgelerin geçerlilik süresi hep 6 aydır yazmışlar.
bu tam ne demek oluyor ?

Sağlık raporu ve sabıka kaydının geçerlilik süresi 1 yıldır. Belgenin alınma tarihi üzerinden 1 yıl geçmiş ise ilgili yerlerden yenisini alıp dosyanıza ekleyerek ehliyetinizi alabilirsiniz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla bana enteresan geldi.
Saglik raporu diye bir sey olmasi ayri bir enteresan,
süresinin olmasi ayri.
Kisacasi bana göre saglik raporunun süresi bana göre bir saniye.
Bir saniye sonra yasacaginin garantisi olan süreyi uzatabilir.

Valla bana enteresan geldi.
Saglik raporu diye bir sey olmasi ayri bir enteresan,
süresinin olmasi ayri.
Kisacasi bana göre saglik raporunun süresi bana göre bir saniye.
Bir saniye sonra yasacaginin garantisi olan süreyi uzatabilir.

Ülkemizde bu tür şeylere çok takılmamak lazım :cherry:

Sağlık raporu herhangibirşeyin garantisi değil. Sadece bir tespiti belgeliyor.

Ehliyet için alınan sağlık raporuda kişinin bedensel zihinsel engeli olup olmadığını belgeliyor. Yeni yasaya görede 5 yılda bir bu belge istenecek.

Sağlık raporunun geçerlilik süresini 6 ay diye biliyorum

her ikisinin gecerlilik süresi 6 aydır ... ayrıca ehliyetini bir an önce almanı tavsiye ederim ..ehliyetlerin yenilenmesi 1 yıldan önce olmaz zannedersem . cünkü yılbasından sonra harc paraları zamlanacak .eger maddi sıkıntın yoksa bir an önce ehliyetini al bence.. ayrıca sabahtan aksama degisen kanunlarda cabası .. al ehliyetini koy cebine icin rakat etsin

Sağlık raporunun süresi 1 yıl dostum bana hem doktor hem de kurs demişti. Ehliyete gelince ocaktan önce al derim zira aynı ehliyet olacak tek fark yılbaşından sonra vergiler artacak ve fazla para ödemiş olacaksın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar