siyah varadero :(

meraba patronumuzun motoru çalındı 06DUK52 PLAKASI. 2006 MODEL VARADERO MOTORSIKLET 05335257102 paylaşırsanız çok sevinirim üsküdarda kapının önünden götürmüşer üstünde ek olarak leovince2 eksoz var lütfen görürseniz arayın :salut::salut::salut::salut:

başka bi bilgim yok emniyet bulmuş ama tahminimce GS yada suzukinin sahibini hatrı sayılır bi abiydi onun motorunun peşine düşünce ekipler bizimkinide buldu diye düşüyorum::xicon_ev::xicon_ev::alkiis::

"kağıthane'nin neresinde, depo mu, sadece motorlar mı bulunmuş adamlar da yakalanmış mı?" gibi gibi en azından duyduğunuz kadarını paylaşabilir misiniz?

başka bi bilgim yok emniyet bulmuş ama tahminimce GS yada suzukinin sahibini hatrı sayılır bi abiydi onun motorunun peşine düşünce ekipler bizimkinide buldu diye düşüyorum::xicon_ev::xicon_ev::alkiis::

harika haber gerçekten
İnşallah hakettikleri cezayı alır forumlarda çalındı konusu açmamıza sebep olan kansız itler.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım,

Motorumuz çalındı yardım edin diye kendinizi yırtıyorsunuz,
Motorunuz bulununca da, ''Tamam bulduk, Teşekkürler'' diye olayı geçiştiriyorsunuz.

Artık bunu yapmaktan vazgeçin lütfen.

En azından nasıl bulundugunu, nerde bulundugunu kimler tarafından çalındıgını, üzerinde ne işlem yapıldıgını, sökülen parçası olup olmadıgını motor ve şasi numarasında değişiklik varmı yokmu araştırında burada paylaşın, belki birilerinin işine yarar.

Arkadaşım,

Motorumuz çalındı yardım edin diye kendinizi yırtıyorsunuz,
Motorunuz bulununca da, ''Tamam bulduk, Teşekkürler'' diye olayı geçiştiriyorsunuz.

Artık bunu yapmaktan vazgeçin lütfen.

En azından nasıl bulundugunu, nerde bulundugunu kimler tarafından çalındıgını, üzerinde ne işlem yapıldıgını, sökülen parçası olup olmadıgını motor ve şasi numarasında değişiklik varmı yokmu araştırında burada paylaşın, belki birilerinin işine yarar.

+1 :cat: madem once calındı sonrakı gelısmelerıde burada belırtın kı bır arkadasımızın basına gelırse en azından hangı yolu ızleyecegını bılsın.

+1 :cat: madem once calındı sonrakı gelısmelerıde burada belırtın kı bır arkadasımızın basına gelırse en azından hangı yolu ızleyecegını bılsın.

Arkadaşlara katılıyorum. Zar zor paraktirip veya kredi çekip alıyoruz motosikletleri, çalındığında bütün emekler uçup gidiyor. Bulanlar olursa nasıl bulduklarını yazmaları diğer kullanıcılar için iyi sonuçlar doğurabilir.

motor çalındı yazdığımda bi geçmiş olsun demeyi çok gören hatta umursamayıp okumayan arkadaşlar yorumlarda şov yapıyor bende buna kıl oluyorum başka bi bilgim yok sadece üsküdarda çalınan motor kağıthanede bulundu yazdım orda motorun sahibi ben değilim onuda belirttim farkındaysanız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
nassıl bulacaklar parayla aldılar burdada
söylemek istemiyorlar kuzenimde böyle
aldı makinasını

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde gittik nurtepeye birilerini koyduk araya
para verdik gittiler sonra 10 dakika sonra tel açıp git
şurdan al dediler gittik aldık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar