Bu Motoru Alsam Pişman Olurmuyum ?

Pişman olmazsın dememi bekleme :) ama bende sahibinden.com dan aldım motorumu memnunum, işini şansa bırakma servise baktır gönül rahatlığı ile al.

Yorum yokmu ? haber vericem arkadaşa lütfen.fikirlerinizi yazın. :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Pişman olmazsın dememi bekleme :) ama bende sahibinden.com dan aldım motorumu memnunum, işini şansa bırakma servise baktır gönül rahatlığı ile al.

Satıcı arkadaş zaten senin dediğin gibi dedi.alırsan yarın servise gösteririz için rahat olur sonra notere gideriz dedi.titreme var sonuçta balansör yok ama yok gibi birşey.en az seviyede.motor hoşuma gitti gerçekten.
başkalarının fikirleride önemli benim için :)

Yorum yokmu ? haber vericem arkadaşa lütfen.fikirlerinizi yazın. :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Satıcı arkadaş zaten senin dediğin gibi dedi.alırsan yarın servise gösteririz için rahat olur sonra notere gideriz dedi.titreme var sonuçta balansör yok ama yok gibi birşey.en az seviyede.motor hoşuma gitti gerçekten.
başkalarının fikirleride önemli benim için :)

Benim motor üst devirlerde fena titriyor ama bi o kadar da kaçıyor :queen: Kırmızı ışıklarda hep önlerden rezerve :mrgreen:

hoşuna gittiyse ve adamda motorundan eminse götür servise bi sorun çıkmazsa al :thumleft:

2 kişi 135 gören motor ne sıkışmıştıııır ne şıkışmıştır.rodajını da düzgün yaptığını sanmıyorum. elbet bi yerlerden patlak vermeye başlar bu motor. çok zorlanmış belli.

karar senin

Bana temiz gozuktu.Kuba nasil bir motordur bi bilgim yok acikcasi.Ama adam samimi gozuktu bana.Varsa saglam bir ustan al yanina iyice bi kontrol edin.Yalniz 2 aylik bi motoru neden satar pek icime yatmadi.2 ay once adamin aklina gelmemis mi ybr almak sanki?

Kubanın bu modelini az çok biliyorum emsal commuterler içinde kıyaslarsak oldukça alçak ve kısa sürat olarakta baya iyi kalitesine bişey demem..

Bu motor da ne gibi eksiklikler görmüşte, ybr almaya karar vermiş ? İki gün sonra da senin de böyle düşünmeyeceğin ne malum. Açıklama kısmını okuduğum ilanlar da, yok bu kadar hız yapıyo vs. gibi kelimeleri görünce direkt o sayfa dan çıkıyorum. Her al de 2 bine kadar hız denemesi yapmış, biraz daha biriktir bi drift al derim, ama yok illa alacam çok hoşuma gitti diyorsan, motosikletten anlayan birine göster, öyle al bari.

Titreme cok seyle alakali olabilir.Benim motorum tum bakimlari yapilmis.Kazasi yok,hersey normal ama 220 de hafif titreme var yine de.

Ne zamandan beri 14.5 bg oldu hacı apache karterde 2 litre yağ olduğundan beri mi :queen::queen:

O bir defa olur :cherry: şimdi silah gibi oldu ok gibi fırlıyor namıssızım :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

1 bg fazlada olsa azda olsa 250 cc denk gelmediği sürece arkada toz yutar :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar