Arama sonuçlarınız

1. cem_bloodz

benzin deposuna hortum gösterge yapmak istiyorum

yapan arkadaşlar vardı ama ilgili konuları bulamadım arama yapınca; depoyu delip iki dirsek koyacağım fakat bu dirsekleri koyduğum zaman benzin kaçırmasını engellemek için oraya ne sürmeliyim? macun benzini tutmuyor kaynak ince sacı deliyor :cat:
  2. cem_bloodz

Ybrye cg deposu takan var mı?

Selamlar, 2009 ybrmin deposu hasarlı elimde fazladan bir depo var fakat bununda rengi kırmızı benim motorum siyah. Parlak siyah boyamaya 250 lira istiyorlar bende biraz customcılık olsun diye deponun yanına altın rengi sticker yapıştırmak istiyorum. Bunu da yapmam ybr deposunda mümkün değil...
  3. cem_bloodz

YBR Elektrik arızasına çözüm bulamıyorum. Bilenler lütfen yardım edebilir mi?

2008-2009 model yuvarlak farlı yamaha ybr Uzun zamandır yoktum, bu sorunu çözecek aklıma burası geldi ybr kullanıcılarından yardım bekliyorum. Motorum yuasa akünün değişim zamanı gelmesiyle beraber yeni akü aldım abuş yada vlm türevi bir markaydı. yeni aküyü taktıktan sonra aradan geçen 2-3...
  4. cem_bloodz

Zorro Avantgarde Cafe Racer Projesi (önerilere açık)

Bir başka arkadaşımızın motoru, sürekli gevşeyen aynalardan yolda yerinden çıkan aküden yüksek gidondan ve çin malının sinir bozucu sesinden şikayetçiydi O da fazlasıyla tarz bi arkadaş fakat motor kullanmayı öğrenene kadar ucuz bi motorda ustalaşıp kaliteli bir motor almak istiyor.. Bu süre...
  5. cem_bloodz

Bajaj Discovery 125 DiscoFighter yapımı

Arkadaşımızın bajaj discoverı, kendisi dürümcü gibi gezmekten çok şikayetçiydi.. Oda benim gibi değişik kafalardaydı motoru kendisi gibi sayko delik bi tarz olsun istedi..:bounce: Bizde yapalım diye giriştik motora önce aklımızdan cafe racer yapmak geçiyordu motordan fazlalıkları atmakla...
  6. cem_bloodz

TwoBrothers eksoz isteyen?

Two brothers eksozlarım var arkadaşlar ilgilenenler https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-twobrothers-297677577/detay ilan nosundan ulaşabilirler..
  7. cem_bloodz

hyosung gt250yle başım belada

meraba arkadaşlar bildiğiniz gibi bi kaç ay önce aldığım 2010 st kanuni gt250 motorumla sürekli biniyorum 2.500 km devirdik ama bi türlü motor istediğim şekle gelmiyor sinirlendim inceledim artık dayanamıyorum motorun altından yağ damlıyo 750kmde en üst çizgiden ortaya iniyor damlatması az benim...
  8. cem_bloodz

depo arıyorum yardım edebilecek varmı

sonunda kafayı kırdım arkadaşlar gt250yle gezerken ybr boşta duruyo bi custom projesi yapıcam önce bi depo bulmam gerektiğini düşündüm istediğim tarz harley sportster tarzı bi depo çin malı motorlardan hangisinde bu tür bi depo vardır yada başka hangi motorda yüksek bi depo vardır chopperların...
  9. cem_bloodz

boşta duran bi kablo buldum yardım edicek birini arıyorum

arkadaşlr bu yeni aldığım gt250de ön koltuğun altında 3 cm boyunda üçgen bi parça var 2 kablo çıkışı var sadece biri sarı biri siyah bunu uçlarından çıkartmışlar acaba bu neyin olabilir bana bi sıkıntı verirmi yada şuan çalışmayan aksamlardan biride bilerek mi iptal edildi anlayamadım yardım...
  10. cem_bloodz

Gt250 aldım

:cherry: evet arkadaşlar bugün noterden satışını aldım ve bende 2. motorumu alıp baba yadigarı prensesi pazarları zevkine binmek için garaja kaldırdım:wiinkk: kanuni gt250 siyah 2010 model trafiğe çıkış 2011 25000kmde ilk sahibinden aldım hepinize kazasız sürüşler dilerim :) (bu motorlar...
  11. cem_bloodz

gtr 250 arıyorum

7000 tlye kadar bütcem var istanbul ve çevresi kolay gidebileceğim bi yerde varsa almayı düşünüyorum önceliğim 2008 ve üstü olması lütfen satan varsa ulaşsın burdan yada pm
  12. cem_bloodz

önce bi abdest sonra bi nazar boncuğu

geçen gün belediye şöyle böyle diyoduk belediye yüzünden arka jantı kırdık dedik jantı yaptırdık dün yine dereboyunda sinyalimi verdim sola dönmeye hazırlandım gidonu çevirdim ve çatırt.. bu seferde aynı belediyenin otobüsü çarptı hem suçlular hem güçlüler bunlar ya böyle bişey olmaz yani...
  13. cem_bloodz

ybr arka jantı satan varmı

arkadaşlar konu açmıştım kırıldı arka jant diye acaba elinde çıkma yada 0 ybr jantı olan varmı fiyat verirmisiniz
  14. cem_bloodz

büyükşehir belediyesi çalışıyor

dün akşam başıma gelen olayı yaziyim dedim üstümüzde nazar mı var yoksa suçlu bizmiyiz yada bela gelip bizi mi buluyo tam anlamış değilim bildiğiniz gibi belediyemizin yaptığı yollar efsanevi nitelikte dün işten çıktım eve giderken ortaköyde dereboyu caddesinin ortasında tam bilmiyorum...
  15. cem_bloodz

kaskın içini genişletmek ve yıkamak

evet arkadaşlar abiler ablalar gün geçmiyor ki canım sıkılmasın bugün motorla işe geldikten sonra 2 tane çok güzel kız gördüm motoruma bakıyolardı bende dedim ki şöyle havalı bi şekilde kaskımı çıkartayımda özgüvenim tavan yapsın :jocolor: gözlüğü çıkarttım kaskıda çıkartıyodum ki kaskın...
  16. cem_bloodz

yeni bi mont aldım sizce işe yarar mı

forumda gezerken gözüme sağ üstteki reklamlar takıldı dur dedim girmişken şunlara bi tıkliym admine para kazandırırız belki açtığım sayfalardan birinde bi mont gördüm çok hoşuma gitti işi gücü bıraktım ofisden çıktım atladım motora ortaköy hudsona gittim aldım montu acaba işime yarar mı ne kadar...
  17. cem_bloodz

Az kalsın yayaları eziyordum :sunny:

:sunny: bugün işe geç kaldım diye evden hızlı bi şekilde çıktım ortaköyden taksime gidiyodum galatasaray üniversitesinin önünde bi an kırmızı ışığı farketmedim hızımda 60 70 civarıydı yayaların karşıya geçtiğini görünce farkettim ışığı 5. vitesden 4-3-2-1 yaptım ama nafile 4 araba boyu mesafe...
  18. cem_bloodz

bobber yapılır mı??

aklımda binlerce motor var sürekli fikir değiştiriyorum aklım bi fazer6ya bi virago250ye bi mt09a bi ybrye bi dragstar650ye bi 600RRa kayıyo :pale: farkındaysanız hiç birinin birbiriyle alakası yok ama asıl aklıma son gelen fikir hepsinden daha uçuk sanırım 30.000 kmden düşük eski kasa bi ybr...
  19. cem_bloodz

siyah varadero :(

meraba patronumuzun motoru çalındı 06DUK52 PLAKASI. 2006 MODEL VARADERO MOTORSIKLET 05335257102 paylaşırsanız çok sevinirim üsküdarda kapının önünden götürmüşer üstünde ek olarak leovince2 eksoz var lütfen görürseniz arayın :salut::salut::salut::salut:
  20. cem_bloodz

prensesimin bebekliği ve gençliği YBR

bu prensesin ilk tanıştığımızdaki hali (yandaki sticker hariç, adı bloodz) (2.not seyrantepe sanayiden geçenler arkadaki arabayı tanır babam bizi bu arabanın içinde çalışarak bu yaşa getirdi mekanı cennet olsun :( ) burda çantasız nasıl olur acaba diye düşünmüştük burda da geceleri dikkat...

Yeni mesajlar