Arama sonuçlarınız

1. 78alihan78

Motosiklet Botu Seçimi

Selamlar, neredeyse tüm ekipmanlarım tamam sadece bot kaldı. Uzun botlar daha mı iyi koruma sağlar yoksa sadece pantolonu içine sokması durumu için mi çizme botlar tercih ediliyor? 4riders bull veya rockwell cafe impactec önerir misiniz? Günlük kullanımda rahat mıdır, yürürken ağrıtma durumu...
  2. 78alihan78

Cross motosikletler ve saat

Merhabalar, cf 250nk sahibiyim enduroya ve cross motosikletlere merakım var. Bu cross motosikletlerdeki saat olayını araştırdım ama düzgün bir şey bulamadım. Çok mu masraflı oluyorlar? 4 zamanlı crosslarda da var mı bu saat olayı bir de plaka çıkma olayı neye göre oluyor? Cevaplarsanız sevinirim...
  3. 78alihan78

Kask Aldım Yanakları Çok Sıkıyor Yardım (Givi 50.5)

Merhabalar Givi 50.5 M bedeni satın aldım kask geldi. Araştırmalarıma göre yanakları başta sıkması normal deniyor fakat bayağı sıkıyor yani çenemi kapatırken yanaklarımı ısıracak gibi oluyorum. Kafa ölçüm 57 cm. Kask M beden 57-58 olarak geçiyor böyle olması normal mi yoksa geri verip L mi...
  4. 78alihan78

Lastik seçimi yardım

İyi akşamlar arkadaşlar. CFmoto250nk arka lastik bakıyorum fakat arka lastik orjinal ebat 140-60. Bu lastik ebatında satış yok. 140-70 uyuyor ama yükseklik olarak arka sıyırıcıya çok yakın oluyor. 150-60 nasıl olur deneyenler var mı? Anlas tournee veya anlas viento sport düşünüyorum
  5. 78alihan78

Önemli !! Yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar forumdaşlar 22 yaşında üniversite öğrencisi bir kardeşinizim, forumu sürekli takip ederim uzun süredir de üyeyim lakin motosiklet almak şimdiye nasip oldu. Önümüzdeki günlerde 20 bin tl bandında bir motosiklet almayı planlıyorum. Öncelikle şuanki durumumu özetleyerek başlıyorum: Son...
  6. 78alihan78

Mondial xtreme maxx 200i Görüşleriniz

2.el motosiklette taksit olayına giremediğimden dolayı 0 motosiklet arayışına girdim. Enduro tarzı motosikletleri seviyorum (Boyun 1.88) Xtreme maxx200i nasıldır önerir misiniz? Kullanıcılarından yorumları bekliyorum. Titreşimi, gidişi, yakıtı nasıldır? Genelde şehir içi kullanacağım arka...
  7. 78alihan78

Enduro Motosiklet Öneri Tavsiye

İyi akşamlar herkese. Boyum dolayısıyla (1.90) Enduro-cross tarzı motosikletleri seviyorum ve yüksek olması hoşuma gidiyor. Öncesinde kuba black cat kullanmıştım. Uzun yola gelebilecek, hafif araziye girdiğimde de beni üzmeyecek bir motosiklet arayışındayım. Araziden kastım atlayıp zıplamak...
  8. 78alihan78

Yeni motor icin öneri

Iyi aksamlar, universiteye gidip gelmek icin yaklasik gunde maksimum 10 15 km yola gidecek motosiklet bakiyorum. Black cat 150 dusunuyorum. Cross motosikletler hosuma gidiyor. Butcem max 6 bin. Bu butcede onereceginiz motosiklet var midir. Mondial extreme max onermediler. Gorus ve onerilerinizi...
  9. 78alihan78

Acil (radar hakkinda)

Iyi geceler arkadaslar , gecen hafta karadeniz sahil yolundaki elektronik radarlarla ilgili bir yazi yazmistim. Ic isleri bakani aciklamasinda elektronik radar sisteminin kaldirildigini soyledi. Su anda ceza kesiliyor mu bilgisi olan acil cevap yazabilir mi su anda yoldayim rizeye dogru devam :)
  10. 78alihan78

Radar Ordu'su

Forumdaşlar ne olacak bu radar işi ?Karabük'ten Rize'ye gidene kadar 50-70 hız sınırı koymuşlar. 110 tabelasını görünce sevinir hale geldik. 11 saatlik yol 14 saat sürdü. Üstüne üstlük bir tane de ceza yemişiz. Özellikle Ordu'daki forumdaşlardan bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Bu konuda...
  11. 78alihan78

Büyük gün geldi çattı

Evet 13 mart 2016 YGS geldi sonunda. Yarın sınava giriyorum. Sınav sonucuna göre babamı motora ikna etme olasılığım artacak 😃😃. Dualarınızı ve sınava yakın zamanda giren abilerim ablalarım varsa naçizane tavsiyelerinizi bekliyorum.